• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah canım ne demek tabiki de söylerim
Yıldız şehriyeden salata yaptım içine garnitür mısır kırmızı biber turşu derotu fln koydum
Mercimek köftesi ve kek vardı.. Ayrıyetten bizim yöresel bir şeyimiz vardır dızmana diye (bir çeşit hamurişi) ondan yaptım..
bunların hepsini yedin mi kız:KK57::KK57::KK57:sen menünü yaz bakıyım hele ,bekliyorum:KK17:

Menümü utanarak da olsa yazaıyorum :KK51:
Sabah aç karna soğan kürü

Kahvaltı
Şekersiz çay
1 dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik

Öğle
1 tane mercimek köftesi
1 küçük parça kek ( ben genellikle baklava dilimi keserim keki köşelerde kalan küçük dilimler vardır ya ondan)
Yarım kase şehriye salatası
2 lokma hamurişi

Akşam
Yok

Su
2 lt

Spor yapamadım koşuşturmam vardı bütün gün misafirler yüzünden

Menümü utanarak da olsa yazaıyorum :KK51:
Sabah aç karna soğan kürü

Kahvaltı
Şekersiz çay
1 dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik

Öğle
1 tane mercimek köftesi
1 küçük parça kek ( ben genellikle baklava dilimi keserim keki köşelerde kalan küçük dilimler vardır ya ondan)
Yarım kase şehriye salatası
2 lokma hamurişi

Akşam
Yok

Su
2 lt

Spor yapamadım koşuşturmam vardı bütün gün misafirler yüzünden
sabah güzel olmuşta öğlen çok bozmuş,sağlıksız olmuş ,spor olsa dengelerdi belki :/

artık döndün mü canım , çok sevindim hadi bakalım :)
döndüm canim sükür:) nasilsin..
İnşallah canım ne demek tabiki de söylerim
Yıldız şehriyeden salata yaptım içine garnitür mısır kırmızı biber turşu derotu fln koydum
Mercimek köftesi ve kek vardı.. Ayrıyetten bizim yöresel bir şeyimiz vardır dızmana diye (bir çeşit hamurişi) ondan yaptım..
dizmanayi bende yapmistim bi keresinde cok güzel oluyor;)

Hosgeldin canim bende melis memnun oldum tanistigima Rabbim hayirli bir sekilde bebis verir sana insallah
selam herkese nasiliniz kizlar katilim formunu dolduruyorum hemen..
Kullanıcı Adı :hsevda
İsim (İsteğe Bağlı ):hatice
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:maalesef yok
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.64
Kilonuz:70.2
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz. polikistik over ve insülin direncim var. iki yildir da bebek icin tedavi görüyorum kullandigim ilaclar sebebiyle.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?tüp bebege baslamadan önce normal kiloma dönmek istiyorum.

Menum gelsiin
Sabah
Limonlu su
1 nar
Oglen
2 balik
Ara
1 elma
Aksam
1 tabak,sac kavurma,
1 bardak ayran
1 litre su
Spor,olarakta adim attim saat 22de kac oldugunu soylerim
balık ne balığıydı ve yağdamı pişti ızgara mı fırındamı bunlarıda istiyorum :) su ben gibi çok az olmuş artırmamız lazım

yuvarlanıp gidiyorum işte canım ,sen nasılsın ,neler yapıyosun ,işini değiştirdin mi ?
yok canim isimde devam hala kosturmaca ayni.. iyiym sükür bi sorun yok kilo disinda su anda
Hosgeldin canim bende melis memnun oldum tanistigima Rabbim hayirli bir sekilde bebis verir sana insallah
hosbulduk canim amin insallah isteyen herkesle birlikte...
azıcık verdide gitti ,performansının doruğundaydı diyin :KK70:
kiz korkma bi sey olmaz:KK70:

Back
X