• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yogunluk iyidir . yemege vakit kalmaz :KK53:, @Derya_the_queen senin kapinin onunden gecip duruyomus alma iceri onu:p
hahah aynen oyle bugune kadar yiyemedim aslinda ama bugun kanser dernegi icin charity gunu vardi, herhalde 20 cesit tali vardir, biraz yedim sonuc olarak good cause icin degil mi :KK23::skandal:
walla Derya da ben de yogunuz, umarim bulusabiliriz, deniyoruz ama bakalim

Vakit bulmusken bugunun menusunu paylasayim
Sabah 7:30
Zamanim olmadigi icin kahvalti yapamadim
1 kase sutlu misir gevregi yedim

Ara
1 elma
2 tane badem
2 tane ceviz

Oglen
2 dilim ekmek
Domates
Salatalik
Peynir

Ara
3-5 kurukayisi uzum

Aksam
1 tabak etli patates sulusu
1 kase salata

Suyu yatana kadar 2.5 litreye tamamlarim.
Sporu cocuklar uyuyunca yapacagim

SALI MENUM
SABAH

3 dilim kizarmis hellim peyniri (yagsiz tavada)
6 yesil zeytin
3 dilim sucuk
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
et yahni kucuk yemek tabagiya
2 yemek kasigi pirinc pilavi

ARA

Filtre kahve
1 hurma

AKSAM
Yarim dilim somon baligi
1 servis kasigi karides(cok az tereyag, paprika, limon ve sumakla cevirdim)
Firinda kabak, patlican, karnabahar sebzeleri

SU: 2lt
SPOR: Bolca yuruyus ve 1 saat havuzda cocuklarla yuzme.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar herkse:KK200: Ablacım vallahi çok üzüldüm ya kac gündür nasıl anlamazlar doktorlarda çocuğun nesi var :KK43: sizin o tarafta daha gelişmiş diye duyuyoruz tıpı çocuğun kolunu ne hale sokmuşlar:KK43: vallahi cok gecmis olsun ablacım:KK43:
Yawrukush Yawrukush
canim Abdnin saglik hizmetleri biraz degisik, gercekten tam olarak nasil adlandirabilecegimi bilmiyorum.
Ama cok sukur kuzum iyiye gidiyor, eksik olma...

Hımmm yani deneme süremizi uzattınız aktif olamıyoruz diye ben özellikle öuhabbetin yogun oldugı aksamları giremiyorum malum üc kücük cocuk yedir doyur uyut saat ucup gidiyor aksama kadar keza öyle ev işleri cocuklar cok fazla aktif degilim evet ama herkesin de kendine göre isi vardir kosturmacasi vardir ihmal etmemek lazim elimden geleni yapmaya calısırımmbunhafta.. ama bide ben bu hafta daha dune kadar 1.5 kilo vermiştim bu hafta 2 olur diye dusunmustum listede olursam katkılim olur diye düsünüyordum ama siz bilirsiniz tabi takımın kararına saygınduyarız Yawrukush Yawrukush
Huzurcum geldigin gunden beri sana kanim cok kaynadi, belki mesajlarimda hissetmissindir.3 cocugunun oldugunu biliyorum, 2 cocukla hayat cok zor, seni tahmin bile edemiyorum.Yer yer bunu da dile getirdim eski mesajlarda.Durum su ki, ben gecmistede bu takimin kaptanligini yaptim, cok buyuk bir istatistiki sonuc olarak, uyeler cok aktif olmadiklarinda, takima az ugradiklarinda, sohbetlere katilmadiklarinda bir sure sonra bildirim yapmiyorlar.Bildirimleri unutuyorlar, menulerini hic yazmiyorlar ve malesef uyeleri bir daha bulamiyoruz.Cok buyuk cogunlukla , birkac istisnai uyemiz haric bu durumu hep yasadik.Durum boyle olunca uye bilidirimi olmayinca takimin yuzdesi dusuyor, bazen ortalamamiz dusuk geliyor ceza aliyoruz, uyeleri istemeye istemeye diskalifiye etmek zorunda kaliyoruz vs vs..Bunun onune gecebilmek icin uyelerin bir mazeretleri yoksa, olabildikleri kadar aktif olmalarini ve her gun menu bildirimlerini duzenli yapmalarini, cuma kilo bildirimlerinide asla aksatmamalarini saglamaya calisiyoruz.Eger kendine guveniyorsan, takimi yuz ustu birakmayacagim diye soz veriyorsan, hergun menulerini yazacagini ,cuma kilo bildirimini aksatmayacagini soyluyorsan, kisacasi bize soz veriyorsan bu konuda , cuma gunu listemize dahil edebiliriz seni canim...Liste durumunun seni demoralize etmesini istemem. :KK200:
Senden bu mesaja cevap bekliyorum. :)

