• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm arkadaşlar dün hiç giremedim çocuğu okuldan sonra doktora götürdüm bende kötüydüm bende muayene oldum ordan geldik ev kötü durumdaydı tüm evi baştan aşagı temizledim akşamda yorgunluktan uyuyakalmışım Yawrukush Yawrukush yavaş yavaş alışıyorum hastalıklardan bir türlü giremiyorum
Ikinizede gecmis olsun canim, simdi nasilsiniz?
Keske hasta halinle hic temizlikle ugrasmasaydin..
Sen kendini ve kuzunu iyilestirmeye bak, iyi oldugunuzda takima gelirsin canim...
Acil sifalar..

1 Ekim Salı menüm

7:30 Hindistan cevizli kahve
10:30 kaşarlı omlet yarım avakado 3dilim kaşar peyniri domates salatalık
12:00 6 tane kadar çiğ fındık
19:00 kendime lizzanın low karb ekmeği yapmıştım ondan 2 dilim yedim ton balığı yanına ve 1 tursu yedim ( yemeğim geç oldu ben temizliğe dalıp saati farketmemişim )

Su 2lt sanırım içtim
Spor 5000 adım ve 3 saat ev temizliği 🤯
@Akrrep
Cok cok guzel menu, su ve spor :)

Arkadaşlar aranızda low carb yapan başka var mıydı? Cheat day yapıyor musunuz ve yapıyorsanız bu cheat day da şeker içeren gıda yenebilir mi? Ben 10 gündür low carb yapıyorum ce hiç daha cheat day yapmadım normalde her 7.gün yapılıyor ama yapmaya korkuyorum daha 🙈🥺
Canim ben low carb'a cok yakin bir diyet yapiyorum.
Haftada 1 gun cheat day yapiyorum, cuma ya da cumartesi gunu, canimin istedigi seyleri yiyorum ve bu sayede vucudu sasirtip daha rahat kilo veriyorum.
Sanada tavsiye ederim, cheat yapmaktan korkma diyeti kolaylastiriyor..

yok canımmm sizin bir beklemtiniz oldugu icin demedim zaten kendimi hem sorumlu hissediyorum takıma karsı gecen hafta 2 gitti bu haftada oylemolmalı dıye hemde ne bilim sıyrılmak istiyorum bu hallerimden kilolarımdan bir an önce
Aslında asıl problemim su hem ev temiz olsun hem yemek olsun hem cocuklarla oyun oyanyabileyim hem ders calısayım hem spor yapayıö olmuyormişte hepsi bşr arada bazen dengelerin sasacagını kabul etmeliyim yıpranıyorum yoksa coook

canıııım canım benim cok teşekküreerim bşraz daha iyiyim öğlen olup okulllardan cıkılınca mecbur toparlandım bende :) bide kilomaldım okada sacmalık yüzünden diye düşünmüştüm ama cok şükürnalmamışım vermişim hatta 400 gr oyuzden cumaya full motive olmam lazım :)
haklısın sevgili eşim yok kalktım toparladım artık iyice sanki haftada 2 kilo vermem lazımmıs yoksa olmuyormus havasına girdim kendimi cok sıktım yapabildigim kadar tabiki takımında kurallarına riayet etmeye calışarak toparlicaö inş basladım bugunden itibren hem toparlanmicam da nolcak 3 kücük cocukla mecbur kalkıyorsun ayaga
Canim sen robot degilsin, 3 cocuk annesi bir insansin, essin, ailenin cocugusun, birilerinin arkadasisin..
Demem o ki her sey mukemmel ,eksiksiz olamaz hayatta.
En oncelikli seylerini siraya koy, onlari yap, geri kalanlar oldugu kadar..

Nasil gecti canim misafirli gunun dun gozum hic biseyi gormuyordu bugun de dr meseleleri ile ugrasirken unuttum sormayi yeni girdim eve bende eglendimi cocuklar guzel sohbetler edebildiniz mi.
Dun guzel gecti canim, bir alt katta, bir ust kattaydik.
Cocuklara ucaklar almistim hediye, onlari ucurdular evin her yerinde, yediler-ictiler, trambolinde zipladilar.
Arada kazalar oldu ama keyifli ve kimseye bir zarar gelmeden kapattik gunu.
Biz kadinlarda aralarda derelerde sohbet ettik :)
Klasik bir cocuklu analar gunuydu yani :)

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsiniz ? camasir ve utu leri halletcem bugun ,kalori harcayayim biraz:KK45:
Iyiyiz canim bildigin gibi, sen nasilsin?
Bitti mi ev islerin, ne durumdasin?

