• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun ablam

Çok sağol ablamm:KK15:

Ben bilmemm sekerim ver lutfen seni listede gormek istiyorum :KK59:

Unutmuşum liste heyecanını, nasıldı acaba :oops: en önemlisi o sorumluluğu nasıl almışımm :KK57: şimdi siz bildirim yaparken içim içimi yiyor eksi yazın diye, yaşlandım artık kalbim o heyecanı kaldırır mı bilmiyorum :KK70::KK70:

Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.

Gözün aydın canımmm..
Sağlıkla kucağıma aldım yazmanı da beklerizz:KK15::KK200:

Kızlar ikinci kez hala oldum :KK46::KK46: Enes Malik dünyaya geldi saat 14:00 da :KK200::nazar::nazar::nazar::nazar: Böylece babamın 4. erkek torunu doğmuş oldu. takım kuracakmış :KK53::KK70::KK70:

Tebriklerrrr :))
Hayırlı evlat olur inşaAllah:KK200: ismi de pek güzelmişşşş:KK200:

Ayy evet Can'ım yaa alışkanlıklar işte.. Aslında az yemek değil doğru yemek kilo verdiriyor.. Ben de hiç tatlıya düşkün değilim ama hamur içi pilav makarna diyince akan sular duruyor(du) bu pilavını tonla hikayesi ben diyete girdikten sonra başladı yoksa ben kesin sık sık yapardım :KK70:

Can'ım yaa geçmiş olsun nane ya da rezene çayı içmeye çalış Can'ım biraz rahatlatır seni..

Canım aklıma daha ilk sana doğru düzgün bakmadan seni gönderdiği Zaman gelmişti.. Malesef çoğu devlet hastanesi bu sorunu yaşıyor..

En uzak hastane 15 dk hemde otobüsle :KK51: ütopyada mı yaşıyorsun canım:)

maşallah 10 felan bekledim ama :) kızı yok mu peki?

Sağol canım, nane var midem alırsa içerim :)

aaaa masallah evlatcık ıyılesmısss ohh gtsn hastalıklar bıda gelmesn bebelere

ya bn kıbrısta ne yıım kız ne onerıosn iillede sunu ye dedgn ne var daha arastrma yapmadm bakalm bnm kıprıs tatilim nasılgececek kocısle bol bol ask meşk ahahaah

selam sizede basarılarrr

yaaa regl senın ıstahnı mı kapatıo bnmde cok acar doymam resmen ozellıkle delı gbı krımızı et gozumn onunden bonfıleler antrıkotlar gecer bzm akraba var kasap tlfne dıorm hazırlıo saolsn

ohh afyt olsn bayılrm boşank olark kahvesz gun gecmez gozumuzu acarz kahve ıcerız alimallah

bnde ısttah yapıo ehehehe

oo mesafe uzun hele bıde hızlı yurudunmu super

gözün aydn allah saglık sıhat versn analı babalı buyusun inşallah

ohh masalalh kocaman olmus hep erkek gecıo ıcımden beeeee

23 aldım ahah cok aldm ya bakma bana bol kaymaklı börekleri ye ye şiştim

haklısın ama takmasan daha iyi seni takmayanlar ıcın uzulup zamanını boşa harcama

Yok aslında kapatmazdı, yeni başladı saçma sapan huylarıı:KK70: şimdi benim tatlılar, tuzlular geçmeliydi gözümün önündenn ama geçmiyor, aksine yemek görmek istemiyorum, hele et düşünmek bile istemiyorum:KK70:

Çok sağol ablamm:KK15:

Unutmuşum liste heyecanını, nasıldı acaba :oops: en önemlisi o sorumluluğu nasıl almışımm :KK57: şimdi siz bildirim yaparken içim içimi yiyor eksi yazın diye, yaşlandım artık kalbim o heyecanı kaldırır mı bilmiyorum :KK70::KK70:

Gözün aydın canımmm..
Sağlıkla kucağıma aldım yazmanı da beklerizz:KK15::KK200:

Tebriklerrrr :))
Hayırlı evlat olur inşaAllah:KK200: ismi de pek güzelmişşşş:KK200:

