Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok sağol canım..
Akşam biraz iyi gibiydi ama gece pek uyuyamadı sanırım, sabah nasıl uyanacak bakalım..
Daha iyicedir inşallah kardeşin Fatimem?
Sibelim eksik olma canim..
burada hemsire eve gelmiyor ama dilersen hastanede fazla kalabiliyorsun.
onuda ben istemem, eve gidip duzenimi kurayim daha iyi.
hayirlisiyla atlatiriz insallah canim..
Atlatirsin bitanem Allah ın izniyle. ..
O kadar bunaldim ki bu hafta sonu canlar, Allah hayir etsin..
Esim hem cumartesi hem pazar kendini islere verdi.
Suan saat gecenin 11.30u hala eve gelemedi beyefendi.
Isleri bitmis arkadasiyla bulusmaya gitmis kostur kostur.
Bazen olduresim geliyor gercekten..
7bucuk aylik hamileyim, hafta ici zaten yoruluyorum, hafta sonuda canim cikti , Allaha havale ediyorum kendisini.
Misafir odasina yastigini yorganini, dis fircasini - macununu koydum, mesajda yazdim odaya gelme uykumu bolme sakin diye.
Uyuyacagim bu sefer odaya gelip bir suru ses yapacak ,sonra saatlerce tekrar uyuyamiyorum.
Giciklik yapip odaya gelirse artik dananin kuyrugu kopacak cunku tahammulum kalmadi.
Gercekten bu kadar umursamazligi beni cileden cikariyor..
Sabah kahvalti masasini toplarken Akini dis fircalamaya ve tuvaletini yapmaya goturur musun dedim.
Gittiler banyoya 2 dk sonra anlasamadilar dondu salona, neymis dislerini fircalamasin curusunmus, tuvaletini yapmiyorsa yapmasinmis, sokakta buyuyormus cocuklar.
Bikmis benim hayati boyle zorlastirmalarimdan.
Ya sabir cektim, bulasiklari halledip gidip ben dislerini fircalatip, tuvaletini yaptirdim.
Allah askina ne ise yarar bu adam.
Ise gidip geliyor, tamam mutlaka yoruluyor ama hamile es ve 3bucuk yasinda cocukla kim bu kadar rahat hayat surebilir isten geldikten sonra ve hafta sonlari..
Sanki bana sadrazamin torunu arkadas, kotu kotu konusturuyor beni..
Vallahi agzina kurekle vursam ancak icim ferahlayacak.
Neyse siz bakmayin bana, mutlu mu mutlu bir hafta diliyorum hepinize..
Yuzunuzden gulucuk eksik olmasin...
Özgem hamilesin zaten moralini bozma bitanem. Erkekler biraz umursamaz Gamsız yaratıklar işte.
Gonca ablanın dediğine katılıyorum. Bi mektup yaz anlat içinden geçenleri. Azcık naz yap kız. Kendini yataklar vur vallahi.
@gulpinargul nerelerdesin canim, iyi misin?
@marlin18 nasilsin canim, ufaklik nasil oldu, her sey yolundadir insallah..
@seyhan77 ablam sen nerelerdesin yahu??
Ben de bilemedim @seyhan77 abla nerelerdeeeeee? ?
Selam kızlar Yawrukush Yawrukush onerisyle buraya geldim inşallah zayiflayabilirim hadi hayırlısı:)
Hoşgeldin canım . Ben Sibel 28 yasındayım . Fransa da yaşıyorum 23 aylık bir oglum var.
Adanalıyım canım:)))
Vayyy Adana haa
Pazartesi kiloları nerde kızlar kimse bildirim yapmamış
Cuma 67
Pazartesi 66.8

