adatoprak 2. hafta senin, bende amatör bi katılımcı olarak aynen senin anladıklarını anladım
pazartesi bi liste çıkarıp filmleri sıralicaksın ve anket açıcaksın hepsi bu
atlantis daha detaylı anlatır sana gelince
bu haftanın filmini akşam izlicem bende bakalım nasılmışyerimseniben
Prensesfb
adatoprak
oy kullanmadı henüz:)
Anket kapandı, prensesfb ve adatoprak gelip oy kullansa ekleriz sorun değil de ikisinden de ses yok:uhm:
daha ilk haftadan bu durum beni rahatsiz etti
hepinizden özür dilerim arkadaşlar.listeye bu hafta girmem diye düşünmüştüm.hiç bakmadım.sanırım geçte kaldım.eğer geç kalmasaydım bende "Little Miss Sunshine"oyumu bu filme kullanırdım.
arkadaşlar şimdi anladığım kadarıyla hepimiz bir film önerip oylama yapıyoruz.1.olan filmi izleyip yorum yapıyoruz.ben böyle anladım.beni aydınlatırsanız sevinirim.bu arada 1.olan filmi 1hafta içinde izliyoruz anladığım kadarıylabilmiyorumkismile
adatoprak 2. hafta senin, bende amatör bi katılımcı olarak aynen senin anladıklarını anladım
pazartesi bi liste çıkarıp filmleri sıralicaksın ve anket açıcaksın hepsi bu
atlantis daha detaylı anlatır sana gelince
bu haftanın filmini akşam izlicem bende bakalım nasılmışyerimseniben
Evet canım o izleniyor.
İlk hafta Pia aramıza yeni katılanlarda var, umarım önümüzdeki haftalarda bir düzen oluşur:)
Önemli değil adatoprak ilk hafta olur böyle aksaklıklar, eğer bu başlığı ve 4. sinema günleri başlığına abone olursan ( konunun üst kısmında sağda seçenekler sekmesinden) takip etmen daha kolay hale gelir, günde bir kez bakarsan da kendi haftanı ve listeleri kolaylıkla takip edebilirsin sanırım. Her hafta listeye göre sırası gelen kişi bir anket açıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/393480-4-sinema-gunleri-organizasyonu.html
Haftalara göre listemiz yukarıdaki linkte. Önümüzdeki hafta senin sıran misal, 3 film seçiyorsun, yeni başlık açıp ankete bu filmleri ekliyorsun - anket açmakta sorun yaşarsan yardımcı olabilirim- biz de oyluyoruz izlemediğimiz filmleri - izlemediklerimizi oylamaya özen gösteriyoruz- ve en çok oyu alan film o hafta içinde izlenip yorumlanıyor. Bu kadar:)
Bakalım nasıl bulacaksınız:))
filmi izledim.güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?