canim Abdnin saglik hizmetleri biraz degisik, gercekten tam olarak nasil adlandirabilecegimi bilmiyorum.
Ama cok sukur kuzum iyiye gidiyor, eksik olma...
Huzurcum geldigin gunden beri sana kanim cok kaynadi, belki mesajlarimda hissetmissindir.3 cocugunun oldugunu biliyorum, 2 cocukla hayat cok zor, seni tahmin bile edemiyorum.Yer yer bunu da dile getirdim eski mesajlarda.Durum su ki, ben gecmistede bu takimin kaptanligini yaptim, cok buyuk bir istatistiki sonuc olarak, uyeler cok aktif olmadiklarinda, takima az ugradiklarinda, sohbetlere katilmadiklarinda bir sure sonra bildirim yapmiyorlar.Bildirimleri unutuyorlar, menulerini hic yazmiyorlar ve malesef uyeleri bir daha bulamiyoruz.Cok buyuk cogunlukla , birkac istisnai uyemiz haric bu durumu hep yasadik.Durum boyle olunca uye bilidirimi olmayinca takimin yuzdesi dusuyor, bazen ortalamamiz dusuk geliyor ceza aliyoruz, uyeleri istemeye istemeye diskalifiye etmek zorunda kaliyoruz vs vs..Bunun onune gecebilmek icin uyelerin bir mazeretleri yoksa, olabildikleri kadar aktif olmalarini ve her gun menu bildirimlerini duzenli yapmalarini, cuma kilo bildirimlerinide asla aksatmamalarini saglamaya calisiyoruz.Eger kendine guveniyorsan, takimi yuz ustu birakmayacagim diye soz veriyorsan, hergun menulerini yazacagini ,cuma kilo bildirimini aksatmayacagini soyluyorsan, kisacasi bize soz veriyorsan bu konuda , cuma gunu listemize dahil edebiliriz seni canim...Liste durumunun seni demoralize etmesini istemem.

Senden bu mesaja cevap bekliyorum. :)
Hayirdir neyin var
Ellssa
cim??
Canim 2 cocuk yeterde artar, Allah olmayanlara nasip etsin..
Sen motivasyonunu bozma zamam zaman hepimiz diyette zorlaniyoruz, sadece sana ozel bir durum degil bu canim..
Canim kek icin 10 dakika yuruyus cezasi geldi :)