- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Allaha çok şükür.. tebrik ederim çok sevindim cnm inşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olur sana.. sormak istediğim yumurtlama gününde eşine Türk Kahvesi mi içiriyordun??
evet canım buralarda okudum spermleri hareketlendiriyormuş bende iki saat önce sade şekersiz yoğun türk kahvesi yaptım iki üüç kere,
inşaallah sana da nasipp olur canım yaa,
sorularına cevp yazarım canım, bide eşim vitamn takvyesi kullanıyrdu bende kullandm omega b 12 falan
merhaba canım İNŞALLAH sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. canım sen iki yerde eşinin sperminden bahsetmişsin yazının birinde morfoloji% 2 diye yazmışsın diğerinde ise % 7 yani normal sperm yüzdesi doğrusu hangisiydi canım banada umut ol canımmerhaba kızlar benim eşimde 2011 de ameliyat oldu ama askerde ameliyat oldgu için üşütmüş ve iltihap da olmuş , biz 2014 mayıs da evlendk 6 ay lık evliyiz, bende şimdi kürler deniyorum dün kereviz kürü yaptım saraçoğlu sit. ama eşim tadını beğenmedi birdaha içemem dedi, keçiboynuzu pekmezimiz var ondan sabah akşam vermeye çalışıyorum aç karnına. ben regl olunca cinsel perhiz uygulayıp test vericek bakalım
merhaba canım İNŞALLAH sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. canım sen iki yerde eşinin sperminden bahsetmişsin yazının birinde morfoloji% 2 diye yazmışsın diğerinde ise % 7 yani normal sperm yüzdesi doğrusu hangisiydi canım banada umut ol canım
Canım çok sevindim senin adına. İnşallah bebeğini sağ salim kucağınıza alırsınız.kızlarr hamileyim inşallah dün çift çizgileri gördüm akşam acile gittik b hcg 133 inşallah artar aklıma geldikçe allahım isteyen herkese ver kadınlar kulubunde mesajlaştığmz ismini bilmediğim kişilerde tez zamanda sağlıklı evlatlar ver diyorum :):) eşim varikosel amelyt olmuştu ben bu sitede çok umut buldum sizde umudnuzu kaybetmeyin Allah ol deyince olur inşallah
bugun tekrar kan vericem değerler arttımı diye inşaallah artar dün gece uyuyamadım kızlar tam bulmuşken hep kaybetme korkusu yıpratıyor
Merhaba kızlar birkaç gündür giremedim siteye. Konuyu ben açmıştım sonra da hamile olduğumu yazmıştım. Malesef bebeğimi kaybettim.
Allah bir daha yaşatmasın, kimsenin başına da vermesin. Önce varlığına sevinip sonra da kaybetmek çok çok acı
Umarım sizler en kısa zamanda hamile kalıp sağ salim kucağınıza alırsınız.
Çok sağol canım. Ben iyiyim çok şükür. Düşük yapmışım, sanırım birkaç gün önce düşmeye başladı ama ağrı ya da kanama gibi bir şeyim olmadığı için farketmedim. Salı günü bir iki damla kahverengi leke görünce hastaneye gittim. Beta hcg düşmüş. Dün tekrar gittik ayrıntılı muayene oldum. Düşük yapmışım ama içerde parça kalmış, bir de rahim duvarım kalınmış. İçinin temizlenmesi lazım dedi doktor. Dün kürtaj oldum.Cook geçmiş olsun canım sen nasilsin Allah tezzaman da ttekrar sağlıklı gebelik nasip eder inşallah üzülme veren de Allah alanda inancimiz var Allah a şükür o senin meleğin cennet de karsilasirsiniz inşallah
Merhaba sayınızın 0 olduğunu yazmışsınız,bitkisellerle 4milyona çıkmış,ne gibi bitkisel formüller uyguladınız öğrenebilirmiyim?Çok sağol. Rabbim seni ve bebeğini korusun..
Özel olmasa en son spermiogram testinde sayı kaç tı ve ne zaman yaptırdıniz??
