• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kizlar nasılsınız , ben nöbete geldim boydan foto cekindim uzun zamandır ilk defa hemen atayım :) 10 kg verdim.takima başladığımdan beri :) yüzümü atmayim da bı tanıdık felan çıkar ,her şeyi yazıyorum buraya nolur nolmaz :)
Supersin Feyzacim :KK200:

Canlarim herkese selamlar ben dondum, hemde tam dondum :)
Ne cok gecmis birikmis haliyle, eski gunlerdeki gibi takimin basinda olmaya, yarismalara, sohbetlere, kilo vermelere kaldigimiz yerden devam edelim o zaman :)
Nasilsiniz herkesler iyi mi?
Bu surecte bana destek oldgunuz icin hepinize cook tesekkur ediyorum.
Annem sag salim Ankaraya ulasti dun gece, simdi cocuklari okula birakip sonra gecmisi okumaya gomulecegim.
Hepinizi cok ozledimm :))
Hosgeldin Ozgecim, ozledik :KK200:

122,8 ile başladım 1 ay da 10 kg verdim bakalım Canım inşallah, bir kaç gündür de 2’de yatıyorum işin enteresan tarafı uykum yetiyor :)
Ooo bi ayda 10 kilo vay be harikasın belkide kilolar gittikçe mutluluk enerji yaratıyodur
Gecmis olsun canim, biskuvi ve lokum olmasa daha iyiymis tabii ama enerji olsun, hastaliginla savasmanda yardimci olsun vucuduna diyelim :KK36:
Bol sivi tuket grip icin

bence guzel menun canim. biraz spor ekleyebilirsen menulerine, yuruyus bile olsa daha cok fayda goreceksin

guzel menun canim
tamam, ne zaman tartina ulasirsan bekleriz bildirimini :KK36:

taslamak mi, bence az bile yemegin.
spor super, su az ama, bu kadar spor yapinca vucudun daha da cok su ister :KK66:

cezali mi :skandal:
cok az yersen vucudunu kitliga sokarsin. ogun atlamayip hafif gecir ceza vermek istesen kendine. birkac kasik yogurt+yarim meyve+biraz cerez ye minimum

canim, yazamadim sana.
sabaha kadar nobette olunca tabiki gece de bir ogun yapmalisin. tereyagi vs sorun olmaz bence, ne kadar cok abartabilirsin ki
ama gun ici menulerini hafif tut, ekstra bir ogun daha yiyeceginden dolayi, bugun biraz fazla karbonhidrat olmus
bir sure izle kendini bakalim nasil olucak

benim de oyle baslamisti, squat falan ara ver bence. gerci kontrollu yapilinca squat da diz etrafi kaslari icin iyi ama ozellikle ziplamali hareketlerden uzak dur ve kendine diz supportive bantlardan al spor yaparken icin
Z Zeruss kizlar ikiniz de sormussunuz, evet doktora cok gittim. neyseki meniskus falan yok ama fizyoya gitmem gerekiyor da erteleyip duruyorum :işsiz:

guzel menu canim. sadece aksam corba+patates cok gibi geldi ama belki de porsiyonlar dusundugumden kucuktur.

pogaca ev yapimiysa sorun yok :KK66: ama biraz spor yapsaysin karsiliginda. 30 mekik falan gibi?
ben patlican yapinca yanina yogurtlu bir salata yapiyorum hep, boylece ekmeksiz de cok guzel yeniliyor :KK66:
guzel menun. su ve spor?

:super:

:super::super:
sadece kahvaltidaki hurmalar fazla geldi gozume

:KK9::KK9:
en guzeli ac olunca once su icmek. hem bazen vusut susayinca da aclik hissi yasarmis

spor yapiyorsun ya canim vucudun daha iyi calisiyor ve daha enerjik oluyor :KK9::KK9:

tek ogun icin az sanki ama sen belli bir program izliyorsun zaten, dogrudur o zaman diyip cenemi kapatiyorum :KK48:

:super:

ben dukan yapmistim, bence cok guzel ve surdurulebilir.
ben de okudum kitaplarindan 2-3 tanesini. bence guzel ve devam :KK66:

evet dukan da denemistim ve karsiyim. guzel kilo veriliyor ama sonrasinda geri geliyor ve hic saglikli degil
Teşekkür ederim çok değildi porsiyonlar hatta gece çok acıktım ya :(
Ben ciddiye almıyodum küçümsemiyim o zaman dikkatli olayım. Gitmen gerekiyosa en yakın fırsatta git bence yaşımız genç ilerde daha kötü olur

Ne cok gecmis birikmis haliyle, eski gunlerdeki gibi takimin basinda olmaya, yarismalara, sohbetlere, kilo vermelere kaldigimiz yerden devam edelim o zaman :)
Annem sag salim Ankaraya ulasti dun gece, simdi cocuklari okula birakip sonra gecmisi okumaya gomulecegim.
Hosgeldin kaptanim. Aramiza donmene sevindim.🌹🌹🌹

İyi geceler
Sabah zeytin incir
Kahvalti
1 dilim kara ekmek az sucuklu yumurta 3 kuru biber haslama
Ars yesil cay 2 kasik kereviz salatasi yogurtlu
Ogle 1 tabak kereviz yemegi tavuklu 1 kasik fasulye kavurma
Ara yesil cay 3 cig findik
Aksam kizimdan kalan peynir sucuklu tost 3 lokma kadar
Ara sade kahve
Yatmadan yogurt
sonra zeytin incir bugun son bakalim yarin tartida ne gorecegim belki supriz olur
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17

