- 21 Mart 2014
- 4.095
- 15.583
- 178
Hadi bakalim yarin guzel rakamlarla gorusmek dilegiyle :)
İyi geceler yawrularım öpüyorum hepinizi![]()
Not: 80+120 dk borçlarımı tamamladım kanımca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim yarin guzel rakamlarla gorusmek dilegiyle :)
İyi geceler yawrularım öpüyorum hepinizi![]()
Not: 80+120 dk borçlarımı tamamladım kanımca
Eksi varmi eksi :)Iyi aksamlar...
Kahvalti - 1 haslanmis yumurta 1 salatalik 3 siyah zeytin
Ara - 1 kase yogurt
Ogle - Yesil mercimek corbasi
Ara 1 kase coban salata
Aksam - yok
Ilaveten
3 litre su
3 bardak yesil cay
3 bardak maydonoz suyu
6 kayisi kurusu
6000 adim
@Yawrukush
Gene ac kalmisin hayir nasil kilo veremiom onu anlamadimMenüm
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Ara
1 kase yoğurt
Akşam
Fırında tavuk
2 dilim çavdar ekmeği
2 lt su
2 fincan çay
2 fincan yeşilçay
2 barda maydanoz çayı
yengem tartimi sakladi vermiyor.Cuma gunu veircekmis.deli oluyordum az kala gidip gelip cikiyordum tartiya en son +400 gordum diye aglamisdim oda sakladi tartiyi sag olsun 3 gundur bilmiyorum kiloomu. ama boyle daha iyi kafam rahat :)Eksi varmi eksi :)
Herkese iyi geceler...
Gene ac kalmisin hayir nasil kilo veremiom onu anlamadim![]()
yengem tartimi sakladi vermiyor.Cuma gunu veircekmis.deli oluyordum az kala gidip gelip cikiyordum tartiya en son +400 gordum diye aglamisdim oda sakladi tartiyi sag olsun 3 gundur bilmiyorum kiloomu. ama boyle daha iyi kafam rahat :)
Sekerim aglancak ne var yaw senin sporunda beslenmende gayt guzl bence eksi goruceksinyengem tartimi sakladi vermiyor.Cuma gunu veircekmis.deli oluyordum az kala gidip gelip cikiyordum tartiya en son +400 gordum diye aglamisdim oda sakladi tartiyi sag olsun 3 gundur bilmiyorum kiloomu. ama boyle daha iyi kafam rahat :)
Keske sabah bi dilim aksam bi dilim yiyeydin canm daha iyi olurduİyi geceler :)
Yok canım aç kalmadım, biraz az yiyeyim dedim bugün.. yine de akşam acıkmıştım 2 dilim ekmek fazla oldu perşembe için![]()
Onun izni yok maalesef canım hepsini birarada yürütmek yorucu neyse ki kızım büyüdü artık çoğu işini kendi hallediyor.Çok iyi yapmışsın canım :)
Keşke anneliğin ev hanımlığının da izni olabilseydi![]()
Banada lazım bi yenge.yengem tartimi sakladi vermiyor.Cuma gunu veircekmis.deli oluyordum az kala gidip gelip cikiyordum tartiya en son +400 gordum diye aglamisdim oda sakladi tartiyi sag olsun 3 gundur bilmiyorum kiloomu. ama boyle daha iyi kafam rahat :)
Bende hergun tartildim ama bugun yasak koydum kendime :) kafaya 3te yemicem die koydum olaki eksi gorseydim bugun tartida yerdim 5 6 gibiÖyle biri bana da lazımmmm![]()
Keske sabah bi dilim aksam bi dilim yiyeydin canm daha iyi olurdu
gonderiyimmi size??? yengemi )))Öyle biri bana da lazımmmm![]()
Vallahi ben bilmem haftaya listede gorucem seni heeehee saçmaladım birazz :))
dün 57-yi görünce nasıl şok geçirdiysem tartı korkudan bugün 1 kilo az gösterdiGerçi regldendi ama en son ne zaman bu kadar şiştim hatırlamıyorum.. gerçi yine sabit çıkarım ben ama olsun, 1 kilo + nedir yaa
![]()
evlere servisimiz varOnun izni yok maalesef canım hepsini birarada yürütmek yorucu neyse ki kızım büyüdü artık çoğu işini kendi hallediyor.
Banada lazım bi yenge.
İyi geceler seker :)İyi geceler kızlar:)
Bende hergun tartildim ama bugun yasak koydum kendime :) kafaya 3te yemicem die koydum olaki eksi gorseydim bugun tartida yerdim 5 6 gibi
nirlerim bozuldu sabah sabah ac karnina +400 neya???Sekerim aglancak ne var yaw senin sporunda beslenmende gayt guzl bence eksi goruceksinrahat ol
![]()