4 kez anne olmak!!(sezeryan)

Evet benimde kanser tedavisi gördüğüm bir dönemdi asla hamile kalmamam gerekiyordu yüklü miktarda radyasyon aldım bende kıyamadım

Cok mutlu oldum inanin bu yorumunuza boyle desete cok ihtiyacaim vardi Rabbim evlatlarinizi size bagislasin sizede guc kuvvet versin insAllah bi sikinti olmadi demi bu gebeliginizde sorumu cevaplarsaniz cok sevinirim
Erken doğum oldu 34+5 te doğurdum bi hafta önce olduğum covid aşısının bir etkisi varmı bilemiyorum sezeryan esnasında da artık bağlattım hamdolsun

Erken doğum oldu 34+5 te doğurdum bi hafta önce olduğum covid aşısının bir etkisi varmı bilemiyorum sezeryan esnasında da artık bağlattım hamdolsun
Rabbim sizide evladinizda korusun inAllahbenimde ilk oglum 35 haftalikken dogdu sukur bi sikinti olmadi nasipi olan bebek her sekilde doguyor

Merhaba bende 2015 2019 ve 2021 agustos ayında sezeryan oldum 2019 da erkm dogumla oglumu kaybettim suan 3 aylık bi kızım var 1 yasına girince bende istyorm bi tane daha ama 4. Olucak o yüzden tereddütlerim var.ama arkdsmn 3 kızı vardı suan 7 aylık ikizlere hamile 4. Sezerysnı olucak yakında

Cok uzuuldum gercektem Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

Cok uzuuldum gercektem Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Erken dogum sebebi neydi acaba
24 haftalıkken az az suyum gelmeye basladı 1 hafta hastanede yattm o sırada kalbi durdu karnmda rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın
Amin canbnm amin cok uzuldum gercektemn Rabbim insAllah bu defa gonlune gore veriri diger evlatlarinida sana bagislar insAlah

24 haftalıkken az az suyum gelmeye basladı 1 hafta hastanede yattm o sırada kalbi durdu karnmda rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın
Yani su kesesi yırtılınca enf olusma riski oluyorms yasadklarım kabusum oldu kızım kardes cok istyodu rabbim nasp etti cok sükür Siz suan hamilesnz sanrm hayrlısyla kavusun saglıcakla zamanında bi gün bende istersem sizn tüm mesjlarınızı okuyacagım gebeliğinzin nasl gittgini cok merk edicem belki sizden güc alıcam

Evet cnm suan gebeyim ama bide surekli bisey olacakmsi korkusu var bende Rabbim tum anneleri korusun insAllah diger 2 cocugumdada bazi sorunlarim oldu insAllah bi sikinti olmadan dogum yapamrim bna istedigin zaman ulabilirsin ozeldende yazabilirin Rabbim sanada hayirlsini versin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…