• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:66:

Diyet harika gidiyor kızlar. Takımda harika gidiyor maşallah :nazar::79:
Dün yediklerim.
Sabah
Çeri domates, kk peynir, zeytin, buğday ekmek

Öğlen
Bir ince dilim rosto köfte (başka şansım yoktu), salata, yoğurt

Ara
1 elma

Akşam
Karnabahar yemeği etli, az ıspanak, yoğurt

evet bugünkü menü sabah:1dilim ekmek peynir yarım yumurta
öğle patlıcan yemeği 1 kaşık yoğurt
akşam :nohut yemeği ve yoğurt olacak
arada meyve yerim
sabah sporumu yapmıştım
yaklaşık 2,5lt su

:nazar:

bu arada hedef kilo cuma günü 74 olacak inşallah sizi üzdüm kaçamaklarla ama 1 kilo vericem kızlar..

Haydi bakalım hayırlısı :66:

kızlar biraz önce canım acayip çay istedi ama yarış için onun yerine yeşil çay içtim. bir de su tüketimime dikkat etmeye karar verdim. aslında aklıma geldikçe içerim su ama son zamanlarda miktarına hiç dikkat etmiyodum. bugün sabahtan beri 1,5 lt oldu bile :64:

Canım harikasın. Bu hafta çok iyi bir sonuç çıkacak senden.:nazar:

kızlar bugünkü menüm

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, ince bir dilim kaşar peyniri
öğle: beyaz peynirli salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: diyet sütlü kahve, 1 adet yulaflı bar
akşam: karışık sebze sote, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 3 kuru kayısı, 1 mandalina

vee 3 lt su, 2 bardak yeşil çay, 1 bardak da form çay :66:

akşam da 45 dk yürüyüş yapıcam, bi de forumda bi arkadaşımızın tavsiye ettiği pilates çemberim var benim, onunla da 100 bacak inceltme hareketi yaparsam huzurla uyuyabilirim

:nazar: Vay güne bak süper olmuş herşey canım.

bugünkü menümü yazayim.

sabah
kepekli ekmege kasarli tost
ara
2 mandalina
ögle
1 kepce tarhana corba
bi tabak zeytinyagli taze fasulye
yogurt
ara
1elma
aksam
mantarli tavuk sote
salata+spor +erken gidebilirsem masaj

:nazar: Süper

kızlarr geldimmmm ben. kaç gündür internetim berbat. fırsat bulup nete girebildim mi okul işlerini hallediyom. bugün de okuldan sora sbs kursu vrdı akşam geldim. pazartesileri artık böle olcak akşam girebilcem.
hemen net yine gitmeden menüm:
sabah 1 dilim kepek ekmeği, peynir zeytin
öğlen malesef okulda bişi bulamadım 1 açma yedim
akşam okuldan gelince ton balıklı salatam
ara da 2 mandalina.

bugün çok saçma yoğunlukta geçti geçmişe de şimdi bakcam daha.

Açma çok fena olmuş cnm. Ama şansın yokmuş başka napalım

burdayım canım burdayım. ya bugün girwmwdim üzgünüm ancak çok fena bi gündü.kendimi eve atıp doğruca lavaboya gittim istifra ettim. saat 1 de bi yattım her yarım saatte bi kendimi lavaboya atarak. allahım ne berbat bi gündü. tüm gün sadece bi kepekli tost bi bardak sit, eşimin zoruyla bi kase çorba içtim o kadar. berbat durumdayım . yeni yeni gözümü açıyorum. az önce tansiyonumu ölçtüm 19a 12. gidiyodum yani. bi limonu sıkıp içtim düşmüş. 15 10 a.galiba ben yatıyorum. öptüm kızlar.

Geçmiş olsun cnm bugün iyisindir umarım.

günaydın kızlar :33::33: :33:

bu günkü menün

sabah domates maydanoz t.b. ekmek süt 1 zeytin az peynir

öğlen mantarlı et sote yoğurtlu brokoli salatası

aksam muhtemelen aynı veya mayve süt(öğlen yemeklerim artarsa aksamda yerim yok artmazsa hiç yemek yapıcak halim yok meyveyle geciştiririm)

:nazar: Akşam Meyve ile fındık ceviz vs ye cnaım.

Günaydın kızlar.
Dün yediklerim.
Sabah Kepek ekmeğine tost.
Ara 1 portakal.
Öğlen 1 porsiyon bezelye yemeği. evden getirmiştim.
Ara 1 bardak süt ve portakal.
Akşam 19.00 Kurstan önce Sandwiç ekmeğine döner. Ayran.
Saat 22 de de Cennet meyvesi

Sandviç ekmeğine döner mi :20:
Aslıcım bunu tercih etme derim canımcım.

Banada çeyrek ekmekmiş gibi geliyor :61:
Öğlen sadece bezelye yedim akşama kurt gibi açtım:83:
Zor doydum :30:
Esasında öğlene daha ağırlık verip akşamı daha hafif atlatmak daha doğru.
Artık kursa yazıldığımada pişman oluyorum.
Kursa gitmesem spora giderdim akşamları daha kolay olurdu kilo vermem:84:

Olsun öyle demek faydalı şeyler öğreniyorsun.

