• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım, yapma böyle, kendini üzme, elbet Allah bir yol açar..
Başka şeyler de düşün biraz, kreş şart değil ya..

Spor yapmaya çalış canım, yoksa yaptığın diyetin hiçbir faydasını göremezsin..
Bu haftaki yarışı düşün, motive ol :)

Çok şükür iyi gibiyimcanım :)
Nerdee :)) misafirli günler geçiriyorum :)
Şükürler olsun misafir berekettir tabi, tek şikayetim buralardan uzak kalmam :))

Hiç iyi bir menü olmamış canım :KK43:
Akşam neden yok ?
Pasta yememeliydin hafta içinde :KK43:
Spor da yapmamışsın..
Üzülme kuzum sen elinden gelenin fazlasini yapıyorsun bence ;) misafir bereket gerçekten tatlım :)

Kafana bir sey mi takiyorsun canim, belki gecici bir surectir...
Bende iyiyim Iremim her sey yolunda:)

Oyy dinlenebildin mi Fikriyecim?

Nasil gecti canim sinavlar?
Hersey yolundadir unarim...

Canim kres sart degil..
Bazi cocuk erken konusuyor bazi cocuklar gec.
Bir anda konusmaya baslar sasarsin kuzum..
Sen bol bol konus onunla, kitap okuyun,masal anlat vs vs..

Dahada iyi olursun insallah ablam..

Sen once bir pozitif ol..
Bebek her uyudugunda sende uyu yada uzan.
Bol su ic.Bulgur, dereotu, bugday, arpa, et urunleri sutu arttiriyor.
Bol bol sag goguslerini, inatla..
Bebegine saril, op, ev sicaksa uzerindekileri cikar bebegin gogsune yatir cirilciplak..
Sutun gelecek Allahin izniyle, bebeginde emecek buna kendin inan ilk basta gulum..
Besledikten sonra gazini cikart, bebisin ayaklarina vazelin yada elma yagiyla masaj yap..
Sen bol kimyonlu ye yemeklerini gazi onler.
Rezene cayi ic...
Her sey yoluna girecek asyam..

Anladim Pinarcim, onemli bir sey olmasin da...
Bende iyiyim gulum, saat 22.30 burada, gunun yorgunlugu var uzandim dinleniyorum:))

Evet Hazalim tek parcayim gulum:)
Sen nasilsin?

Telefonun icin gecmis olsun Mervem..
Aa esinden haberim yoktu, Allah kavustursun gulum.
Hangi bolum okuyor?
Hasretlik zor ama sayili gun cabuk gecer canimin ici...

Oyy masallah 2 pandaya da Allah bagislasin mavisim, Allah anali babali buyutsun..

Gecmis olsun Fatimem sen iyiles de acisini cikarirsin internete giremedigin gunlerin:))
canim bazi cocuklar hic uyumuyor 10 dkka belki uyuyor . asyaya demissin onu diyorum . vallahi yasayan bilir bende yasadim cok iyi anliyorum . 10dkka dalardi sonra ciglik cigliga uyanirdi . gazdan . kolik tir buyuk ihtimal. yani ole uyuyim falan fie bi zamn yok afedersin tuvalete bile gidemiosun degil yemek yemek camasir yikamak tezmlik yapmak .
bana gelince ben gittim krese cok begendim . benim oglan kres cocugu cok hiperaktf . o konusmayi ogrenene kadar kafasini yaracak . sinirli ofke kontrolu yok . kafasini betonlara vuruyor istedigi olmayinca . kafasinin 2tarafi şişik suan . kontrol altina alinmasi icin gitmesi daha iyi olacak.sakin bi cocuk degil . hep disari cikmak istiyor . 1 , 2 ay falan yollucam bakicam gidisata canim .