Gerilmemi saymazsak iyiyim canım :KK54:
Hayirdir neyin var Ellssa Ellssa cim??

Gunaydin kizlar ya nasil bi gece gecirdim inanamazsiniz sacma sapan ruyalarla doluydu biyerlerim acik kaldi sanirim ya sizi bile gordum resmen kanli canli resimlerini gordugum arkadaslar ozellikle vay arkadaslar neler neler
Gece ne muhabbet ne muhabbet masallah valla dokturmussunuz bende gozumu actikca okudum ama yazamadan uyuyakaldim yine
Aklimda kalanlar soyle en son ozge bizi kiskaniyordu filizim bizi daha cok ozlemis diye:confused: canim bende seni ozledim valla donus nezaman nasil geciyor gunlerin gyzelmi oranin yemekleri anlat bize biraz resim falanda at kuzu arada gitmis kadar olalim
Yawrukush Yawrukush Ozge gaza gelme yavrum dogurmicaz 3.yu 2 erkek bize yeter kaynana olcaz biz gelin alcaz kiz vermicez ya @Derya_the_queen filizin eside cok komikmis yaaa ama bana hic yabanci gelmedi esim Bazen bana diyor 3.yu nezaman yapiyoruz diye bende ona diyorum onu artik baska bi kadindan yaparsin benim pilim bitti diye cok kiziyor bana oyle soyluyorum diye tabi bi adamin solemesi daha fena yani
Yawrukush Yawrukush kuzum seni uzmek istemezdim ama resmen esim beni tesvik etti zaten krizlerdeyim reglim gelmedi arti gelmem korkma 100 grda olsa eksi alcam en kotu sabit kalir etkisiz eleman olurumda toplamam lazim kendimi artik .
Simdi cocuklari doyurmaya kaciyorum sonra gecmis yapip menulere goz aticam sevuyorum hepinizi 😘😘
Canim 2 cocuk yeterde artar, Allah olmayanlara nasip etsin..
Sen motivasyonunu bozma zamam zaman hepimiz diyette zorlaniyoruz, sadece sana ozel bir durum degil bu canim..

14 eylül salı

09.00
ıkı dılım tb ekmek arası peynır dometeslı tost yanında 4 zeytın

10.30
nescafe sekersız sütsüz

12.30
ezogelın corba
tavuk dürüm

14.00
turk kahvesi + 1dılım kek (cok ısrar ettı arkadasım benım ıcın iş yerıne getırmıstı kıramadım)

19.30
et corba
taze fasulye

21.30
yeşil cay

2ltye yakın su spor ıkızlere ve kendı ogluşuma bakmaktan pek vaktım olmadı:KK43:
Canim kek icin 10 dakika yuruyus cezasi geldi :)

Kizlar dolapta asure tatli olmasina ragmen yemedim. 3-5 kuru kayisi ile kuru uzum yedim. Baska yemekleri falan oyle aramiyorum ama tatliyi canim fena istiyor :KK43:
waaau asıre olup da yenmemesi super irade ben sırf yerim diyw yapmadımm bu yıl