Çok ümitlenuyorum böyle yazılar okuyunca.. bizim de sayımız dahil her şey '0' dı.. 3 aydır bitkisel formüller uyguladik ve sonuç 4mil. Çok şükür
Çok sağol canım. Ben iyiyim çok şükür. Düşük yapmışım, sanırım birkaç gün önce düşmeye başladı ama ağrı ya da kanama gibi bir şeyim olmadığı için farketmedim. Salı günü bir iki damla kahverengi leke görünce hastaneye gittim. Beta hcg düşmüş. Dün tekrar gittik ayrıntılı muayene oldum. Düşük yapmışım ama içerde parça kalmış, bir de rahim duvarım kalınmış. İçinin temizlenmesi lazım dedi doktor. Dün kürtaj oldum.
Aylardır beklediğim bebeğim benden kopup gitti
Canım benim eşimde varikosel yoktu ama değerleri düşüktü. Ben de senin gibi hep aynı şeyleri düşünüp durdum. Doktor düşüklerin % 80i sağlıklı olmayan gebeliğin sonlanmasıdır dedi. Büyük ihtimal sağlıklı bir bebek olmayacaktı, vücudun attı dedi. Ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor. Rabbimin hikmeti. Herkeste böyle olacak diye bir şey yok, tadını çıkar.Seni cook iyi anlıyorum bende hamileyim ama her an bur sıkıntı olcak gibi geliyor belki de eslerimiz Varikosel olduğu icin boyleyiz
sağlıklı döllenme oldu mu diye düşünüyorum bende
Rabbim hakkımızda hayirlisini versin
Merhaba sayınızın 0 olduğunu yazmışsınız,bitkisellerle 4milyona çıkmış,ne gibi bitkisel formüller uyguladınız öğrenebilirmiyim?
Sağol Allah razı olsun,peki sizin spermlerinizin 0 olmasının sebebi neymiş,biliyormusunuz?Aktarda yaptirabilirsin ben evde yaptım:
35gr tarçın.
35gr zerdecal tozu.
35gr çörek otu tozu.
35gr zencefil tozu.
35gr arı Poleni tozu.
35gr Keçi boynuzu tozu.
Bunları bir kilo organik bal ve bir çay fincanı harnup pekmezi karıştırıyorSun..
sabah akşam bir tahta kaşığı. Bu karışım 1aylik yeter..
Bunun dışında bi akşam muz bi akşam havuç.
Ara sıra fıstık badem fındık ceviz bir avuç.
kahvaltida harp pekmezi
Keçi boynuz kuru sabah akşam.
Nohut iki günde bir bir kase sade zeytin yağ ve tuz ile.
Iki günde bir sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu.
Rabbim şifa versin bunları inşallah vesile kılar. Ve Hasretimİz diner..
Sağol Allah razı olsun,peki sizin spermlerinizin 0 olmasının sebebi neymiş,biliyormusunuz?
canım benım esımde kabakulak gecırmıs ergenlıkte 3 aylık klomen kullanıyor.1. ayımız bıttı.bunun yanısıra da kecı boynuzu kürü uyguluyoruz .ınsallah yukselır rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın gönlünüze göre olsun herseySadece bi ihtimal; eşim küçükken kabakulak geçirdi onun dışında hiç bir şey tutmuyor..
canım bende ilk defa klomen kullandım eşimede kullandırdım dut pekmezinin içine zerdaçal keçiboynuzu tozu tarçın ve çörekotu tozu attık onuda sabah aç karnına tüketiyorcanım benım esımde kabakulak gecırmıs ergenlıkte 3 aylık klomen kullanıyor.1. ayımız bıttı.bunun yanısıra da kecı boynuzu kürü uyguluyoruz .ınsallah yukselır rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın gönlünüze göre olsun hersey
sen klomen den sonra nasıl oldun bi gelişme var mı ilk gebelik mi olacak bilgi verirmisincanım bende ilk defa klomen kullandım eşimede kullandırdım dut pekmezinin içine zerdaçal keçiboynuzu tozu tarçın ve çörekotu tozu attık onuda sabah aç karnına tüketiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?