DÜNKÜ MENÜM
Sabah
1bardak su içine limon sıkıp içtim
2dilim cavdarlı ekmek arasına peynir koyup tost makinasında ısıtıp yedim
ceyrek armut
4zeytin

1nescafe

ÖĞLE
1kase corba
1kase yogurt
azcıcık pilav
bezelye

yarım armut

yarım bardak süt(spor sonrası)

AKŞAM
2tam tahıllı dilim ekmek arası pulbiber, peynir tost makinesinde ısıttım
(yemek yapamadım sular kesilmişti maalesef)

1avuc fındık
1tam ceviz

1havuc

1bardak tarcınlı süt

40dkk yürüyüş bandı
20x2 2kğlik dambılla arka kol calışma
20x2 sqaut

4lt su

Merhaba canım ben merve kaptan yardımcısıyım buralar çok sık uğrayamadığım ama uğradıkça sizleri tanımaya çalışacağım:) yemeklerden hemen sonra meyve yememelisin canım yemekten 2 saat sonra yersen vucudun için daha iyi olur birde öğlen pilav akşam makarna güzel olmamış iki öğün üst üste karbonhidrat miktarları az ama keşke 1 öğünle kalsaydı :)
Merhabalar canım Ebru ben de memnun oldum.. Dün spordan sonra direk pazara gittim baya bi yorulmuştum o yüzden en masum meyve geldiği için paçayı kurtarmaya çalıştım:kk77: haklısın canım ;)

Canim kres sart degil..

Bebegine saril, op, ev sicaksa uzerindekileri cikar bebegin gogsune yatir cirilciplak..
Sutun gelecek Allahin izniyle, bebeginde emecek buna kendin inan ilk basta gulum..
Besledikten sonra gazini cikart, bebisin ayaklarina vazelin yada elma yagiyla masaj yap..
Rezene cayi ic...

Bende iyiyim gulum, saat 22.30 burada, gunun yorgunlugu var uzandim dinleniyorum:))

Sen nasilsin?

Hangi bolum okuyor?

Oyy masallah 2 pandaya da Allah bagislasin mavisim, Allah anali babali buyutsun..

Gecmis olsun Fatimem sen iyiles de acisini cikarirsin internete giremedigin gunlerin:))
Sağol kuzum ilköğretim matematik okuyor canım ayy geçsin vallaha zor onsuz burada olmak:(
Sağolasın kuzum darısı senin paşalara:)

Allahım Allahım dün okuldan gelince biraz uyuyum dedim ,kalkınca sınava çalışcaktım bugün ki ...sen bi yat ertesi güne anca uyan ...ne sınava çalışabildim ne buraya menü yazabildim ölü uykusu mübarek ...gece bi ara bi uyandım sanki watsabın sesiyle geri uyumuşum...sınavlar bitti çok şükür ayın 6 sında param olacak sporada yazılcam ayyy ...kış uykusuna yatıyom mübarek :D

Slm kızlar nasılsınız
eda-sofi eda-sofi kuzum bence krşle alakasi yok konuşmanın kendin videolar indir baş kreşlerde ne tür oyunlar oynuyorlar neler yapılıyor kuzunla yapabilirsin benim yeğenim de 2.5 yaşında ve tek tük konuşuyor.
@AKovser nasılsın kuzum yoğunluğun bitti mi
fyzanur fyzanur nerdesin canım nasıl gidiyor
@Yawrukush özgem nasılsın sanırım hala tek parçasın :KK66:
sorma aşkım ya dün akşam bile olmadan uyumuşum ertesi güne uyandım :D sen nasılsın iyimisin

Asya merhaba ben 1. gruptanim..
Ben de 4.5 aylik taze anneyim. sut konusunda sakin moralini bozma duzenli yemegini ye, duzenli uyu dinlen, uyuyamasan bile dinlen bol su ic. bide yavrunu op kokla bol bol.
Ender sarac sut icin uzum, dereotu ve incir onermisti canim, tahinin de sut yaptigini soyluyorlar. ben de hicbiri ise yaramadi ama dene ins fayda gorursun canim sutunle kal ins..
merhaba canım şu an sıkı perhizdeyim tansiyonda çıktı bende şekerden hariç.gebelik zehirlenmesi oldu bende okumuşsundur belki ne tatlı ne tuzlu hepsi yasak:olamaz:ne yiceğimi bende bilmiyorum:KK43:eşimde dün çok kızdı çok ağladım sütüm gelmiyor diye gelsede yavrum emmiyor eşimde bırak daha dedi

