• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kinder_smilie_0001.gif
@happy_moon

hmm sirke denim saol vich de duydum da denemedm onuda denım bakalm saol cano

ah yavrum bakış açını yieyim senin

whatsapp grubumzdamsın baska whatsapp grubu mu anlamadm bzm grupta yoksun yada bnde gorunmuosn kafam akrıstıda

ay yerm senı ben guzeller guzelı

eda ay ne pissin yaaa midemi bulandrma hain tavuk
Tesekkr edrim canm :):KK53:

Benim kadar değil :))
Yaş dönemiyle de alakalı birşey, bunları ben 12-13 yaşımda yapıyordum, ilk regl olduğum zamanlar vücut değişmeye başlamıştı ben de yedim de yedimm :KK48: ondan önce zayıf bir çocuktumm :))
benden sonraki kardeşim de biraz kiloluydu, ama onunki bebekliğinden kalan birşey, çok hastalık geçirmiş, tedaviler falann, o yüzden o biraz kiloluydu hep..
Diğerlerine hiçbirşey olmadıı :)) erkek kardeşim zaten dünyanı Yese kilo almıyor alsa bile 3-4 kilo hemen de gidiyor, hiç fazla kilolu olmadı..

zaten ne oluyosa o ergenlikte olmuyor mu... neyse neyse daha 20 sindesin bak gör metabolizman deli gibi yakacak tüm yağlarını sporda yapıyosun sımsıkı taş gibi olucaksın canım

hmm sirke denim saol vich de duydum da denemedm onuda denım bakalm saol cano

ah yavrum bakış açını yieyim senin

whatsapp grubumzdamsın baska whatsapp grubu mu anlamadm bzm grupta yoksun yada bnde gorunmuosn kafam akrıstıda
yok canım grupda değilim. benim 16 yıllık arkadaşım kendisi:KK50: ile birebir yazışıyoruz :confused:

ay yerm senı ben guzeller guzelı

eda ay ne pissin yaaa midemi bulandrma hain tavuk

ya sorma zaten benim kıskardeşim gayet fit yani diyorum bittin sen :p
Aynen valla. cok zengin mutfagımız.
gecen eşimin tatlı canı istedi evde keklik tatlılık bişi yoktu.
zerde deriz biz. pirinçli bi tatlı hemen ondan yapıştırdım :KK70::KK70:
ayyy öğle yemek saatim geliyor ohh bee gidip hazırlayayım zevkle :KK70::KK70: keşke biri hazılasada bende böyle :kk77: hazır ve nazır beklesem
ne yicen:kk77:
ben yine dünkü yemegimden yedim. bulgurlu ıspanak :kk77::kk77:
nefistoo yemegimmmmm:rolleyes::rolleyes:

Back
X