4 kez anne olmak!!(sezeryan)

Bide simdi doktor da onemli suana kadar 3 doktora gittim icimi rahatlatan yok saglicakla bunuda aliyim artik son

Merak ettiğim için soruyorum, çocuklarınız çok mu kolay çocuklar ya da evde iki tane hizmetçi falan mı var?
Hanımefendi ile neden dalga geçtiğinizi anlayamadım. Maddi/manevi durumu iyiyse, mutlu bir evliliği varsa istedikten sonra neden yapmasın çocuk?

Hanımefendi ile neden dalga geçtiğinizi anlayamadım. Maddi/manevi durumu iyiyse, mutlu bir evliliği varsa istedikten sonra neden yapmasın çocuk?
Dalga değildi ki, ciddi bir soruydu. Ben zor büyüttüğüm için bana çok zor geliyor o yüzden merak ettim. Kendisi sorun yapmadı siz niye böyle celallendiniz

Ne diyorlar peki
Tehlikleli rahim alinabilir doguma yakin hersey olabilir bir suru sey bu son sezeryanimdada cok dogumdan sonra kanama oldu ciddi oranda kan kaybettim ayni seyler tekralana bilir diyolar yinede Allah tan umudumu kaybetmiyecegim insaAllah sag salim dogum olur

Gönlünü ferah tut canm benm ilk 2 gebeliğim kanamalı bulamtılı gecti ama 3. Gebeliğim harkaydı ne kanama bulantı hep aktıf dısardaydım gezmeler pazara bile gittm uzun yola bile her gebelik bi olmuyormus ben38. Haftaları hic göremicem sanrm demiştm 39+2 de sezeryan oldm belkii 40 haftam dolardı Masallah pozitf düşnce cok önemli güzl haberlerini bekliyoz

InsAllah cnmbnm cok saolun boyle mesajalr alinca moralimde duzeliyo ya

Merhaba Rabbim gucunuzu kuvettinizi artirsin insAllahdogumdan sonra nasil oldunuz acaba agrilriniz varmi? Halen.

Hamilelik masl gidiyor canm bide 3. Cocugun kac yasındaydı 4. Ye gebe kaldıgnda
Canm rahatsizim ya cok kasilmam oluyor buda sezeryan yerimin agrimasina neden oluyo yinede sukur ayakta ve kendi isimi ve cocukalrimin ihtiyacaini karsilyorum bile bana yetiyo cnmbn
En kucugu 24 aylikti cnm

Canm rahatsizim ya cok kasilmam oluyor buda sezeryan yerimin agrimasina neden oluyo yinede sukur ayakta ve kendi isimi ve cocukalrimin ihtiyacaini karsilyorum bile bana yetiyo cnmbn
En kucugu 24 aylikti cnm
İns iyileşrsin hayrlısyla sagıckla dogum yaparsn acaba 4. Sezryn diye mi böyle oluyor dr ne dedi peki

Birde gerçekten bu dünyaya 4 tane çocuk getirmek istediğinize emin misiniz? Çocukların geleceği, iklim değişikliği, ilerde su sıkıntısı, savaşlar , cinayetler hiç korkutmuyor mu sizi?
Bunun kararını siz mi veriyorsunuz siz bakamazsiniz belki ama demekki başkası bakabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…