Ara
1 elma
2 tane badem
2 tane ceviz

Oglen
2 dilim ekmek
Domates
Salatalik
Peynir

Ara
3-5 kurukayisi uzum

Aksam
1 kase salata

canım öğlen sabah hic yememişssin aksam yemişssin bence bşraz dha öğlen ve sabahınzenginleştir
SALI MENUM
SABAH

3 dilim kizarmis hellim peyniri (yagsiz tavada)
6 yesil zeytin
3 dilim sucuk
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
et yahni kucuk yemek tabagiya
2 yemek kasigi pirinc pilavi

ARA
Filtre kahve
1 hurma

AKSAM
Yarim dilim somon baligi
1 servis kasigi karides(cok az tereyag, paprika, limon ve sumakla cevirdim)
Firinda kabak, patlican, karnabahar sebzeleri

SU: 2lt
SPOR: Bolca yuruyus ve 1 saat havuzda cocuklarla yuzme.
cok guzel cankm bir de yüzme var ogh
canim Abdnin saglik hizmetleri biraz degisik, gercekten tam olarak nasil adlandirabilecegimi bilmiyorum.
Ama cok sukur kuzum iyiye gidiyor, eksik olma...

Huzurcum geldigin gunden beri sana kanim cok kaynadi, belki mesajlarimda hissetmissindir.3 cocugunun oldugunu biliyorum, 2 cocukla hayat cok zor, seni tahmin bile edemiyorum.Yer yer bunu da dile getirdim eski mesajlarda.Durum su ki, ben gecmistede bu takimin kaptanligini yaptim, cok buyuk bir istatistiki sonuc olarak, uyeler cok aktif olmadiklarinda, takima az ugradiklarinda, sohbetlere katilmadiklarinda bir sure sonra bildirim yapmiyorlar.Bildirimleri unutuyorlar, menulerini hic yazmiyorlar ve malesef uyeleri bir daha bulamiyoruz.Cok buyuk cogunlukla , birkac istisnai uyemiz haric bu durumu hep yasadik.Durum boyle olunca uye bilidirimi olmayinca takimin yuzdesi dusuyor, bazen ortalamamiz dusuk geliyor ceza aliyoruz, uyeleri istemeye istemeye diskalifiye etmek zorunda kaliyoruz vs vs..Bunun onune gecebilmek icin uyelerin bir mazeretleri yoksa, olabildikleri kadar aktif olmalarini ve her gun menu bildirimlerini duzenli yapmalarini, cuma kilo bildirimlerinide asla aksatmamalarini saglamaya calisiyoruz.Eger kendine guveniyorsan, takimi yuz ustu birakmayacagim diye soz veriyorsan, hergun menulerini yazacagini ,cuma kilo bildirimini aksatmayacagini soyluyorsan, kisacasi bize soz veriyorsan bu konuda , cuma gunu listemize dahil edebiliriz seni canim...Liste durumunun seni demoralize etmesini istemem. :KK200:
Senden bu mesaja cevap bekliyorum. :)

Hayirdir neyin var Ellssa Ellssa cim??

Canim 2 cocuk yeterde artar, Allah olmayanlara nasip etsin..
Sen motivasyonunu bozma zamam zaman hepimiz diyette zorlaniyoruz, sadece sana ozel bir durum degil bu canim..

Canim kek icin 10 dakika yuruyus cezasi geldi :)
Haklısın tabiki insanda bir soguma oluyor bir zaman sonra tamam inş ha bu hafta ha haftaya sonucta kurallara göre listye girecegim bu hafta 1.5 olucak en azından takıma faydam olsun ;)

Canim donmeden yaptir cunku en iyisi kalici makjazdan sonra gunese cikmamak cok zararli,. Burda o yuzden sadece eylul sonu - nisan arasi yapiyorlar. Burda da Turkiyeden pahali ama duzeltmesi filan da oluyor diye ben yasadigim ulkede yaptirmayi tercih ettim sen de git orda, hem memnun kalirsan ayni yere devam edersin
Ben keratini Turkiyede yaptirdin sandim canim, burada hic bakmamistim, bir arastirayim, ama dunya paradir burada...

