4. Sinema Günleri 1. Hafta atlantis

...

• Les Choristes

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
kızlar gec yorum ıcın kusura bakmayın
buaksam fılmı ızledımmm ve cok begendımm
trajı komık tarzı guzel bır yol hıkayesıydı
kucuk kızın hayalinin peşinden tüm ailenin seferberlik çıkmışcasına koşuşturmaları muthıstı doğrusu yol boyunca başlarına gelenler ve değişimlerini izlemek :) filmin sonunda dedesinin koreografisini hazırladığı gösteriye bayıldım özellikle dayı,küçük kız ve pilot olmak isteyen çocuğuk senaryoya tam oturmus
gerçekten kaybeden risk almayan, alamayacak kadar korkak olandır

tşk ederimmmopuyorumnanaktan

Kızlar filmi indirmekle uğraşmak istemedim ama keşke indirseymişim diyorum son 2 partını sürekli durmasından dolayı tamamlayamadım .

Sıcaklık ailecek izlenecek harika bir film :lepi: Küçük kızın performansından inanılmaz etkilendim çok tatlıydı kaydirigubbakcemile2

Filmde bazı beğendiğim replikleride not aldım. Bunlardan birisi "Terredüt etmeyin, şikayet etmeyin ,asla bahane bulmayın "

Filmin geri kalan kısımınıda gece izlemeye çalışacağım .

Atlantis arkadaşımıza böylesi güzel bir film şeçtiği için teşekkür ediyorum .alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Little Miss Sunshine uzun süre önce keşfettiğim başucu filmlerimden . sıcacık , eğlenceli , komik . Yol filmlerini her zaman çok sevmişimdir . Kalabalık bir arkadaş toplantısında iyi vakit geçirmek için önereceğim filmlerden biri. Nefiste bir sona sahiptir.
Güzel seçim atlantis :)
diğerlerinide izleme listeme aldım.

prensesin.uykusuyum ( bak pamuk yok artık:dilcikar: ) Koroyu özellikle öneriririm basit ama küçük oyuncularla birlikte çok etkileyici bir film.

"Les Choristes "

Dün izleme fırsatı buldum ,
açıkcası ben daha ağır bir film bekliyordum ama öyle olmadı.
akıcı ve mükemmel müziklerle süslenmiş renkli bir filmdi.
öğrenci - öğretmen ilişkisi bana "ölü ozanlar derneğini" hatırlattı , aslında tanıdık bir konusu vardı ama klişelere gitmeyip farklı bir film olmayı başarmış.
Cumartesi detayı çok çok güzeldi :)
Teşekkürler atlantis bu güzel film için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…