- Konu Sahibi denizbenay
-
22 -19-16 yaşlarındalar. Tabi şimdi istemiyor ablam da eskiden istiyorduRabbim hakimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin insAllah ablanizin son bebegi kac yasinda acaba
Rabbim hakimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin insAllah ablanizin son bebegi kac yasinda acaba
Oluyor tabi keske normal dogum olsaydida bukadar insani dusunceler sarmasiydi3ten fazla sezeryan yapıyorlar mı ya ben yapmıyorlar diye biliyorum ama
Rabbim bagislasin sizide evladiniza kavustursun insAllah22 -19-16 yaşlarındalar. Tabi şimdi istemiyor ablam da eskiden istiyordu
İnşallah teşekkür ederimRabbim bagislasin sizide evladiniza kavustursun insAllah
Evet benimde kanser tedavisi gördüğüm bir dönemdi asla hamile kalmamam gerekiyordu yüklü miktarda radyasyon aldım bende kıyamadımAyy şuanki halim spiral mağduru ama yinede kıyamadım insan bir cana nasıl kıyar ya sen o canı alırken ALLÂH da evdeki canları alsa ALLÂH korusun Veren o Alan o herşeyin iyisini bilen o ..Vee konu çocuksa hiç düşünmeden canımı bile veririm.....
Erken doğum oldu 34+5 te doğurdum bi hafta önce olduğum covid aşısının bir etkisi varmı bilemiyorumCok mutlu oldum inanin bu yorumunuza boyle desete cok ihtiyacaim vardi Rabbim evlatlarinizi size bagislasin sizede guc kuvvet versin insAllahbi sikinti olmadi demi bu gebeliginizde sorumu cevaplarsaniz cok sevinirim
Rabbim sizide evladinizda korusun inAllahErken doğum oldu 34+5 te doğurdum bi hafta önce olduğum covid aşısının bir etkisi varmı bilemiyorumsezeryan esnasında da artık bağlattım hamdolsun
Hamdolsun Rabbim hepimizin evlatlarını korusun iyi görecekler göstersinRabbim sizide evladinizda korusun inAllahbenimde ilk oglum 35 haftalikken dogdu sukur bi sikinti olmadi nasipi olan bebek her sekilde doguyor
ALLÂHIM Ya Şâfi adıyla acil şifalar versin inşallâh.....Evet benimde kanser tedavisi gördüğüm bir dönemdi asla hamile kalmamam gerekiyordu yüklü miktarda radyasyon aldım bende kıyamadım
Saolun elhamdülillah atlattımALLÂHIM Ya Şâfi adıyla acil şifalar versin inşallâh.....
Hamdolsun canım çok Şükür Râbbim hiç kimseye göstermesin inşallâh bir daha hastanelere düşürmesin Mevlam..Saolun elhamdülillah atlattım
AminHamdolsun canım çok Şükür Râbbim hiç kimseye göstermesin inşallâh bir daha hastanelere düşürmesin Mevlam..
Cok uzuuldumMerhaba bende 2015 2019 ve 2021 agustos ayında sezeryan oldum 2019 da erkm dogumla oglumu kaybettimsuan 3 aylık bi kızım var 1 yasına girince bende istyorm bi tane daha ama 4. Olucak o yüzden tereddütlerim var.ama arkdsmn 3 kızı vardı suan 7 aylık ikizlere hamile 4. Sezerysnı olucak yakında
Erken dogum sebebi neydi acabaCok uzuuldumgercektem Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
24 haftalıkken az az suyum gelmeye basladı 1 hafta hastanede yattm o sırada kalbi durdu karnmdaErken dogum sebebi neydi acaba
Erken dogum sebebi neydi acabaCok uzuuldumgercektem Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Amin canbnm amin cok uzuldum gercektemn Rabbim insAllah bu defa gonlune gore veriri diger evlatlarinida sana bagislar insAlah24 haftalıkken az az suyum gelmeye basladı 1 hafta hastanede yattm o sırada kalbi durdu karnmdarabbim kimseye evlat acısı yasatmasın
Yani su kesesi yırtılınca enf olusma riski oluyorms yasadklarım kabusum oldu24 haftalıkken az az suyum gelmeye basladı 1 hafta hastanede yattm o sırada kalbi durdu karnmdarabbim kimseye evlat acısı yasatmasın
Yani su kesesi yırtılınca enf olusma riski oluyorms yasadklarım kabusum oldukızım kardes cok istyodu rabbim nasp etti cok sükür Siz suan hamilesnz sanrm hayrlısyla kavusun saglıcakla zamanında bi gün bende istersem sizn tüm mesjlarınızı okuyacagım gebeliğinzin nasl gittgini cok merk edicem belki sizden güc alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?