Kizlar bnm canim tatli bir seyler istiyor. Siz boyle durumlarda napiyorsunuz. Diyetimi bozmak istemiyorum :bicak:
1 bardak sute ,tarcik ekleyip iciyorum, ya da 1 hurma yiyorum ya da 1-2 kare bitter cikolata ile istegimi bastiriyorum, bir diger secenek de 1 adet meyve canim..Bu sekilde kendine saglikli bir duzen kurabilirsin :)

Kizlar dolapta asure tatli olmasina ragmen yemedim. 3-5 kuru kayisi ile kuru uzum yedim. Baska yemekleri falan oyle aramiyorum ama tatliyi canim fena istiyor :KK43:
Kuru meyveler tatli istegi icin guzel bir opsiyon canim ama fazlaya kacmadan ye, birkac kuru kayisi, birkac tanede kuru uzum yeterde artar.Kuru meyveler agirliklarinca miktar sekere esitler, fazla kacirmamak en guzeli :)

Ara
1 elma
2 tane badem
2 tane ceviz

Oglen
2 dilim ekmek
Domates
Salatalik
Peynir

Ara
3-5 kurukayisi uzum

Aksam
1 kase salata

Guzel menu canim:)
2 cocugun mu vardi?
Sporunuda yaparsan yaz olur mu?

waaau asıre olup da yenmemesi super irade ben sırf yerim diyw yapmadımm bu yıl
canım öğlen sabah hic yememişssin aksam yemişssin bence bşraz dha öğlen ve sabahınzenginleştir
cok guzel cankm bir de yüzme var ogh

Haklısın tabiki insanda bir soguma oluyor bir zaman sonra tamam inş ha bu hafta ha haftaya sonucta kurallara göre listye girecegim bu hafta 1.5 olucak en azından takıma faydam olsun :KK66:
O zaman anlastik, sen bana soz veriyorsun, gunluk menulerini yazip, kilo bildirimlerinide aksatmayacaksin.
O zaman cuma gunu seni de listemize dahil ediyoruz, eksin takimimiza guzel bir derece getirir insallah :)

Hu huuu nasilsiniz 4. takimin citirlari, keyifler yerinde mi, diyetler guzel gidiyor mu?
Cumaya guzel eksiler geliyor mu?
Tarti icin son 1 gunumuz kaldi, yarin menu ve sporlarimizi hafif tutmayi unutmayalim ki , cuma gunu basgul yuzumuzu guldursun.
Bu hafta, cuma gunu listemize eski amazonlardan haeshin haeshin ve Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda arkadaslarimiz dahil oluyorlar, umarim guzel kilolar verirler ve bu haftada yarismada 3. kez derece alir takimimiz...:nazar::nazar:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1720DK YURUYUS10DK D :halay:
Gonulmeyvesi15DK YURUYUS
LaMademoiselleMUAF:halay:10DK Y
Harpy:KK200::KK200::halay::halay:
kanadali35:KK200::KK200::halay::halay:
Deryaondiet:KK200::KK200::halay:10DK Y
Yawrukush:KK200::KK200::halay::halay:
stitch
Madamesnow:KK200::KK200:
Falanfilannnn:KK200::KK200::halay::halay:
gogo240550M SPOR?
Vexena
Haeshin:KK200: 10DKELIPTIK:halay::halay:
besive:KK200::KK200::halay::halay:
AKovser:KK200: MUAF
Crnemxeren
fmad500IA SPOR?
MigiMadid:KK200: :KK200:
Akrrep:KK200::KK200::halay::halay:
Selsalan:KK200::KK200:10DK Y :halay:
Only_Eylul
Metem
Ucyuzbesyuz:halay:SPOR?
birisii:halay::halay:
Tomrs
pomegranate_
Huzurvermeyolunda:KK200::KK200::halay::halay:

