- 2 Eylül 2012
- 130
- 2
- 68
Asla gitmezGuzelim ne ini ne cini babani psikologa gotureceksin belliki bir rahatsizligi var tmm kabul ediyorum dualar sifacidir manevi destek verir guc verir ama doktor yerine neden hocaya goturuyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla gitmezGuzelim ne ini ne cini babani psikologa gotureceksin belliki bir rahatsizligi var tmm kabul ediyorum dualar sifacidir manevi destek verir guc verir ama doktor yerine neden hocaya goturuyorsun
Eve dönünce Babannem ve dedeme anlatıcam zaten. Çünkü biz baş edemiyoruz. Evden kovdu beni resmen. Hemde hiç suçum günahım yokken. Durumunun ne kadar ciddi olduğunu biliyorum zaten. Teşekkürler yine de. Peki babamı götürmeden bişeyler yapamazmıyım doktorlar birlikte. Ama babam gitmeyecek çünkü ASLA ama ASLA gitmez doktoraşizofreni ile siz başa çıkamazsınız..çok iyi davranın yinede düzelmez..hasta hastalığını kabul etmez ilaçlarını kullanmaz..ve daha kötüye gider..maalesef siz o evden okumak için gitseniz dahi annenize yazık olur saklamak falanda hata..
Asla gitmez
devlet hastanesi psikiyatriden kendi adınıza randevu alın şimdi..olanları tüm çıplaklığıyla anlatıp tavsiye isteyin..şizofreni ile ilgili tavsiye verecektir..yol gösterecektir..sizin babanız normal düşünemiyor bu onun elinde değil..hem kendine hem size zarar verebilir..Eve dönünce Babannem ve dedeme anlatıcam zaten. Çünkü biz baş edemiyoruz. Evden kovdu beni resmen. Hemde hiç suçum günahım yokken. Durumunun ne kadar ciddi olduğunu biliyorum zaten. Teşekkürler yine de. Peki babamı götürmeden bişeyler yapamazmıyım doktorlar birlikte. Ama babam gitmeyecek çünkü ASLA ama ASLA gitmez doktora
Valla canım doktor değilim sadece aldığım derslerden bi kaç bilgim var. Eğer baban şizofreniyse geçmişte kısa ataklar yaşayıp atlatmış olabilir. Ayrıca o kadar az tedavi olan şizofreni hastası var ki ve maalesef saldırgan da olabiliyorlarAma daha önce de olmuştu götürmüşler iyileşmişti. Gerçekten iyileşmişti. Ama ben bilmiyorum nasıl gidileceğini ne yapılacağını..
başınız sagolsun.. babanız hiç tedavi olmadı mı yoksa tedaviden sonuç alamadı da mı intihar etti?Ah canım yaa benzer olayları bende yaşadım, doktora gitmeyi kabul etmez bu durumdaki biri ,bi yolunu bulup mutlaka götürün doktora.benim de kahramanım her şeyimdi babam ama öyle çektirdi ki öldüğünde bir damla göz yaşı dökmedim.baş edemedi bu sorunlarla 11 yıl önce intihar etti