İyi akşamlar kizlar nasılsınız , ben nöbete geldim boydan foto cekindim uzun zamandır ilk defa hemen atayım :) 10 kg verdim.takima başladığımdan beri :) yüzümü atmayim da bı tanıdık felan çıkar ,her şeyi yazıyorum buraya nolur nolmaz :)
Çok iyi boyun kaç aceba tebrik ederim

İyi geceler
Sabah zeytin incir
Kahvalti
Ara sade kahve
Yatmadan yogurt
sonra zeytin incir bugun son bakalim yarin tartida ne gorecegim belki supriz olur
Su 3 e yakin unutmusum yazmayi spor yuruyus tempolu degil ama 2 saate yakin

Annenin sagsaglim evine ulasmasina sevindim canim. Vee en cok da senin donmene sevindim. Ben 2 gun once dukan diyetine basladim ve sanaa cok ihtiyacim var. artik bu yaza 60 kiloyla girmek istiyorum

İyiyiz teşekkür ederiz
İyi yapmışsın , tebrikler
Sen nasılsın?

Supersin Feyzacim :KK200:
sağ ol canım :) daha 11 kg var ama.gidecek o kisimda :)
Çok iyi boyun kaç aceba tebrik ederim
158 cm canım .
İyiyiz teşekkür ederiz
İyi yapmışsın , tebrikler
Sen nasılsın?
Ben de iyiyim canım sağ ol ,seninle tanismamistik ne zaman katılmıştın takıma :) ben Feyza , 30 yaşındayım ,bekarım ,boyum 158 , bayagidir takimdayim bir süre izindeydim döndüm :)

Son düzenleme:
Bugün menum
Sabah : bir tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
1dilim ekmek
1 kk.peynir

Öğlen : 5 dilim fırında patates

Akşam yemekhanede : 4 kaşık mantı
5 kaşık patatesli barbunya
1 elma

00 : 30 da : ( nobetteyim simdi acıktım)
40 gram ekmek
1 çay kasigi tahinpekmez
2kk kaşar peyniri
5 zeytin
Su: 1.5litre
Spor : yok

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Bugün menum
5 zeytin
1dilim ekmek
1 kk.peynir

1 elma

40 gram ekmek
1 çay kasigi tahinpekmez
2kk kaşar peyniri
5 zeytin

Guzel menu canim afiyet olsun

evde yuryus filan yapabiliyorum ama tabata gibi seyleri salonda daha cok gaza geliyorum , evde tek basima motive olamiyorum

Yani grup ile olunca insan yapıyor evde olunca hareketten kaçabiliyoruz ama hiç yoktan iyidir.

Canım çok ince duruyorsun 10 kg sonra düşünemiyorum.

Kahvaltı
Zeytin, peynir, tereyağ, domates, 2 çavd ekmeği,çay, bal

öğle
5 sarma, 3 kaşık yopurt

akşam
Yoğurt, haşlama

aralarda
Süt art çay
Boza
Badem, fındık

5 dk dans

Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
@Kgirl17

Güzel geçmiş Canım bugün.

Ay hoşgeldin çok sevindim
:KK200:

Ooo bi ayda 10 kilo vay be harikasın belkide kilolar gittikçe mutluluk enerji yaratıyodur

Teşekkür ederim çok değildi porsiyonlar hatta gece çok acıktım ya :KK43:
Ben ciddiye almıyodum küçümsemiyim o zaman dikkatli olayım. Gitmen gerekiyosa en yakın fırsatta git bence yaşımız genç ilerde daha kötü olur

Yanı Canım hepsi etki ediyor tabi, hem kilo hafifliyoruz, hem spor enerji veriyor insan daha verimli oluyor çok iyi aslında her anlamda.

Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
6 7 tane zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen
Sade Türk kahvesi
Akşam
2 fırınlanmış tavuk butu
Brokoli salatası ve havuçlu yoğurt
Spor yok
Su da çok az 1 buçuk filan belki

Güzel Canım kış ayları su çok içilmiyor. Bitki çayı falanda içersen açık kapanır zaten

Perşembe menü
Kahvaltı 2ye kaldı
2haşlanmış yumurta 2ceviz 1gün kurusu 2hurma 5zeytin şekersiz çay

akşam
5köfte 3yk ıspanak 1yk ev eriştesi peynirli

yarım saat yürüyüş
3lt su

Sen Karatay mı yapıyorsun erişte var mı

İyi geceler
Sabah zeytin incir
Kahvalti
Ara sade kahve
Yatmadan yogurt

Güzel menü Canım.

sağ ol canım :) daha 11 kg var ama.gidecek o kisimda :)
158 cm canım .

Ben de iyiyim canım sağ ol ,seninle tanismamistik ne zaman katılmıştın takıma :) ben Feyza , 30 yaşındayım ,bekarım ,boyum 158 , bayagidir takimdayim bir süre izindeydim döndüm :)

Şu an kaç kilosun Canım.

Bugün menum
5 zeytin
1dilim ekmek
1 kk.peynir

1 elma

40 gram ekmek
1 çay kasigi tahinpekmez
2kk kaşar peyniri
5 zeytin

Hem patates hem mantı olması iyi değil TEK’i olsa çok güzel olurdu

Uykusuzluk yarın bende ödem yapmaz inşaallah ,birde gece yemek yeme sorunu var , bakalım sabah kaç çıkacağım .

Bi şey olmaz Canım gece çalıştığın için böyle olması lazım

Back
X