Ufaklık iyi canım çok şükür. Alnı şişti ve morardı. Hala daha biraz var.bende bunalimdayim .kendimi yemeğe veriyorum. 58 kilo oldum.regl oldum çok kötü belim ağrıyor .evi görsen dudagin uçuklar.salonda 4 makine yikanmis çamaşır var.ütülenip yerleşecek.esim dün çorap sordu .yikanacakmis.nerde kurutayim .salonda 4 makina var zatendedim tartıştık .sozde bu hafta gidip kurutucu alalim dedi.sozunde durursa tabi.. Çocuk odasına zaten girilmiyor.burda 2 hafta okul tatili var.çocuklar evde. Artik hic isim bitmez.ev toz içinde. Bir sürü iş var ama yapacak halim yok. Şimdi bebişi uyutmaya çalışıyorum. Bu dunya da erkek olmak varmış 8 saat çalışıp sonra da bütün işleri onlar yapıyor havasindalar.
Yawrukush Yawrukush canım Rabbim yardım etsin. Seni cok iyi anlıyorum. Benim annemde gelmedi doğumda. Aslında gelebilirdi ama kendi istemedi.zorluklar dan çok onun gelmemesi icime oturdu. Ahdim var Rabbim bana ömür verirse kizlarimi dogumlarinda yanliz bırakmayacağım Rabbim in sayesinde insaAllah.
Canim erkek ler kadinlar gibi degil.düşüncesizce hareket ediyor çoğu. Benimkiside oyle.dogumda izin bile almadi o halde yanliz bırakıp gitti beni .evde huzursuz olacak iş güç var ya.işte kafa rahat tabi.çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Onlar bizim gibi değil .benciller kendi rahat larini düşünüyorlar

Özgem hamilesin zaten moralini bozma bitanem. Erkekler biraz umursamaz Gamsız yaratıklar işte.
Gonca ablanın dediğine katılıyorum. Bi mektup yaz anlat içinden geçenleri. Azcık naz yap kız. Kendini yataklar vur vallahi.

Hoşgeldin canım . Ben Sibel 28 yasındayım . Fransa da yaşıyorum 23 aylık bir oglum var.

Vayyy Adana haa

Çok şükür bu gün iyi canım..

Canım erkekler böyledir çocukla ilgili yapılacak bişey olduğunda önemsemezler bu yüzden bütün yük kadının üzerindedir.tek senin başında değil canım neredeyse bütün kadınların eşleri böyle dır.dolayısıyla pek yardımcı olmuyorlar canını sıkma canım hamilesin herşeye üzülürsen bebişte etkilenir takma kafanı üzmemeye çalış kendini:))
erkekler boyledir diye diye onlari birazda biz bu hale getirdik canim..
onlar her istediklerini dile getiriyorlar ama sinirle ama konusarak, bizde aman huzur bozulmasin diye sus sus sus..

Canimmmmm
Sagol fistigim
Benim sipanin cigerlerinden virus bulasmis
Sükür simdi iyi ama
cok gecmis olsun canim..

Yok canım yanlış yazmadım bizde koyunun karın kısmı yüzülür iyice temizlenir dolma gibi doldurulup dikilir sonra pişirilir tadı enfes olur Mumbar la karın beraber yapılır bizde dün ablamdaydık beraber yaptık ablamla orda yedik oyüzden dün bütüngün giremedim :))
anladim gulum eminim cok lezzetlidir sende ben gibi sakatatcisin, afiyet olsun :)

Maalesef bazı erkekler ki turklerde daha çok böyle yetistiriliyor sen erkeksin ben yaparım ve kızına o erkek sen yapıver diyen anneler ülkesi benim annemde öyleydi şimdi kardeşimin eşi çekiyor maalesef. Ben hep anneme cemkirirdim bana ne kendi yatağını toplasın Vs diye bana söz geciremeyince kendi yapardı annem sonuç ortada. Bazen kürekle vurmak mantıklı geliyo bana senle konuşmaya eşin bu konuları bi mektup yaz koy masasına belki okuyunca anlar hatalarını

Iyi uykular sana canım

Hoşgeldin Melis ben Gonca 39 yaşındayım evliyim bi kızım var 167 boy 67 kiloyum. Hep beraber sağlıklı bir şekilde zayifliycaz inşallah.