Sağol canım, nane var midem alırsa içerim :)

Yok aslında kapatmazdı, yeni başladı saçma sapan huylarıı:KK70: şimdi benim tatlılar, tuzlular geçmeliydi gözümün önündenn ama geçmiyor, aksine yemek görmek istemiyorum, hele et düşünmek bile istemiyorum:KK70:

:KK70::KK70::KK70: ahahah refik bu hangi huyu dogru ki

Allah razı olsun gülüm Dr pek açıklama yapmadı devlette malum çok yoğun en azından kötü bir şey demedi.pek soru sorama dım.dün akşam kuş yattık eşimle sabah hastane çıkışı baktım kapıda yemeğe götürdü orda konuştuk onada dedim çok yoruldum bu kadının yaptıklarından şimdilik böylekaldı alış diyor kadının hakaret etmesine mi alisayim bilmiyorum bu kadınla napicagimi

Allah yardımcın olsun canım ne diyim. herşey olacağına varır sen üzülme boşver Allah a havale et

canım benimde aynı sorunum var doktora gittik ilaç verdi yok çünkü olmuyo ne yesem ne içsem faydası olmuyo sende bi görün istersen
bi iki gün iyi oluyor. sonra yine başa sarıyo :KK67:
alışıyo sanırım hemen.
doktor için iştende izin alamamki yeni girdim:KK43:

fat secret yüklü bende .bunada bakayım tşkler:KK37:

rica ederim :KK68:

Yeşil çay da çok yüksek kafein var Can'ım. Siyah çaydan fazla..

Amin canım
Yapacak birşey yok canım allah yardım etsin eşimin teyzesinin kızında da vardı. Minicik birşey yese kanlı ishal oluyordu. Çok şükür kızımın o boyutta değil. Sanırım bu da normal doğum farkı..

Genetikte varsa bi yerden çıkıyor malesef.. Düşün eşimin suya alerjisi var, büyük görümcemin polen, küçüğün yün, ve kayınvalidem ve eşim hamileyken naptın da bu çocuk alerji oldu diye soruyor.. Bilgisizlik çok kötü birşey canım :KK12:

Azmine hayran :KK19::KK15:

aa ciddi mi yeşil çayda daha mı çok kafein var walla ben de ilk defa duyuyorum :cool:

Neyyyy kafeinmi var yesil cay da ilk duydum ben sok :KK57:

aynen :))
edsofi bu arada fotolar rahatsız mı ediyor şu eklediklerim
ayrıca rahatsız olanlar varsa kızlar yazın başka şekilde eklerim yediklerimi

Gerçekten güzel olabilirdi 3. Köprü yerine seni görmeyi tercih ederdim. Kızım emeklemek istedi oğlum denize taş atmak bi ona koş bi suna koş kendimi ortadan ikiye yırtasım geldi :KK34:

Burada en yakın hastaneye arabayla 20 dkda gidersin o da ya yanlış iğne yapıp Ada'mı sakat bırakan cinsten :KK17:

İnşallah iyi gelir Can'ım kayısılı form çayını denedin mi?

Can'ım 9-14 kilo arası normal altı ve üstü sağlıklı değil..
gezmekten alamadımki :KK60:
hangi markanınkini içiyosun sen?

Allah anali babali büyütsün insallah :KK68:bahti adi gibi güzel olsun yavrumun :KK200:
Hayirli evlat olsun insallah canim...
çok saol canım cümlemizin doğacak evlatlar da sağ salim gelsinler inşallah :KK200:

Sen baskalarini fazla kafana takma, en önemlisi sensin ve evladin. Bebegin icin onlari duymazdan geleceksin asyam.

Kac kilo aldin peki kuzum?

rica ederim :KK68:

aa ciddi mi yeşil çayda daha mı çok kafein var walla ben de ilk defa duyuyorum :cool:

aynen :))
edsofi bu arada fotolar rahatsız mı ediyor şu eklediklerim
ayrıca rahatsız olanlar varsa kızlar yazın başka şekilde eklerim yediklerimi

yoo bn cok begenıorm bnm ıcın sıkıntı yok

Back
X