• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kişilik aile mezarım....

Guzelim ne ini ne cini babani psikologa gotureceksin belliki bir rahatsizligi var tmm kabul ediyorum dualar sifacidir manevi destek verir guc verir ama doktor yerine neden hocaya goturuyorsun
Asla gitmez

şizofreni ile siz başa çıkamazsınız..çok iyi davranın yinede düzelmez..hasta hastalığını kabul etmez ilaçlarını kullanmaz..ve daha kötüye gider..maalesef siz o evden okumak için gitseniz dahi annenize yazık olur saklamak falanda hata..
Eve dönünce Babannem ve dedeme anlatıcam zaten. Çünkü biz baş edemiyoruz. Evden kovdu beni resmen. Hemde hiç suçum günahım yokken. Durumunun ne kadar ciddi olduğunu biliyorum zaten. Teşekkürler yine de. Peki babamı götürmeden bişeyler yapamazmıyım doktorlar birlikte. Ama babam gitmeyecek çünkü ASLA ama ASLA gitmez doktora

Babanızın paranoid bir bozukluğu var gibi ve işin kötüsü çevresine zarar verecek kadar ilerlemiş. Hacıyı hocayı bırakın, doktora gidin en kısa zamanda. Çünkü bu durum mutlaka müdahale edilmesi gereken bir psikiyatrik rahatsızlığın varlığı hakkında düşündürdü beni.

Belkide geçmiş zamanda birileri tarafından ihanete uğramıştır insanlar rahatlayınca vücut geçmişteki sıkıntıları tekrar ortaya çıkarırmış belki bu yüzden depresyona girmiştir bir uzmandan yardım almalısınız aile olarak gitmezse eğer siz gidip yaptıklarını anlatın belki bir çare olur bol bol dua edin yaptıklarını isteyerek yapmıyordur Allah yardımcınız olsun :KK51:

Eve dönünce Babannem ve dedeme anlatıcam zaten. Çünkü biz baş edemiyoruz. Evden kovdu beni resmen. Hemde hiç suçum günahım yokken. Durumunun ne kadar ciddi olduğunu biliyorum zaten. Teşekkürler yine de. Peki babamı götürmeden bişeyler yapamazmıyım doktorlar birlikte. Ama babam gitmeyecek çünkü ASLA ama ASLA gitmez doktora
devlet hastanesi psikiyatriden kendi adınıza randevu alın şimdi..olanları tüm çıplaklığıyla anlatıp tavsiye isteyin..şizofreni ile ilgili tavsiye verecektir..yol gösterecektir..sizin babanız normal düşünemiyor bu onun elinde değil..hem kendine hem size zarar verebilir..

canım artık herkesin bilme zamanı geldi de geçiyor.annenin komşusuyla ilişki yaşadığını söylemiş.Allah korusun annene zarar verebilir.o_Obaban şizofreni sanırım:KK43:

Ama daha önce de olmuştu götürmüşler iyileşmişti. Gerçekten iyileşmişti. Ama ben bilmiyorum nasıl gidileceğini ne yapılacağını..
Valla canım doktor değilim sadece aldığım derslerden bi kaç bilgim var. Eğer baban şizofreniyse geçmişte kısa ataklar yaşayıp atlatmış olabilir. Ayrıca o kadar az tedavi olan şizofreni hastası var ki ve maalesef saldırgan da olabiliyorlar

http://www.aksiyon.com.tr/aksiyon/haber-14868-26-sizofrenler-tehdit-mi.html

Bu hafta tesadüf bunu okumuştum sen de bi bak istersen

Doktora gitmezse önce siz bir gidin, durumu izah edin, çözüm üretebilirsiniz belki hep beraber. Aynı yaştayız da tatlim, çok üzüldüm. Umarim tez zamanda sağlığına kavuşur

Babanız bir şizofren olabilir bu anlattıklarınızdan öyle anlaşılıyor,benim kayınpederimde böyle bir türlü doktora götürmeye ikna edemedik çok zor böyle insanla uğraşmak.

bir doktorla görüşüp eve getirin dicem ama baban sana neden doktor getirdin diyip kavga çıkarabilir :KK43: anladğm kadarıyla zaten durduk yere olay çıkaran sinirli biri :KK43:

Konu sahibesi kardeşim ve yorum yapan üyeler,
hatırlatalım, konulara cin, büyü, hoca vb hakkında yazmak, dini yorumlar yapmak yasak, bu sebeple lütfen böyle yorumlar yapmayın ki konu kapatılmasın.