Iyi olmasına sevindim bebegim geçmiş olsun tekrar.
aynen ablacim, aksam size yazdiktan sonra uyudum saat 12.30du , geldigini duymadim, sabah ise gidisini duydum.
bugun ya adam gibi konusacagim, ya da mektup yazayim dedigin gibi..

cok teşekkür ederim canım

Annen neden gelemiyor ki?:KK43:
Ev yemekleri yapan kişilere bak olmadı onlardan istersin canım
sıkma canını boşver. hayırlısı nabıcan

Kavga gürültüsüz kendilerini düzeltmiyorlr.
Biz aynısını yapsak acaba? :lülülü:
ben aynisini yapsam isitmedigim laf kalmaz Iremcim, artik bir hizaya gelmesi gerek bu kadar rahatlik beni hasta edecek...

Ufaklık iyi canım çok şükür. Alnı şişti ve morardı. Hala daha biraz var.bende bunalimdayim .kendimi yemeğe veriyorum. 58 kilo oldum.regl oldum çok kötü belim ağrıyor .evi görsen dudagin uçuklar.salonda 4 makine yikanmis çamaşır var.ütülenip yerleşecek.esim dün çorap sordu .yikanacakmis.nerde kurutayim .salonda 4 makina var zatendedim tartıştık .sozde bu hafta gidip kurutucu alalim dedi.sozunde durursa tabi.. Çocuk odasına zaten girilmiyor.burda 2 hafta okul tatili var.çocuklar evde. Artik hic isim bitmez.ev toz içinde. Bir sürü iş var ama yapacak halim yok. Şimdi bebişi uyutmaya çalışıyorum. Bu dunya da erkek olmak varmış 8 saat çalışıp sonra da bütün işleri onlar yapıyor havasindalar.
Yawrukush Yawrukush canım Rabbim yardım etsin. Seni cok iyi anlıyorum. Benim annemde gelmedi doğumda. Aslında gelebilirdi ama kendi istemedi.zorluklar dan çok onun gelmemesi icime oturdu. Ahdim var Rabbim bana ömür verirse kizlarimi dogumlarinda yanliz bırakmayacağım Rabbim in sayesinde insaAllah.
Canim erkek ler kadinlar gibi degil.düşüncesizce hareket ediyor çoğu. Benimkiside oyle.dogumda izin bile almadi o halde yanliz bırakıp gitti beni .evde huzursuz olacak iş güç var ya.işte kafa rahat tabi.çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Onlar bizim gibi değil .benciller kendi rahat larini düşünüyorlar
tekrar tekrar gecmis olsun canim kuzuna, Allah beterinden esirgesin..
bende cogu zaman seninle ayni durumdayim..
Akin okula basladi baslayali utumu, temizligimi yapabilir oldum.
bebek gelince de yine eskiye donecegim muhtemelen.
bosver ev isi icin uzme kendini zaten yapsak da kiymetini bilen yok.
benim esimde 1 hafta izin alacak, sonra isedonecek dogumda.
geceleri uykusu bolunmesin diye bebegi baska odaya alacagim.
yani haklisin arkadasim erkek dogmak varmis dunyada bunlar gibi gamsiz erkek...

Eki Görüntüle 1895747
Bir kova kahve zamanı. Bugün nöbete gitcem ben.
rengi cok guzelmis ablacim orgunun, afiyet olsun, iyi calismalar..

Eki Görüntüle 1895749 Kızlar facebook ve instagram böyle bir sayfa var sevgi battaniyesi ismi .Ben daha önce gönderdim bişeyler sizlerde yapmak isterdiniz belki.
cok guzel dusunmusler..bir inceleyeyim sayfalarini...

Daha yeni mesaj yazmış 2 saat sonra konuşalım diye :KK71:
Mesaj yine ara sıra yazıyor da konuşmak pek mümkün olmuyor, o yüzden konuşursak günün mutlu olayı bu olurr :)
gozunaydin gulum :)

Vayyy Adana haa
Sibelim esi evde buldugum mu var ki naz yapayim..
Akini birakip nasil yatayim gulum?

FB_IMG_1475968281586.webp

Back
X