Kızlaaar güya bugün gelecektim. Hiç fırsat bulamadım. Sabah kan tahlili yaptırmaya gittim hastaneye. Cuma alacağım sonuçları. Sonra kızlara öğle yemeği yedirmeye okullarına gittim. Sonra eve geldim temizlik iki günlük yemek hazırlama vs vs kızlar geldi yemek yedik ve buradayım. Hemen geçmişe bakacağım. Menümü yazayım
150 gr kıyma ve bir kase karnabahardan muhtevi dünden kalan karnabahar mantısı
Keto ekmekle yapılmış sucuklu kaşarlı tost
Yarım köfte
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Brokoli nane maydanoz limondan oluşan smoti
Spor
Bir saate yakın tempolu yürüyüş
Temizlik ve mutfak işi
Su saymadım ama çok
Menu sahane, bugun sporda var cok guzel :))

Ben o zaman bayragi sana devrederim Ozlemim :KK48:
nasil oldun bugun?
Daha iyiyim ilactan bitane ictim rahatlatti baya beni sevindim gununuz guzel gecmesine tatlim aman bisey olmasinda cocuklara olur ole arada benim korayda buyuk olan parkin bankinda oynuyodu ayagi kaydi masayla bankin arasina dustu masaya tirmanirken kafayida geriye banka carpti ama allahtan bisey olmadi cok sukur bitmiyor ki bole kazalar

Daha iyiyim ilactan bitane ictim rahatlatti baya beni sevindim gununuz guzel gecmesine tatlim aman bisey olmasinda cocuklara olur ole arada benim korayda buyuk olan parkin bankinda oynuyodu ayagi kaydi masayla bankin arasina dustu masaya tirmanirken kafayida geriye banka carpti ama allahtan bisey olmadi cok sukur bitmiyor ki bole kazalar
Iyi cok sevindim canim, biran evvel toparlan insallah..
Gecmis olsun Koray'a cocuklar hergun boyle kazalar atlatiyor dedigin gibi, Allah beterinden esirgesin...

Iyiyiz canim bildigin gibi, sen nasilsin?
Bitti mi ev islerin, ne durumdasin?

Menu sahane, bugun sporda var cok guzel :))
bitti islerim ,camasirlari katlayip ,utu yapcam zor kismi yikamakti zaten camasirlari:KK45:,yemek yapicam lisaya ayri denize ayri esime ayri yemek:deli: yapiyorum hergun:hamarat:,siz daha iyisiniz umarim.

Allah korusun beterin den kasla goz arasinda oluyo kuzucuklara ,

Arkadaşlar aranızda low carb yapan başka var mıydı? Cheat day yapıyor musunuz ve yapıyorsanız bu cheat day da şeker içeren gıda yenebilir mi? Ben 10 gündür low carb yapıyorum ce hiç daha cheat day yapmadım normalde her 7.gün yapılıyor ama yapmaya korkuyorum daha 🙈🥺
Low carb da yapabilirsin. Ben yapamıyorum ketoncuklarımı korumam lazım😅 bence çok deli ihtiyaç duymuyorsan ve kilo vermen duraklamaya uğramadıysa yapma. Uzun süre kilo veremediysem şaşırtma amaçlı yaparsın.

low carb degil kendimizce cuma yada cumartesi odul gunu yapiyoruz burda canim
Ben Karatay yaparken Cuma günleri özgecim izin verdikçe çılgınca cheatır cheatır yapardım valla. Tatlı da yerdim alkolün de dibine vururdum. Ama bir haftada toparlardım. Şimdi kıyamıyorum zaten daha hedefimin yarısı bile olmadı.

Doneri ekmek ya da durumle yedigini varsayiyorum, yinede kotu bir menu degil.
Bende sen bugun menumu bozdum deyince epey endiselenmistim acikcasi ama korktugum gibi olmamis :)
15 dakika dans cezasi gelecek canim, guzelce erisin donerin ekmekleri :)
Evet canim lavas dürümdu. Arkadaslar alinca bende aldim ama cok pisman oldum.
Tamm cocuklar beraber dans ederim 15 dk 👍

Yarin tatilsin degil mi busem, dinlen azicik, uzat ayaklarini bir cay ,kahve ic guzelim..
Değilim canım bugün tatildi güya 😅 o da başka başka işler çıktı zaten araba çocukların babasında o yüzden herşeyi yürüyerek halletmem gerekti. Eve geldiğimde baya geçti evde de iş çoktu. Bu ne menem tatil bilmemedim. Yarın okulda dinleneyim bari dersim az🤣

Slm kızlar 😊 şekersiz türk kahvesi aç karnına
Kahvaltı menemen iki küçük dilim peynir 1. Dilim ekmek
Ara ögün türk kahvesi
Akşam yemeği çorba 2 tane lahana sarması ve salata 2 litre su ve 1 saat yürüyüş
super menün canım
Canim cok guzel bir hatirlatma tesekkur ederiz :)

Menun guzel canim ama sporun az olmus ,normalde cok guzel yuruyusler yapiyorsun..