Konu sahibesi,
uzman değilim ama uzun yıllar komşuluk yaptığım bir abi sebebiyle çok gözlemleme fırsatım oldu, babanızın şizofren olma ihtimali yüksek, şizofren hastaları olmadık şeyleri olmuş gibi görür ve çoğunluğu aile bireylerinden bazılarını düşman olarak görmeye meyillidir, kızını, kardeşini, anne babasını yılan olarak görenler bile var, şizofren hastalarının mutlaka ilaç tedavisi görmesi gerekiyor, bildiğim kadarıyle şizofrenin bazı çeşitleri var, kimi iyi bir tedaviyle düzelebiliyor, kimi vakalarda ömür boyu ilaç almak zorunda.

Ne yapıp edin babanızın tedavi olmasını sağlayın, aile büyüklerinden saklamayın, aklı başında sizi doktora hastaneye yönlendirebilecek bir aile ferdinden yardım isteyin, babanızın hastalığına çare tıp hekimlerinde.

Canım benim öncelikle Allah yâr ve yardımcın olsun. Anlattıklarına bakılırsa babanın şizofren olma ihtimali çok yüksek. Muhakkak aile büyüklerine anlatın durumu. Hastaneye gitmek istemiyorsa istemesin. Gerekirse bayıltıp götürün yine de götürün. Bu hiç ama hiç basit bir durum değil. Yerinizde olsam tek bir gün bile kaybetmemeye çalışırım. Bu hastalıktan muzdarip iki komşum vardı. Biri kendini öldürdü, biri annesini. Yaptıkları hiç bir şeyi istemli, ya da bilinçli yapmıyor bu hastalar. İnşallah iyi bir tedaviyle sağlığına kavuşacaktır ama tedavi şart. Lütfen geç kalma.

Babanı mutlaka psikiyatriye götürmeniz gerekiyor. Bana belirtilerden 'bipolar' mış gibi geldi. şizofreni de olabilir tabiiki.
Babanı bayıltıyor musunuz, sakinleştirici mi vurduruyorsunuz naparsanız yapın ama mutlaka bir doktora götürün.

Hocalara gidesiye doktora gideydiniz ya?
Bildiginiz şizofreni işte
Allah yardımcınız olsun :( :(

canım bu şizofreni olabilir ve doktora götürürseniz ancak o zaman tedavi olabilir.. ilk önce siz psikiyatrist ile görüşün babanı nasıl ikna edeceginizi,ona nasıl davranmanız gerektigi hakkında bilgi alın, konuşun.belki sakinleştirici ile ikna edebilirsiniz onu.. ama ilk siz bir akıl alın..

Ah canım yaa benzer olayları bende yaşadım, doktora gitmeyi kabul etmez bu durumdaki biri ,bi yolunu bulup mutlaka götürün doktora.benim de kahramanım her şeyimdi babam ama öyle çektirdi ki öldüğünde bir damla göz yaşı dökmedim.baş edemedi bu sorunlarla 11 yıl önce intihar etti

Ah canım yaa benzer olayları bende yaşadım, doktora gitmeyi kabul etmez bu durumdaki biri ,bi yolunu bulup mutlaka götürün doktora.benim de kahramanım her şeyimdi babam ama öyle çektirdi ki öldüğünde bir damla göz yaşı dökmedim.baş edemedi bu sorunlarla 11 yıl önce intihar etti
başınız sagolsun.. babanız hiç tedavi olmadı mı yoksa tedaviden sonuç alamadı da mı intihar etti?

Şizofrenik bir durum sankio_O ama baska seylerde olabilir tabi.. Allah yardimciniz olsun da bir an once psikiyatriye gorunse iyi olur

Back
X