ayy kızlar yemin ederim tükendim bugün :ruh:hala da tükenmeye devam ediyorum her nasılsa :KK64:
aşure yapmaya kalktım bugün sabah spordan dönüşte tencereyi ocağa koydum arkadaş aradı. sınıftaki hava temizleyici arıza yapmış onu tamire götürmemiz gerek. tencerenin altını kapatıp düştüm yolara bu arada almam gereken yine son dakikada bilgimin olduğu bir kitap varmış onu almak için çarşıya da uğradım tabi bunların hepsi çile çünkü park sorunu tavan. eve gelişim 3 oldu 5te kızımı alacağım.. nohutla fasülyeyi tencerede kaynatayım dedim tam 2 saat tencerede kaynattım bana mısın demedi hala çakıl taşı gibi.. bu arada eşim arayıp işlerden dolayı geç kalacağını bu yüzden oğlumu da benim almam gerektiğini söyledi :olamaz: kızımı alıp eve gelmem zaten 6 çünkü 1 saat parkta oynuyor. onu alıp yalvar yakar eve getirdim. bu arada en sonunda pişmiş olan nohut bulgurları ve diğer malzemeleri tenceredeki buğdayların üstüne boca edip kaynattım hemen kaselere doldurdum. bu arada arkadaşım kağıt kaplar vermişti onlardan bir tanesine doldururken yamulup elime döküldü :mad: tepsiye 2 tane aşure koyup apartmanda bana selam veren tek insan olan apartman görevlisine götürmek üzere asansöre binmek üzere dışarı çıktım ki her yer insan kaynıyor bütün apartman gezmeye çıkmış :olamaz: resmen tüm apartman aşure yaptığımı öğrendi. görevlide evde yok mu? aşureleri arabaya bindirip oğlumu almaya gittim.. neyse ki çok dökülmemiş tepsiye dökülmüş biraz. daha bir sürü aksilik oldu kafayı yiyecektim.. sonra dayanamayıp küçük bir kase de aşure yedim :KK23: 4 ltlik tencerede sadece 1 sb şeker var 1 çb kadar da pekmez koydum.

hee bu arada eşim sonra msj atmış bana alacakmış oğlumu okula gidince eşimle karşılaşmadım mı :confused: resmen kafayı yemelik bir gündü..

ayy kızlar yemin ederim tükendim bugün :ruh:hala da tükenmeye devam ediyorum her nasılsa :KK64:
aşure yapmaya kalktım bugün sabah spordan dönüşte tencereyi ocağa koydum arkadaş aradı. sınıftaki hava temizleyici arıza yapmış onu tamire götürmemiz gerek. tencerenin altını kapatıp düştüm yolara bu arada almam gereken yine son dakikada bilgimin olduğu bir kitap varmış onu almak için çarşıya da uğradım tabi bunların hepsi çile çünkü park sorunu tavan. eve gelişim 3 oldu 5te kızımı alacağım.. nohutla fasülyeyi tencerede kaynatayım dedim tam 2 saat tencerede kaynattım bana mısın demedi hala çakıl taşı gibi.. bu arada eşim arayıp işlerden dolayı geç kalacağını bu yüzden oğlumu da benim almam gerektiğini söyledi :olamaz: kızımı alıp eve gelmem zaten 6 çünkü 1 saat parkta oynuyor. onu alıp yalvar yakar eve getirdim. bu arada en sonunda pişmiş olan nohut bulgurları ve diğer malzemeleri tenceredeki buğdayların üstüne boca edip kaynattım hemen kaselere doldurdum. bu arada arkadaşım kağıt kaplar vermişti onlardan bir tanesine doldururken yamulup elime döküldü :mad: tepsiye 2 tane aşure koyup apartmanda bana selam veren tek insan olan apartman görevlisine götürmek üzere asansöre binmek üzere dışarı çıktım ki her yer insan kaynıyor bütün apartman gezmeye çıkmış :olamaz: resmen tüm apartman aşure yaptığımı öğrendi. görevlide evde yok mu? aşureleri arabaya bindirip oğlumu almaya gittim.. neyse ki çok dökülmemiş tepsiye dökülmüş biraz. daha bir sürü aksilik oldu kafayı yiyecektim.. sonra dayanamayıp küçük bir kase de aşure yedim :KK23: 4 ltlik tencerede sadece 1 sb şeker var 1 çb kadar da pekmez koydum.

