Cektirmedim canım, cektirmeyi düşünüyordum ben de ama gerek kalmadı :)canım sen hsg çekildinmi bu sürede ben kendimden şüphe ettim şimdi![]()
Bence cektir canim 3 yıldır ugrasiyorsaniz gec bile kalmışsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cektirmedim canım, cektirmeyi düşünüyordum ben de ama gerek kalmadı :)canım sen hsg çekildinmi bu sürede ben kendimden şüphe ettim şimdi![]()
lökosit değeri yüksek ise iltihablı hücre vardır bizim biraz yüksek lökosit de spermleri öldürüyormuşevet bzde kmseye söyleyemiyoruz
Cektirmedim canım, cektirmeyi düşünüyordum ben de ama gerek kalmadı :)
Bence cektir canim 3 yıldır ugrasiyorsaniz gec bile kalmışsın.
ben de 88 liyim canım 6 aylık evliyiz 1 ay enfeksiynla geçti idrar yolu, 5 aydır diyeli ugraşiyrz ama yanlış yapıyormuşz birçk şeyi bde netten motordan yumurtlama hesaplıyordum o motora göre yumurtlama bitince pek yapmıyorduk ama geç yumurtlama dye bir şey varmış bunu da öğrendim,
ben 14 kasımda dr gittim allttan muayene etti ilk defa sağ yumurtan çatlamış dedi,
neyse o ay adetm 7 gün geçikti yumurtlamam olduysa adetim nye gecikti onu anlamadım, kadın hastalıkları hakkında pek bilgim yok yani , sonra adet oldum tabi
yok canım ben de gecikme olmazdı 5 gün gecikinde acil e gittik kan verdim 0,00 gördükdaha çook yenisin canım sıkıntı yapma kendine kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin pko yoksa tabi ben 3 aylık evliyken adetim 9 gün geçti idrar testi yaptım bir kaçtane negatif çıktı bende giriştim temizliğe koltuk kaldır indir meğer hamileymişim temizliğin ertesi günü düşük oldu![]()
Hımmm anladım canım. Cektirirsen için rahatlar.benim 2 düşüğüm oldu dr hamile kalabiliyorsan tüplerin kapalı değildir dedi bu sebeple geç kaldım daha sonra burda öğrendimki bir arkadaşta 2 düşükten sonra hsg çekilip tüplerinin kapalı olduğunu öğrendi işte o zamandan beri içim içimi yiyor tam bu ay gidiyorum diye hazırlandım adetin bitimini bekledim vee buc gün randevu almak için radyotomu aradım cihaz bakımdaymış![]()
Aaa çok üzüldüm ya ben de bir kaç gün önce koltukları çekip altını süpürmüştüm içim içimi yiyor.daha çook yenisin canım sıkıntı yapma kendine kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin pko yoksa tabi ben 3 aylık evliyken adetim 9 gün geçti idrar testi yaptım bir kaçtane negatif çıktı bende giriştim temizliğe koltuk kaldır indir meğer hamileymişim temizliğin ertesi günü düşük oldu![]()
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm isteyenlere de nasip etsin hamile olmana çok sevindim ama biliyormusun bu gün ilk eşim şu meyve sıkacağından almak:)Sadece 1 evet :) Rabbim ol deyince oluyor işte :)
2 buçuk yıllık evliyiz canım, yaşım tam olarak 26 buçuk :)
Amiiiin canım inşallahhhhhh çok sağol. Rabbim isteyen herkese versin. Hadi hayırlısı bakalım havuç kesinlikle çok işe yaradı. Yukarda da yazmıştım ama tekrar söyleyim: İbrahim Saraçoğlu havucun gece uykusuna dalmadan hemen önce içilmesini öneriyor. Erkekteki hormonlar uykuda harekete geçiyormuş çünkü aklında bulunsun, bir de içine 1-2 damla da zeytinyağı ilave et havuçtaki vitaminlerin daha iyi emilimi için.ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm isteyenlere de nasip etsin hamile olmana çok sevindim ama biliyormusun bu gün ilk eşim şu meyve sıkacağından almak:)
çok sağol cnm bu akşamdan başlayacağım ALLAH hep seni mutlu etsin mercimeğin ve babasıyla.....ben burdan haberleri veririm inşallah birde bu ay preesedi kullnacağım bakalım hepbirlikte göreceğiz ................Amiiiin canım inşallahhhhhh çok sağol. Rabbim isteyen herkese versin. Hadi hayırlısı bakalım havuç kesinlikle çok işe yaradı. Yukarda da yazmıştım ama tekrar söyleyim: İbrahim Saraçoğlu havucun gece uykusuna dalmadan hemen önce içilmesini öneriyor. Erkekteki hormonlar uykuda harekete geçiyormuş çünkü aklında bulunsun, bir de içine 1-2 damla da zeytinyağı ilave et havuçtaki vitaminlerin daha iyi emilimi için.
Unutmadan: havuç alırken de dikkat et. Çok küçük ince olanlar tam olgunlaşmamış ve şeker oranı yüksek oluyormuş. Kalın ve büyük olanları alırım ben. Bu da Saraçoğlu hocanın önerisi![]()
Allah bin kere razı olsun canım benim dualarin için cok tesekkür ederim :)çok sağol cnm bu akşamdan başlayacağım ALLAH hep seni mutlu etsin mercimeğin ve babasıyla.....ben burdan haberleri veririm inşallah birde bu ay preesedi kullnacağım bakalım hepbirlikte göreceğiz ................
canım şok markette sinbo nu vardı 50 küsür dü uygundu kalmışmıdır bilmiiyorumALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm isteyenlere de nasip etsin hamile olmana çok sevindim ama biliyormusun bu gün ilk eşim şu meyve sıkacağından almak:)
çok sağol cnm bu akşamdan başlayacağım ALLAH hep seni mutlu etsin mercimeğin ve babasıyla.....ben burdan haberleri veririm inşallah birde bu ay preesedi kullnacağım bakalım hepbirlikte göreceğiz ................
Proxeed eczanelerde satiliyor pahali ilac
Preesed de var mı ki acaba??![]()
çok sağol cnm bu akşamdan başlayacağım ALLAH hep seni mutlu etsin mercimeğin ve babasıyla.....ben burdan haberleri veririm inşallah birde bu ay preesedi kullnacağım bakalım hepbirlikte göreceğiz ................
Amiiiin canım inşallahhhhhh çok sağol. Rabbim isteyen herkese versin. Hadi hayırlısı bakalım havuç kesinlikle çok işe yaradı. Yukarda da yazmıştım ama tekrar söyleyim: İbrahim Saraçoğlu havucun gece uykusuna dalmadan hemen önce içilmesini öneriyor. Erkekteki hormonlar uykuda harekete geçiyormuş çünkü aklında bulunsun, bir de içine 1-2 damla da zeytinyağı ilave et havuçtaki vitaminlerin daha iyi emilimi için.
Unutmadan: havuç alırken de dikkat et. Çok küçük ince olanlar tam olgunlaşmamış ve şeker oranı yüksek oluyormuş. Kalın ve büyük olanları alırım ben. Bu da Saraçoğlu hocanın önerisi![]()