- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
12 bin tl den bahsediyoruz ve siz onu bırakıp burada 3-4 bin ile geçim savaşı vermeye gelmek mi istiyorsunuz. Yorum yapamıyorum gerçekten...
Tatlım burdaki kira fatura market baska giderle araba masrafı falan ancak yetiyo birikim bile burda o parayla kısa kısa yapılır12000 Türkiye de harika bir para.. sağlam birikim yapılır. çocuklar iyi okula gider iyi semtte oturursunuz tatiliniz çok güzel yaparsınız.. orda da öyleyse gelmeseniz sizin için daha iyi. tabi özel durumlarınız varsa siz bilirsiniz..
Abimler Konya 'da aylık 1100 ev kirası veriyorlar. Bende üniversiteyi orada okudum. Gezecek olursan orada da para çok gidiyor.Canım bn konyada yım diğer büyükşehirlere göre daha kolay yaşaması 3 aylık bebeğim var bn çalışmıyorum eşim asgari ücret alıyor ayda 900 lira ödememiz var kira ve faturalar içinde ayda bi sinema yapabiliriz eşim istiyor aman bn istemiyorum tatil desek zaten öle bi lüksümüz yok sonuçta asgari ücret de belli eşim yıllık izin alırsâ yazlığımız var annemlerin köyümüzde başbaşa oraya gidiyoruz :) ( züürt tesellisi gibi :) ) geçiniyoruz çok şükür allahım kimseye muhtaç etmesin yeter
ne güzel çalanlar çırpanlar başımızda terör ve savaş kapımızda.terör hergün sokakta,kadına şiddet,tecavüz burnumuzun dibinde,bunlara peşkeş çeken hukuk yanıbaşımızda ....ne güzel yaa pembe gözlükleri verde bende bir takayım ordan nasıl görünüyor merak ettim açıkçası.allah zihin açıklığı versin...Ben memleketinde mutluyum
Mutlu olmayanlar gitsin bi zahmet
Suriye de savaş var
eğer euro ise;
şöyle düşünmek gerek,
4000 euro.
bir kez yurt dışı deneyimim oldu, burada 1 tl olan ürün orada 1 euro idi.
burada 10 tl olan orada 10 euro gibi.
kısaca 4000 tl ile eşdeğer görmek gerek bence.
Bence düzeninizi bozmayın. İlle de Türkiye ye geleceğim diyorsanız, kendinize biraz zaman tanıyın. Birikim yapın.. Eşiniz de iş başvuruların da bulunsun. Eşiniz iş bulmadan, Türkiye ye yerleşmeyin..Tatlım burdaki kira fatura market baska giderle araba masrafı falan ancak yetiyo birikim bile burda o parayla kısa kısa yapılır
Evet canım bide gelire göre gider bizim gelirimiz borcumuz ödeyebileceğimiz miktar belli o yüzden geçinmenin yoluna bakıyorum gereksizlerden kaçınıyorum bide bnö şansım aileler ile aynı şehirdeyiz klaşık lükse girmeden yaşıyoruz .... bu halimizle bile eşimin ailesi bizi çok zengin görüp bizden bişeyler koparmaya çalışıyor :)Abimler Konya 'da aylık 1100 ev kirası veriyorlar. Bende üniversiteyi orada okudum. Gezecek olursan orada da para çok gidiyor.
İlk okuduğumda ben de demiştim :)Oha diyorum ben
Yok :) nicki lazım değil bi arkadaş...Siz misiniz o?
Valla 6-7 binden aşağısı minimal bir yaşam tarzını bile kurtamaz dedilerine göre Türkiye de yaşayan bütün KK hatunlarının bayağa hali vakti yerinde olsa gerek.
Yok artık. Ne deyim Allah eşine sağlık versin kazancı bol olsun inşallah.Evet canım bide gelire göre gider bizim gelirimiz borcumuz ödeyebileceğimiz miktar belli o yüzden geçinmenin yoluna bakıyorum gereksizlerden kaçınıyorum bide bnö şansım aileler ile aynı şehirdeyiz klaşık lükse girmeden yaşıyoruz .... bu halimizle bile eşimin ailesi bizi çok zengin görüp bizden bişeyler koparmaya çalışıyor :)
Evet canım bide gelire göre gider bizim gelirimiz borcumuz ödeyebileceğimiz miktar belli o yüzden geçinmenin yoluna bakıyorum gereksizlerden kaçınıyorum bide bnö şansım aileler ile aynı şehirdeyiz klaşık lükse girmeden yaşıyoruz .... bu halimizle bile eşimin ailesi bizi çok zengin görüp bizden bişeyler koparmaya çalışıyor :)Abimler Konya 'da aylık 1100 ev kirası veriyorlar. Bende üniversiteyi orada okudum. Gezecek olursan orada da para çok gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?