• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@Ceydos plasticwoman plasticwoman kizlar cok aktifsiniz ikinizede tesekkur ederim bosluklarimizda yoklugumuzu aratmiyorsunuz iyi ki varsinız ayrica ceyda sen yarismadan bahsetmissin kaptanlarimiz cevap verdimi bilmiyorum gormedim ama ben sole anladim siz kendi aranizda yarismak istiyorsunuz ve sadece aktif sporlarinizi hesaplicaksiniz tabi bence neden olmasin rekabeti arttirir yapabilirsiniz biz takip ederiz siz yeter ki karar verin

Ne demek canım biz bi takımız tabi ki elimizden geleni yapacağız siz müsait olun da gelin :)

Canim gercekte oyleymis ince dusunmek gerekiyor ki zaarar olmasin .
Ya mecburen kullaniyorum yoksa iki bebeyle her ay stres yasiyorum bide duzensiz oluyorum tabi

Evet canım hassas konular sen ne iş yapıyorsun bi yer mi açtın evden mi yapıyorsun, evet o da var kadınların çilesi bitmiyor eşim de ikinci çocuğu istiyordu zor ikna ettim :)

Evet canım ızgara sebze yedim yoğurt yemedim. İki öğün ve şekerden uzak kalmak midemi küçülttü sanırım tek öğünle bile yetmeye başladı. Yani sistem güzel işliyor.
Cok guzel canim. Benim de kendime karbonhidrattan uzak durmayi ogretmem lazim, yani azaltmam lazim karbonhidrati :( Bu sabahki sonucum cook kotu. Hergun spor yaptim, bence sorun karbonhidrati fazla tuketmemde diye dusunuyorum. Bakalim elimden geldigince tek ogunde karbonhidrat alamya calisacagim :(

Ne demek canım biz bi takımız tabi ki elimizden geleni yapacağız siz müsait olun da gelin :)

Evet canım hassas konular sen ne iş yapıyorsun bi yer mi açtın evden mi yapıyorsun, evet o da var kadınların çilesi bitmiyor eşim de ikinci çocuğu istiyordu zor ikna ettim :)
Evden yapiyorum canim instagramdan satis icin butik kurabiye pasta isine el attim bakim basarabilirsem tabi iki bebeyle

Günaydın😀😀
Geçen hafta 76,00 kg
Bu hafta 74,60 kg
Fark 1,40 kg
Yüzde 1,88

herkese bol eksili bi cuma günü diliyorum😍
Geçen Hafta: 115,4 kg
Bu hafta: 113,9 kg
Fark: -1,5 kg
Yüzde: %1,30

Regl şişkinliği de var halen ödem geçmedi tam olarak.

Geç kalıyordum foto alamadım yarın çekip atarım.

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Bu hafta deneme sürem bitiyor haftaya listedeyim :KK200:
günaydın bol eksiler diliyorum cumanızı mübarek olsun :)
Geçen hafta :88.1
Bu hafta : 86,5
fark:1.6 😅
bu hafta: 74,9
geçen hafta: 75,2
fark: 300 gr
yüzde 0,39
Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch Yawrukush Yawrukush
Gunaydın
Gecen hafta 67.3
Guncel 66.6
Fark: 700 gr
Yuzde 1
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17
Çarşamba sabahı 64.0
Bu sabah 63.2
Fark - 800 gram
Yüzde hesaplamama gerek var mı iki hafta deneme süresi dimi
Hanimlar gunaydin
Gecen hafta 75.60
Bu hafta 75.00
Fark 60
Yuzde 0.79
Hepinize kocaman bi masallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bugunku menum
10:00- 1 haslanmis yumurta, 1 avuc cekirdek ici. 1 kase taze donates biber.
Ara: az sutlu kahve
13:00- 50 gr haslanmis bugday, 1 kase nohutlu etli yemek, 1 kase avakadolu salara.
ara: 2 fincan bitki cayi
16:30- peynifli salata, 3 tane grisini

su: 2,3 lt
Spor: 1 saat yuzme

Menunde guzel canim metobolizman yavaslamis olabilir canim yada regl donemindemisin

Bugunku kilo bildirimim :KK43:
gecen hafta: 66.65
bugun: 67.60
fark: + 0.95
yuzde: -1,42

uzgunum kizlar, aylardir bir ileri bir geri 65i bile goremedim.

Canım yazdığın liste ile + görmen çok zor spordan dolayı da olabilir. Hafta sonu hangi gün evdeysen güzel bi dinlen uyu ondan sonra tartıl bi canım ayrıca iki gün biraz fazla ye yani boz diyeti ardından protein ağırlıklı beslen kırılır direnç

Evden yapiyorum canim instagramdan satis icin butik kurabiye pasta isine el attim bakim basarabilirsem tabi iki bebeyle

Zor canım uğraştırıcı iş bir de evde daha da zor ama başarırsın sen inanıyorum

Hanimlar gunaydin
Gecen hafta 75.60
Bu hafta 75.00
Fark 60
Yuzde 0.79

Güzel canım emin adımlar ile ‘6’ gidiyorsun

Ee canim neden bole oldu ki ne guzel azda olsa eksi geliyordu
anlamadim canim :( inan spor yapmak icin hem ailemle cok az vakit geciyorum hem cok yorgunum. Sirf eksi geleyim diye. bence sporla alakasi olmasi mumkun degil. ama galiba karbonhidrattan diye dusunuyoerum.

Eylulden beri tam 6 kilo almisim bende bugunden itibaren sizinleyim menulerimle buraya yazmadigim zaman cok kotu oluyor malesef 78 kiloyla baslayip 67 kiloyla mezun olmustum buseferki hedefim 65 liste disi aranizdayim simdilik
seni cok iyi anliyorum canim aa benim de ilk baslama kilom 78di :D 65 ile mezun olmustum. ama mezuniyet kilosunda kalmak cok zor :(
gel canim, hadi bakalim sen de bizim bitmeyen yarisimiza katil kim once 65 olacak ? stitch stitch mi Kozmogirl17 Kozmogirl17 mu yoksa ben mi ?

Canım yazdığın liste ile + görmen çok zor spordan dolayı da olabilir. Hafta sonu hangi gün evdeysen güzel bi dinlen uyu ondan sonra tartıl bi canım ayrıca iki gün biraz fazla ye yani boz diyeti ardından protein ağırlıklı beslen kırılır direnç

Zor canım uğraştırıcı iş bir de evde daha da zor ama başarırsın sen inanıyorum

Güzel canım emin adımlar ile ‘6’ gidiyorsun
tamam canim yapayim oyle. inan bacaklarimda filan popomda degisiklik hissediyorum ama kiloda artis var :( ac ac uyuyorum heppp, acaba cok erken bitirdim yemeyi ondan mi oldu ki? sebebini bilemiyorum ama cok uzuldum bu sabah anlatamam. 65i gormeyi hedeflerken 67yi gordum :(

Back
X