merhaba canım şu an sıkı perhizdeyim tansiyonda çıktı bende şekerden hariç.gebelik zehirlenmesi oldu bende okumuşsundur belki ne tatlı ne tuzlu hepsi yasak:olamaz:ne yiceğimi bende bilmiyorum:KK43:eşimde dün çok kızdı çok ağladım sütüm gelmiyor diye gelsede yavrum emmiyor eşimde bırak daha dedi
Bırakma canım buğday haşla suyunu iç bulgur ye bol bol su hemde üzülme pozitif düşün sürekli

Asya merhaba ben 1. gruptanim..
Ben de 4.5 aylik taze anneyim. sut konusunda sakin moralini bozma duzenli yemegini ye, duzenli uyu dinlen, uyuyamasan bile dinlen bol su ic. bide yavrunu op kokla bol bol.
Ender sarac sut icin uzum, dereotu ve incir onermisti canim, tahinin de sut yaptigini soyluyorlar. ben de hicbiri ise yaramadi ama dene ins fayda gorursun canim sutunle kal ins..
gülüm oğlan ağlayınca devam edmedim yazmaya Rabbim yavrucuğunu sana bağışlasın inşallah:anne:ama dediğim gibi yani durum ve bu süt mevzusuna canım çokk sıkılıyor kaç kere ağladım eşimde çok üzüldüğümü görünce sütün gelmiyor zaten niye hırpalıyosun kendini diyor.bir yandan haklıda aslında ama anne yüreği işte şifa resmen anne sütü ya

Kaygi stres su an telaffuz edecegin en son kelime bile olmamali bahar gozlum. Sut uretiminin uyarilmasi icin cocugun emmesi onemli ancak senin durumunda pompa ile sagarken yavrunu kucagina al bir tanem. Onu sev oksa, onu besleyecegini hatirlat kendine.

Fiziksel sartlara gelince bol istirahat ve bol su gulum. Sen olumlu dusun, bedenine pozitif sinyaller gonder.
dün gece acıkmıştı abla denedim yine verdim göğsümü yüzünü çeviriyor sürekli eşim çevirdi yüzünü vermeye çalıştım zorla çatladı abla ya görsen o kadar aladı en son kustu.hiç olur yanını bırakmıyor ki yavrum benim.

Asyam canım öncelikle bebişin hayırlı olsun Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin. ablam 2. bebişte sürekli sütünü sağdı başta oda diyordu hiç gelmiyor ama öğrendikki her 10-15 dk ya sağması lazımmış ablam her 10 dk sütünü sağdı başta bir iki damla geldi sonra gün geçtikçe arttı ve artık bebiş rahatlıkla emiyor. ayrıca bol bol su iç bide bulgur çorbası iç kuzum
Allah razı olsun gülüm Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah.gülüm çocuk kaç gün küvezde kaldı bende yoğun bakımda bizimki öyle bir durum değil başta süt bile sağamadım çünkü günlerce kendimde değildim süt hormonu çalışmadı galiba.bide herşey yasak ne yiceğimi şaşıyorum

Canim kres sart degil..

Rezene cayi ic...

Sen nasilsin?

Hangi bolum okuyor?

oyyy kurban olurum verene sevip okşuyorum konuşuyorum ama işe yaramıyor süt konusunda gülüm.24 günlük şu an kimyonu kaynatıp 1 yada 2 kaşık versem olur mu acaba çay kaşığıyla

canim emzirmedigin surece sutun asalir ve kesilir cocuk emdikce artar ve sutun en buyuk ilaci su dur bol su ic ne yersen ye farketmez sadece sutu bollastiran sudur asya_01 asya_01
Vallahi gülüm suyla olucak iş değil bu sorun orda zaten çocuk tutmuyor tutsa süt kaynicak tutmadığından kesildi zaten

Back
X