- 8 Ekim 2021
- 60
- 22
- 8
- 26
- Konu Sahibi denizbenay
-
Bide simdi doktor da onemli suana kadar 3 doktora gittim icimi rahatlatan yokYani su kesesi yırtılınca enf olusma riski oluyorms yasadklarım kabusum oldukızım kardes cok istyodu rabbim nasp etti cok sükür Siz suan hamilesnz sanrm hayrlısyla kavusun saglıcakla zamanında bi gün bende istersem sizn tüm mesjlarınızı okuyacagım gebeliğinzin nasl gittgini cok merk edicem belki sizden güc alıcam
Ne diyorlar pekiBide simdi doktor da onemli suana kadar 3 doktora gittim icimi rahatlatan yoksaglicakla bunuda aliyim artik son
Hanımefendi ile neden dalga geçtiğinizi anlayamadım. Maddi/manevi durumu iyiyse, mutlu bir evliliği varsa istedikten sonra neden yapmasın çocuk?Merak ettiğim için soruyorum, çocuklarınız çok mu kolay çocuklar ya da evde iki tane hizmetçi falan mı var?
Dalga değildi ki, ciddi bir soruydu. Ben zor büyüttüğüm için bana çok zor geliyor o yüzden merak ettim. Kendisi sorun yapmadı siz niye böyle celallendinizHanımefendi ile neden dalga geçtiğinizi anlayamadım. Maddi/manevi durumu iyiyse, mutlu bir evliliği varsa istedikten sonra neden yapmasın çocuk?
Celallenmek?Dalga değildi ki, ciddi bir soruydu. Ben zor büyüttüğüm için bana çok zor geliyor o yüzden merak ettim. Kendisi sorun yapmadı siz niye böyle celallendiniz
Tehlikleli rahim alinabilir doguma yakin hersey olabilir bir suru sey bu son sezeryanimdada cok dogumdan sonra kanama oldu ciddi oranda kan kaybettim ayni seyler tekralana bilir diyolarNe diyorlar peki
Gönlünü ferah tut canm benm ilk 2 gebeliğim kanamalı bulamtılı gecti ama 3. Gebeliğim harkaydı ne kanama bulantı hep aktıf dısardaydım gezmeler pazara bile gittm uzun yola bile her gebelik bi olmuyormus ben38. Haftaları hic göremicem sanrm demiştm 39+2 de sezeryan oldm belkii 40 haftam dolardıEvet cnm suan gebeyim ama bide surekli bisey olacakmsi korkusu var bende Rabbim tum anneleri korusun insAllah diger 2 cocugumdada bazi sorunlarim oldu insAllah bi sikinti olmadan dogum yapamrim bna istedigin zaman ulabilirsin ozeldende yazabilirin Rabbim sanada hayirlsini versin insAllah
InsAllah cnmbnm cok saolun boyle mesajalr alinca moralimde duzeliyo yaGönlünü ferah tut canm benm ilk 2 gebeliğim kanamalı bulamtılı gecti ama 3. Gebeliğim harkaydı ne kanama bulantı hep aktıf dısardaydım gezmeler pazara bile gittm uzun yola bile her gebelik bi olmuyormus ben38. Haftaları hic göremicem sanrm demiştm 39+2 de sezeryan oldm belkii 40 haftam dolardıMasallah pozitf düşnce cok önemli güzl haberlerini bekliyoz
Merhaba Rabbim gucunuzu kuvettinizi artirsin insAllah4 çocuğum var hepsi sezeryan hepsine yetişiyorum. Hepsini çok seviyorum. 5.5 yaşında kızım 3.5 ve 1.5 iki oğlum var spiral taktrdm oğlumdan sonra ama Allhn takdiri yine de hamile kaldım. Doğum yaptım şuanda 23 günlük bi kızım daha var benim de kalbimden geçen bi kız kardeşti bu kadar erken planlamıyorduk ama verene hamdolsunen kolay sezeryanım buydu inanırmsn gurbetteyiz bana yardm edebilecek kimse de yoktu. 2 gün sadece dinlenebildim. Hakkında hayırlısı olsun sen de hakkında hayırlısını iste evlat sonuçta kız erkek farketmiyor 4 çocuğa yetişmek tabiki zor ama imkansız deil 3 taneye bakan 4 e de bakar.
Çok iyiyim en kolay doğumumduMerhaba Rabbim gucunuzu kuvettinizi artirsin insAllahdogumdan sonra nasil oldunuz acaba agrilriniz varmi? Halen.
Hamilelik masl gidiyor canm bide 3. Cocugun kac yasındaydı 4. Ye gebe kaldıgndaMerhaba Rabbim gucunuzu kuvettinizi artirsin insAllahdogumdan sonra nasil oldunuz acaba agrilriniz varmi? Halen.
Canm rahatsizim ya cok kasilmam oluyor buda sezeryan yerimin agrimasina neden oluyo yinede sukur ayakta ve kendi isimi ve cocukalrimin ihtiyacaini karsilyorum bile bana yetiyo cnmbnHamilelik masl gidiyor canm bide 3. Cocugun kac yasındaydı 4. Ye gebe kaldıgnda
İns iyileşrsin hayrlısyla sagıckla dogum yaparsn acaba 4. Sezryn diye mi böyle oluyor dr ne dedi pekiCanm rahatsizim ya cok kasilmam oluyor buda sezeryan yerimin agrimasina neden oluyo yinede sukur ayakta ve kendi isimi ve cocukalrimin ihtiyacaini karsilyorum bile bana yetiyo cnmbn
En kucugu 24 aylikti cnm
Ya cnm her gebelik farkli oluyor ama doktorum soyledi her sezeryanin zorlugu var benimkide ust uste oldu icin biraz daha riskli oldugunu soyluyoİns iyileşrsin hayrlısyla sagıckla dogum yaparsn acaba 4. Sezryn diye mi böyle oluyor dr ne dedi peki
Hamilelik nasl gidyor canm masallah 33.haftalk olmussnzYa cnm her gebelik farkli oluyor ama doktorum soyledi her sezeryanin zorlugu var benimkide ust uste oldu icin biraz daha riskli oldugunu soyluyo
31 haftalık olduk canımın sancilarim çok var onlar beni rahatsız ediyor bebekle ilgili Bi sıkıntı yok sukurHamilelik nasl gidyor canm masallah 33.haftalk olmussnz
Hamilelik nasl gidyor canm masallah 33.haftalk
Yanlış olmuş 33 haftalık diye tarih kaydetmiştim bidahada düzeltemem cnmbnHamilelik nasl gidyor canm masallah 33.haftalk olmussnz
Bunun kararını siz mi veriyorsunuz siz bakamazsiniz belki ama demekki başkası bakabiliyor.Birde gerçekten bu dünyaya 4 tane çocuk getirmek istediğinize emin misiniz? Çocukların geleceği, iklim değişikliği, ilerde su sıkıntısı, savaşlar , cinayetler hiç korkutmuyor mu sizi?
Merhaba kız mi oldu bebeğiniz erkek miRabbim bagislasin sizide evladiniza kavustursun insAllah
MerhabaMerhaba kız mi oldu bebeğiniz erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?