GÜNAYDIN KIZLAAAARRRR :52:

dün dediklerimin hepsini yaptım :66: pek bi mutluyum bugün o yüzden :65: sadece mandalina yerine portakal yedim ve form çayı içmedim, onu da kuru kayısı yediğim için rahatsız etmesin diye bilerek içmedim.

:nazar:

kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar:69::43:

takımım cezamı uyguladım bugün yoğunum
sabah yine 40 dkka bisiklet sürdüm menüyü sonra yazarım...

:41: Ders olmuştur işallah

selam kizlar,ben artik menülerimi bi gün sonra yazicam cünkü hep aralarda degisiklik oluyo en iyisi yedikten sonra yazmak sporada gidemedim dün zaten esim sagolsun gec geldi.

dün aksam yemeginden sonra biraz cerez ve bi nar yedim.

evet kızlar menümü azayım
sabah:1dilim ekmek ve peynir ceviz
öğle bir tabak çorba salata
arada :şekersiz neskafe
akşam:kabak yemeği ve yoğurt
bugün epilasyona gittim en kötü tarafı 2 gün spor yapamıycam neyse bende callenetice başlarım bahane olur nasılsa onda çok terlemiyorum hem göbeğim baya gitti sıkılaşırım inşallah

ÖZGEM afiyet olsun canım cuma günü harika sonuclar bizi belkiyo :8:
YASOM hangisi kolayına geliyorsa öyle yap canım
PAMUKCUK afiyet olsun sekercim spora 2 gün ara vermen belkide ii olur hem dediğin yöntemde oldukca sıkılastırıcı..bende ideal kiloma inince onu yapmayı planlıyorum simdi yağ yakıcı leslie yapıyorum..

bugün epilasyona gittim en kötü tarafı 2 gün spor yapamıycam neyse bende callenetice başlarım bahane olur nasılsa onda çok terlemiyorum hem göbeğim baya gitti sıkılaşırım inşallah

canim anlamadim ben epilasyona gittin diyemi spora gitmiycen ??

selamlarrr hanımlarrr

süper menü canım :)

burdayım canım burdayım. ya bugün girwmwdim üzgünüm ancak çok fena bi gündü.kendimi eve atıp doğruca lavaboya gittim istifra ettim. saat 1 de bi yattım her yarım saatte bi kendimi lavaboya atarak. allahım ne berbat bi gündü. tüm gün sadece bi kepekli tost bi bardak sit, eşimin zoruyla bi kase çorba içtim o kadar. berbat durumdayım . yeni yeni gözümü açıyorum. az önce tansiyonumu ölçtüm 19a 12. gidiyodum yani. bi limonu sıkıp içtim düşmüş. 15 10 a.galiba ben yatıyorum. öptüm kızlar.

geçmiş olsun cemrecim..

afiyet olsun yasom :46:
tamam canım pazartesileri seni aramayız aksamları menünü yaz ama mutlaka..
herkese olduğu gibi acmadan ötürü sanada ceza var.. lethemcim herkesin ilk cezası ile ay cezan ACMA YEDİM İRADESİZ VE ŞİŞKOYUM yazacaksın kişisel rütbene

peki Zevcancım..

oyyy hemsom gecmiş olsun bi doktora gitsetdin tatlım yaa tansiyonunda cok yükselmiş dikkat et kendine..

günaydın kızlar :33::33: :33:

bu günkü menün

sabah domates maydanoz t.b. ekmek süt 1 zeytin az peynir

öğlen mantarlı et sote yoğurtlu brokoli salatası

aksam muhtemelen aynı veya mayve süt(öğlen yemeklerim artarsa aksamda yerim yok artmazsa hiç yemek yapıcak halim yok meyveyle geciştiririm)

güzel menü canım;)

bugünkü menücüm:
sabah 1.5 dilim ekmekle peynir zeytin
ara bikaç diet bisküvi
öğlen ton balıklı salata
akşam da 2 baget, çorba

kizlar ben diyete basladigimdan beri eve cikolata cips filan almiyodum,esimde kiziyodu sen diyet yapiyon diye bizdemi yemiycez bende is yerinde ye diyodum ama ne yapmis saolsun dün gitmis alis yapmis evi cikolata doldurdu ama ben ne yaptim yüzlerine bile bakmadim önceden olsa 50 kere gidip gelmisdim baslarina bi tane yesem diyip sonra bi tane yiyp hepsini bitrmistim Allahim cok sükür ya bugünleri gördügüme inanamiyorum ilk defa hic kacamak yapmadan diyetime devam ediyorum bugün 12.gün:nazar::nazar::nazar: bazen okurdumda inanmazdim 1 ay agzima ciklolata sürmedim diye demekki oluyomus :) cok kilo veremiyorum belki ama bu iicmdeki huzur yetiyo bana

Back
X