- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.592
- 723
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Okulun yoksa o kurslarla bankada iş bulamazsın. Torpille iş bulursun evet. Ama torpilsiz de bulursun. Yani banka 3 4 kişiyi tanıdık vs ile alıyorsa 50 kişiyi de deli mülakatlara sokuyor. O mülakatlardan geçecek yeterli birikimin var mı bilmiyorum. Yabancı dilini kullanarak bir şeyler bulabilirsin. Onları araştır.Benim bi meslegim yok burda kurslara gittim ama banka ve finans uzerine . Is bulabilirmiyim oda ayri mesele. Ama hep torpil gerekiyo diyolar tanidik birileri onerince is bulunuyomus ancak . Bu ne kadar dogru ? Esim sirkette mudurdu turkiyedeyken sonradan iflas ettiler . Esim kamu yonetimi mezunu
Keşke beğen butonu haricinde bir de yorumu yıldızlı beğenme seçeneği olsa.Türkiye'de yaşayanlara fikir soruyorsunuz sonra da çok uçtunuz diyorsunuz. iyi maaş demişsiniz. bunun sınırı yok. evet insanlar Türkiye'de 5000-6000 almıyor ama zaten çoğu kişi de karın tokluğuna çalışıyor. durum bu. iki okuyan çocuk ve kira ile büyük şehirde normal şartlarda yaşamak için 5000 tl ancaaa. anca yani başkası yok. neye uçalım?
büyükşehirde kiralar 1000 - 1500
çocuklar devlet okuluna da gitse etüd, kurs bişileri oluyor zaten.
mutfak masrafınız her ay en az 500 olur. etin kilosu 40 tl hanımefendi burada.
faturalarınız da en az 300 filan tutar.
dolmuş 2,5 TL yani zöel sektörde çok servis kullanılmaz araba yoksa karı koca birer vasıtalık yerlere de gitseniz 10 tl günlük 300 tl aylık yol.
he arabanız varsa bildiğiniz gibi dünyanın en pahalı benzini de ülkemizde kullanılıyor litresi 4,10 filan
durum bu yani. 5000 ancak. uçanı kaçanı bu.
Iste aile vatan ozlemi yasamadan bilincek bişey degil hic kolayda degil biletler asırı pahalı gel deyince gelinip gidilmiyoUerijizde olsam hic gelmem buralara.can guvenligi yok en basta.esim flort ederken kanafaya giicekti benide alicakti yanina o zamanin gemctim istemedim kiskandim.simdi bana jep soyler gitseydik kesle diye.keske gotseydim.belki aile vatan ozlemi cekerdim.ama hic olmazsa cocuklarim esim daha guvende olurdu
Hsos hanfendi burdada gecım var burda da hayat cok pahalı be ucu ucuna yasıyoruz ozaman fark ne ?
EGER ev kira değilse çocuklarını devlet okullarında okutcasanız mütavazi bir hayat için 5-6 bin tl yeter ama yok ev kira çocuklar özel okulda okutursan 10 bin tl cebine sağlam koyman lazım.iyi maaş veren sektörler endüstriyel sektörler.dr iyi alır yada kendi işin olcak böyle işlek bir cadde üzerinde nezih semtte ve otoparkı olan yerde bir restorantın olacak iyi kazanırsın.peşin para döner böyle vadeyle valörle uğraşmazsın. al gülüm ver gülüm misali.İzmir ideal bir şehirdir.kimse kimseye karışmaz rahat relaks bir şehir kültür seviyesi yüksek bakış açısı geniş insanlar yaşar.rahat edersin..AMMMAAA BAYANLARI ÇOK GÜZEL VE BAKIMLIDIR.:) ammaa gelme canım buralara gellllmeee çok kötü savaş eşikte.otur oturdugun yerde.Merhabalar
Anne baba 2 ilkokul caginda cocuk ev kirasi faturalar gida okul ihtiyaclari kiyafet senede 1 tatil dersek bize ne kadar aylik para gerekir dersiniz?
Kendi geciminuzden ornekler verirseniz sevinirim. Yurtdisinda yasayan turkiyeye yerlesmeyi dusunen biriyim.
Yorumlarinizi bekliyorum. Birde hangi sektorler en iyi maasi oduyor Turkiyede onuda belirtirseniz sevinirim
Bursaya gelin beklerizBu sene daha fazla alınır belki geçen sene %60ta kaldığı için, malum olaylarda oldu bir dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?