4. Sinema Günleri 1. Hafta atlantis

...

• Les Choristes

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
Bencede Atlantisim en çok oyu aldığına göre onu izleyelim. Bir de bunun indirme şüreci var :1no2:

Son düzenleme:
film güzeldi tskler atlantis

kafami karistirdi? bildigim dogrulari sorguladim
kafamda kalan ve kalicak olan replik "asil kaybedenler denemeyenlerdir"

sahne ise, kücük kizin abisine sadece sarilip beklemesi bikac dakika sonra abinin hadi gidelim demesi... sicak,samimi bir dokunustan baska,,,hic bir söz onu o hayal kirikliginda ordan kaldiramazdi..

bazen sadece susmak sevildigini ve kendisine ihtiyac duyuldugunu hissettirmek bicok seyden daha itici bi güc

hepinizden özür dilerim arkadaşlar.listeye bu hafta girmem diye düşünmüştüm.hiç bakmadım.sanırım geçte kaldım.eğer geç kalmasaydım bende "Little Miss Sunshine"oyumu bu filme kullanırdım.
arkadaşlar şimdi anladığım kadarıyla hepimiz bir film önerip oylama yapıyoruz.1.olan filmi izleyip yorum yapıyoruz.ben böyle anladım.beni aydınlatırsanız sevinirim.bu arada 1.olan filmi 1hafta içinde izliyoruz anladığım kadarıylabilmiyorumkismile

adatoprak 2. hafta senin, bende amatör bi katılımcı olarak aynen senin anladıklarını anladım
pazartesi bi liste çıkarıp filmleri sıralicaksın ve anket açıcaksın hepsi bu
atlantis daha detaylı anlatır sana gelince

bu haftanın filmini akşam izlicem bende bakalım nasılmışyerimseniben

tşk ederim missa 2.hafta bütün filmleri ben mi seçicem şimdi?hımmmm:1rolleyes:

adatoprak, pazartesi anketi aciyorsun sadece 3 film öneriyoruz sayimiz az oldugu icin öyle karar vermistik..anket süresi 3gün ayarliyoruz zaten anket sonucunda pazara kadar filmi izleyip yorum yapiyoruz..

bende oyumu gandıye kullanırdım merak edıorum cunku
hangı fılm ızlenıo esıt cıkmıs ona gore ızleyıp yorum yapcam

Anket kapandı, prensesfb ve adatoprak gelip oy kullansa ekleriz sorun değil de ikisinden de ses yok:uhm:

cokkkkkkkkk ozur dılerım kızlar oyun acıldıgı zaman anneannemdeydım net yoktu o yuzden gıremedım cok ozur dılerım kızlar

daha ilk haftadan bu durum beni rahatsiz etti

İlk hafta Pia aramıza yeni katılanlarda var, umarım önümüzdeki haftalarda bir düzen oluşur:)

Önemli değil adatoprak ilk hafta olur böyle aksaklıklar, eğer bu başlığı ve 4. sinema günleri başlığına abone olursan ( konunun üst kısmında sağda seçenekler sekmesinden) takip etmen daha kolay hale gelir, günde bir kez bakarsan da kendi haftanı ve listeleri kolaylıkla takip edebilirsin sanırım. Her hafta listeye göre sırası gelen kişi bir anket açıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/393480-4-sinema-gunleri-organizasyonu.html

Haftalara göre listemiz yukarıdaki linkte. Önümüzdeki hafta senin sıran misal, 3 film seçiyorsun, yeni başlık açıp ankete bu filmleri ekliyorsun - anket açmakta sorun yaşarsan yardımcı olabilirim- biz de oyluyoruz izlemediğimiz filmleri - izlemediklerimizi oylamaya özen gösteriyoruz- ve en çok oyu alan film o hafta içinde izlenip yorumlanıyor. Bu kadar:)

Bakalım nasıl bulacaksınız:))

atlantis başlık açmakta sorun yaşıyabilirim.yardımcı olacağın için şimdiden tşk ederim.şimdi ben izlediğim filmlerimi seçicem 3tane yoksa rastgele filmler mi?çok soru sordumsempatiksalakcinni

Çok beğendim,bir dakika bile sıkılmadan izledim
Aslında hikayeye baktığınızda öyle ahım şahım bişe,çok önemli olaylar falan yok
Ama buna rağmen çok şey anlatıyor,hayatın iyi ve kötü yanlarını içiçe işlemiş
Oyunculuklar çok iyidi
Olive'e bayıldım bayıldım ne kadar güzel bi çocuk,yarışmanın performans kısmında çok şaşırttı beni ama:roflol:
Yarışmadaki diğer çocukların haline üzüldüm bu tip olaylar amerikada gerçektede vardı sanırım.

Böyleee:)
Nasıl deyim sıcacık bi filmdi işte:)

Kızlar beğenmenize sevindim:) Film konusu itibarıyla oldukça sıradan görünüyor lakin beni de çeken kısmı hem karakterler üzerinde durulmuş olması hem de gerçeklik hissini vermesi. Klasik Amerikan filmlerinde görülmeyen bir samimiyet hissiydi, çocuk yarışmalarında çocukların küçük kadınlara çevrilmesi çok iyi yansıtılmış ve eleştirilmiş.

( adatoprak mesajını aldım, bu gece açacağım başlığını)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…