Eski menulerine kiyasla guzel bir menu olmus canim, hic egzersiz, yuruyus ya da ev isi var mi?

Cok gecmis olsun canim, benim kucuk oglum 2 hafta hasta idi, daha dun toparlandi.
Ates, havale, enfeksiyon, zaturre ne ararsan vardi.
Ama eslerin birbirine suc bulmasi hic guzel degil, siz bir takimsiniz, berabersiniz bu yolda.
Biriniz bir seyi eksik yaparsa digeri tamamlar, boyle surekli suclamalarla hayat zorlasir Aslicim..

Kolay gelmistir insallah Fatimem nasilsin, bitti mi islerin?

Canim dunku menunde kacamaklar var ama hasta oldugun icin spor cezasi gelmeyecek muafsin.
Daha iyi misin bugun kuzum?

Canim zaman zaman her seyin ustuste geldigi , hicbir seye yetisemedigimiz, hayatin siradanlastigi vs vs oluyor hepimize.
Ama senin bir hedefin var, kilo vermek istiyorsun, guzel bir plan yap, gununu, hatta haftani planla ve takima sorumlulugunuda unutmadan silkelenip kendine gel.
evet bu aralar herseyin üst üste geldiği zamandayım ama cöktükce cökülüyo üc cocuk annesi birinin de cökmeye hakkı zamanı olmuyo ne diyim Allah sabır ve güc kuvvet versin
bitti islerim ,camasirlari katlayip ,utu yapcam zor kismi yikamakti zaten camasirlari:KK45:,yemek yapicam lisaya ayri denize ayri esime ayri yemek:deli: yapiyorum hergun:hamarat:,siz daha iyisiniz umarim.
Amanııın böyle de cok zor bende ortak bir yemekler bulana kadar catlıyoruö valla

Sabah 11.30
3-4 kasık sekersiz asure
İki dilim yuöurtalı tambugday ekmegi 1 zeytin bir ceviz

Ara
Sütlü türk kahvesi

Aksam 19.0
2 kepce kıymalı mercmk corbası
3 kasıkyoguttlu köz patlıcan
2 tavuk kanat

2 lt su
Bölgesel
100 sag bck
100 solbck
50 yarimmekik
100 sag sol yan bel
30 kolcalisma

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17

Ellerine saglik ozlemcim, yemek iside zor oluyor bende genelde herkesin sevdigi yemekleri yapiyorum bir suru pisirme isi oluyor..
Biz daha iyiyiz canim, sagol sordugun icin :)

Evet canim lavas dürümdu. Arkadaslar alinca bende aldim ama cok pisman oldum.
Tamm cocuklar beraber dans ederim 15 dk 👍
Lavassa ekmektende masum, dans edersin birde spor yapmissin uzme kendini arada hepimizin boyle zamanlari oluyor.

Değilim canım bugün tatildi güya 😅 o da başka başka işler çıktı zaten araba çocukların babasında o yüzden herşeyi yürüyerek halletmem gerekti. Eve geldiğimde baya geçti evde de iş çoktu. Bu ne menem tatil bilmemedim. Yarın okulda dinleneyim bari dersim az🤣
Aaa tatil bugun muydu...
Hay Allah ozaman yarin okulda dinlen dicem de derken kendim bile inanamadim kuzum :)

Hahahaha senin başka zulaları patlatasım var beni crax la kandıramazsın 🤣🤣🤣🤣
Zaten crax derken onu kastettim ya , anlamadin mi sen , sssh caktirmaaa :)))

super menün canım
evet bu aralar herseyin üst üste geldiği zamandayım ama cöktükce cökülüyo üc cocuk annesi birinin de cökmeye hakkı zamanı olmuyo ne diyim Allah sabır ve güc kuvvet versin

Amanııın böyle de cok zor bende ortak bir yemekler bulana kadar catlıyoruö valla
Haklisin canim anne her daim evde her seye kosturuyor, hastalanmak, kendini yorgun hissetmek bile mumkun olmuyor, luks oluyor...

Sabah 11.30
3-4 kasık sekersiz asure
İki dilim yuöurtalı tambugday ekmegi 1 zeytin bir ceviz

Ara
Sütlü türk kahvesi

Aksam 19.0
2 kepce kıymalı mercmk corbası
3 kasıkyoguttlu köz patlıcan
2 tavuk kanat

2 lt su
Bölgesel
100 sag bck
100 solbck
50 yarimmekik
100 sag sol yan bel
30 kolcalisma

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17
Guzel bir gun olmus canim , yarin daha iyi hissedersin insallah..

Back
X