• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim bencede daha kucuk kuzun..
bircok seyi idrak edemeyebilir..
seneye daha verimli olur kres hayati onun icin.
bizim gibi dil sIkIntiniz olsa haklisin erken yollamakta ama esinle guzellikle konus gulum.
guzel dilden herkes anlar..

harikasin ablacim :)
arti gelmez, eksiler gelir...

ohhh ne guzel iddialar, rekabetiniz bol olsun:)
zaten dil skıntisindan dolayi yolluorum canim :D

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77: CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
@fyzanur -------
@Mavibocuk
[TD] -
- -----
@Papillon_ -------
Alya008 Alya008 - - -----
@Ebush_354 -------
@gogo2405 - ------
@tiffany20 - - -----
@Burcak41 - - -----
@Pembis Hayaller - ------
@KarKralicesi -------
@umutLatahzen -------
@Saadetim33 -------
@eda-sofi -------
D3S1R3 D3S1R3 -------
@Bisquitte -------
@belindamm - - -----
-------

[/TD] [TD]

[/td][/td][/td][/td]
wayyy fatimem super :)

İyi akşamlar canım :)
Teşekkür ederimmm :KK68:
Yorucu geçti biraz, seninki nasıldı ??

Egzersizin çok güzelmişş :KK48: Yürüyüşe sayarızz :))

Yoruldum valla:) Oglene kadar pasamla temizlik yaptik. Elinde bez nereyi bulsa sildi:) Ogleden sonra da biraz okula gittik dolastik sonra avm ye. Kuzu yeni uyudu, benim gozum de yari kapali:)

sabah
domates
salatalik
peynir
2 dilim ekmek
cay
minnak bi helva
oglen
muz
form kraker 2 tane
aksam
yogurt
mercimek corbasi 2kase
1 dilim ekmek
su yarim litre 1 e tamamlicam insallah
spor 10000 adim
kalori kaydi yapmadim daha ama 1200 gecmemistir

Bizde eltim görümcem hep birbirlerinden giydiriyoduk onların kızlar büyük elimin biride küçük
Büyüklerden benimkine benimkinden küçüğe gidiyor kıyafetler yoksa basedilmez yaa ama artık geçen seneden beri çok seçiyor onlardan gelenleri bile ayırıyor tarzım değil diye.
:)

Sadece haftasonlari gulum. Hafta ici birbirimize hic vakit ayiramiyoruz maalesef.
herkes kendi yerinde ama hafta sonu heycanla bekleniyor . bizi esim otobusle metroyla hicbirsey salmiyor bomba varmis bisi olurmia semtten disaari cikamioz yasak . en son avm ye falan ne zamn gittigimi hatrlamiorum

Evet canım bugün kuzenimin oğlunun doğum günü ydü bütüngün ordaydım bu aralar gezmelerdeyim ondan giremiyorum pek şuan bile ćok yorgunum ama size yazmadan uyumak istemedim yoksa çok uykum var:uykucu:
buraya az girmen menunede yansiyor canm dogal olatak grubada yansiyor canm

herkes kendi yerinde ama hafta sonu heycanla bekleniyor . bizi esim otobusle metroyla hicbirsey salmiyor bomba varmis bisi olurmia semtten disaari cikamioz yasak . en son avm ye falan ne zamn gittigimi hatrlamiorum

Zaman kotu canisi, o da hakli. Bizim de guvenlik nedeniyle cikmadigimiz donemler oldu. Ciktigimiz zamanlarda da binbir dua ediyorum icimden. Rabbim korusun.

Zaman kotu canisi, o da hakli. Bizim de guvenlik nedeniyle cikmadigimiz donemler oldu. Ciktigimiz zamanlarda da binbir dua ediyorum icimden. Rabbim korusun.
olacak olan olur rabbim bilir ama bunu benim esimin beyni almiyor malesef :) benim inancim var rabbim yazdimi evin icindede olur .. allah buyuktur tatlim . ben hic dusunmem ole seyleri

Yoruldum valla:) Oglene kadar pasamla temizlik yaptik. Elinde bez nereyi bulsa sildi:) Ogleden sonra da biraz okula gittik dolastik sonra avm ye. Kuzu yeni uyudu, benim gozum de yari kapali:)

Ne güzel hareketli gün geçirmişsiniz :)
Uyu dinlen canım :)

sabah
domates
salatalik
peynir
2 dilim ekmek
cay
minnak bi helva
oglen
muz
form kraker 2 tane
aksam
yogurt
mercimek corbasi 2kase
1 dilim ekmek
su yarim litre 1 e tamamlicam insallah
spor 10000 adim
kalori kaydi yapmadim daha ama 1200 gecmemistir

Krakeri, helvayı ödüle yazıyoruz :KK66:
Suyu artır canım benim, ben bugün 2 litre içtim, 40 gün 2 litre içicem inşaAllah, alışkanlık olsun diye..

Back
X