hee bu arada eşim sonra msj atmış bana alacakmış oğlumu okula gidince eşimle karşılaşmadım mı :confused: resmen kafayı yemelik bir gündü..
Aksilikler ust uste gelmis canim ama wonder woman gibisin masallahin var.
Allah kabul etsin asurenide pisirmissin.
Komsulardan da gorustuklerine goturursun canim, hatta gorusmediklerine de ikram et ne guzel bir hosluk olur.
Simdi bir kahve yap, ayaklarini uzat Goknurcum, cocuklar evi yiksada o kahveyi ic :))

menüm
sabah
2 yumurta
1 dlm tbe
1 dlm beyaz peynir

ara
1 prot süt

öğle
tonbalıklı salata
yoğurt
1 dlm tbe

ara
3-5 tane az pişmiş nohut ve fasülye :işsiz:

akşam
1 küçük kase az şekerli aşure
5 yk etki kuru fasülye
1 kpç çorba

ara
2 kare bitter
süt

spor
50 dk tabata

bugünün tek güzel haberi; sabah minik de olsa wcsiz eksi gördüm :21:
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Oda cok riskli, sonra kalp krizi falan gecirir, ne me lazim :))

allah korusun :KK17:

Aksilikler ust uste gelmis canim ama wonder woman gibisin masallahin var.
Allah kabul etsin asurenide pisirmissin.
Komsulardan da gorustuklerine goturursun canim, hatta gorusmediklerine de ikram et ne guzel bir hosluk olur.
Simdi bir kahve yap, ayaklarini uzat Goknurcum, cocuklar evi yiksada o kahveyi ic :))

teşekkür ederim canım..
ah canım zaten o kadar yorulmuşum ki oturunca her yerim zonkluyor :KK8:
karşı komşum görmüştü ona götürdüm. eşim söyledi hamileymiş kadıncağız :anneadayı: ben nasıl farketmedim bilmiyorum.

Kizlar 1 makina camasrim var katlanip utulenecek, birde yemek pisirecegim, yine buralardayim, gorusmek uzere...

kolay gelsin kaptişim benim de ütüler aldı başını gitti :110: neyse yarın oğlum matematik dersi alırken ben de ütü yaparım :D

Ben keratini Turkiyede yaptirdin sandim canim, burada hic bakmamistim, bir arastirayim, ama dunya paradir burada...

1 bardak sute ,tarcik ekleyip iciyorum, ya da 1 hurma yiyorum ya da 1-2 kare bitter cikolata ile istegimi bastiriyorum, bir diger secenek de 1 adet meyve canim..Bu sekilde kendine saglikli bir duzen kurabilirsin :)

Kuru meyveler tatli istegi icin guzel bir opsiyon canim ama fazlaya kacmadan ye, birkac kuru kayisi, birkac tanede kuru uzum yeterde artar.Kuru meyveler agirliklarinca miktar sekere esitler, fazla kacirmamak en guzeli :)

Guzel menu canim:)
2 cocugun mu vardi?
Sporunuda yaparsan yaz olur mu?
konular karismis canim, keratini Turkiyede yaptirdim evet. Onun gunesle pek alakasi yok zaen ben kalici makyaj hakkinda konusuyorsun sandim pardon. Burda da cok pahali keratin.

bugünün tek güzel haberi; sabah minik de olsa wcsiz eksi gördüm :21:
DeryaOnDiet DeryaOnDiet

allah korusun :KK17:

teşekkür ederim canım..
ah canım zaten o kadar yorulmuşum ki oturunca her yerim zonkluyor :KK8:
karşı komşum görmüştü ona götürdüm. eşim söyledi hamileymiş kadıncağız :anneadayı: ben nasıl farketmedim bilmiyorum.
supersin cnaim, hadi ins cumaya eksi gelsin. Ben de tartildim bugun eksiyim :D

Back
X