- 10 Mayıs 2015
- 790
- 386
- 23
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Meslegi olmayan insana hakaret etsem bu cumleleri kullanmam ne var ki benim soyledigimde? Ben yurt disinda da yasadim burada da, aradaki farklari anlayabilecek durumdayimalıntı yaptıgın yazı baskasına hıtaben yazılmıs nıye ustune alındın avukatımısın sen? Burda da aynı ozel saglık sıgortan yoksa ancak normal doktoru gorursun saglık ocaklarında ki onlarda pek bılgılı degıldır. Bırak ameliyatı uzmanı bile gorceksen cebınden odersın kaldıki ameliyat.. Devlet hastanesi aylarca bekletir ozele gıtsen cabuk olur ama dunya para bır uzmanı gormek bile! Ozel saglık sıgortası aylık yuksek rakam odersın ama uzmanı gorunce yada ameliyat olunca sıgorta bı kısmını karsılar azımsanmıcak miktarı yine cebinden odersin. Hayat hıcbıtir ulkede bedava degıl heryerde gecım var ! Burda guvende oldugumuzu neye gore bılıyon geldın yasadınmı burda sen??? Cocuklarımın gelecegıne kadar bılıyosun garantıdeymiş kimsenin hayatı hıcbıryerde garantide degil . MESLEGIN YOK BISEYIN YOK USLUBUNA BAK TERBIYESIZ CEK GIT KONUMDAN
Tesekkur ederim desteginiz icinTerbiyesizlik yapmayın lütfen. Hanımefendi size yardımcı olmaya çalışıyor. İstediklerinizi duymuyorsunuz diye agresif cevaplar verip saygısızlık yapmanıza gerek yok.
Aynen yaniHanımefendi yalan mı söylüyor ? Kurslara gittim ama mesleğim yok dediniz. Eşiniz kamu yönetimi mezunuymuş. Lütfen buradakilere ters cevaplar vermeden önce Türkiyede kamu yönetimi mezunları nerelerde çalışabilir ortalama ne kadar maaş alabilir yazın google. Ayrıyetten diploması olmayan ama kurslara giden bir insanın ne kadar aldığını düşünün. Eğer akıcı bir biçimde iki dili birbirine çevirebiliyorsanız bir otelde ve ya çevirmenlik şirketlerinde iş bulabilirsiniz ancak eğer tecrübeniz yoksa muhtemelen sizi asgari ücretle başlatırlar. Oda 1300 tl. Eşiniz de 2 bin tl civarı alsa ucu ucuna belki geçinebilirsiniz.
Bayan yanlış birşey söylemiyor. Siz geriliyorsunuz.
aynenBiz mi çok iktisatsız? Giderimiz mi çok anlamadım. İstanbul'da 1000-2000 cep harçlığına yetmiyor. Ben büyük şehir ise kredi/ kira ödenmeyecekse iki çocukla 10 bin ancak yeter rahat yaşamaya diyerek görüşümü bildiriyorum.
Evet canım maalesef :) bide babası kendi işini yapıyor bi iş gelse eşimin maaşının iki katını alır abileri 2 bine yakın alır eşim en düşük maaşlı olanı ama onlar kendilerini bizden daha çok ihtiyaç sahibi olarak görüyolar :)Yok artık. Ne deyim Allah eşine sağlık versin kazancı bol olsun inşallah.
Benim galiba oYok :) nicki lazım değil bi arkadaş...
gel o zaman canım gel de gör ve yaşaa..Ya gelmeyin demeyin kendi vatanim niye gelmeyelim yani sizde
Biz mi çok iktisatsız? Giderimiz mi çok anlamadım. İstanbul'da 1000-2000 cep harçlığına yetmiyor. Ben büyük şehir ise kredi/ kira ödenmeyecekse iki çocukla 10 bin ancak yeter rahat yaşamaya diyerek görüşümü bildiriyorum.
Yok vallahi sen değildin :)Benim galiba ogercekten hesap yaptim da anca yetiyor gibi birsey, elaleme hayranim ya yasamayi birak nasil gecinebiliyorlar ayakta alkisliyorum
Yok ya valla beni genelde ev ekonomisi konularindan dove dove disari atarlar hepYok vallahi sen değildin :)
Siyasetten nicki lazım değil bi arkadaştı...teee geçen yazlardan..
Hayır harcadığım şu diye bi rakam vermeyeceğim, cidden iyi şartlarda yaşıyorum ama 10 bin de yetmiyo demeyin ya...keyfi giderimi kessem gül gibi yaşarım bu parayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?