• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptan yardımcısı mı oldun canım , gözden kaçırmışım onu ben, bundan sonra seni de etiketleyeyim menülerimde. hayırlı olsun :)
hiç sorun değil canım zaten herşeye maydonozdum hala aynı devam ediyorum.:halay:teşekkür ederim.etikete gerek yok ben hep takipteyim hımmm yemeyinnnn

6 Mart Cuma
Sabah sütlü filtre kahve (250 ml yarım yağlı süt) ve 3 hurma
Akşam üzeri 3.30-4 civarı 2 kase ev yapımı yoğurt (birisinde acı biber turşusu ve suyu vardı diğerinde bir avuç kuru üzüm)
Saat 11.30 sütlü filtre kahve (250 ml yarım yağlı süt)
1,5 litre su.
Spor maalesef yok.
Başlangıç Kilom 67. İlk günüm :)

6 Mart Cuma
Akşam üzeri 3.30-4 civarı 2 kase ev yapımı yoğurt (birisinde acı biber turşusu ve suyu vardı diğerinde bir avuç kuru üzüm)
1,5 litre su.
Spor maalesef yok.
benimde pek yemekle aram yoktur ama sabah hiçbir şey yememişsin. şifa orucu benzeri bir diyet mi yapacaksın.ve suyun az onu arttırmalısın.

herkesin çok yoğun olduğu birgün yaşadık canım kusura bakma. tabi ki aramıza katılabilirsin. ben ceyda takım kaptan yardımcısıyım. beraber kilolarımızı güzelce verelim.
Ay inşallah, lütfen beni de arada motive edin, belki ilk haftalarda değil ama zorlandığımda sizlere çok ihtiyacım olacak. Arkadaş çevreme hiç bahsetmedim diyete girdiğimden, annemle de konuşmadım, kilo problemi olmayan kişilerden nasihat alamayacak kadar dolmuş durumdayım şu an. Belki 5-6 kilo verdiğimde bahsederim diye düşünüyorum.

benimde pek yemekle aram yoktur ama sabah hiçbir şey yememişsin. şifa orucu benzeri bir diyet mi yapacaksın.ve suyun az onu arttırmalısın.
Sabah hiç kahvaltı yapmam normalde, aileden gelen bir alışkanlık. Bugün de dersim olmayınca sabah evden çıkmadım o yüzden pek aramadım, bir de diyetin ilk günü gelen gaz halen devam ediyor :) o kadar çok diyet başarı videoları izledim ki şu an önüme bal baklava koysalar yüzlerine bile bakmam:KK54:

Ay inşallah, lütfen beni de arada motive edin, belki ilk haftalarda değil ama zorlandığımda sizlere çok ihtiyacım olacak. Arkadaş çevreme hiç bahsetmedim diyete girdiğimden, annemle de konuşmadım, kilo problemi olmayan kişilerden nasihat alamayacak kadar dolmuş durumdayım şu an. Belki 5-6 kilo verdiğimde bahsederim diye düşünüyorum.
canım ya kıyamam sana tabi ki hepimiz aynı durumları yaşayan kişiler olarak buradayız. üzme sen kendini birlikte gidecek bu kilolar. ama gerçekten bugün yediklerin çok az en azından sabah kahvaltısında peynirin yumurtan olsun.zaten küçüksün hızlı vereceksin.karbonhidrattan uzak dur ve bol su iç bak farkı hemen göreceksin.

Sabah hiç kahvaltı yapmam normalde, aileden gelen bir alışkanlık. Bugün de dersim olmayınca sabah evden çıkmadım o yüzden pek aramadım, bir de diyetin ilk günü gelen gaz halen devam ediyor :) o kadar çok diyet başarı videoları izledim ki şu an önüme bal baklava koysalar yüzlerine bile bakmam:KK54:
benimde ailemde hiç sabah kahvaltısı olmazdı.kendi evim oldu eşim ve çocuklarıma hazırlar hadi size afiyet olsun der kenarda sütlü kahvemi yudumlardım.
sonra diyet hayatım başladı fark ettim ki sabah kahvaltısı etmem şart o öğün vücuduma girmezse ben kilo veremiyorum. günde en az 3 öğün yemeliyim ki bünyem düzgün çalışsın.azıcıkta olsa bişeyler yemeye gayret ediyorum.

4. takım arkadaşlarım bir bilgi düzeltmesi yapmak istiyorum. D vitamini ile ilgili bir paylaşım yapmıştım. ben bugün sağlık ocağına gittim d vitamini yazdırmak için. doktorum 1 ocak 2020 tarihinden itibaren artık d vitamininin yazdırılamadığı bilgisini verdi.neden diye sorduğumda sağlık ocaklarında bu testin bakanlık tarafından kaldırıldığını sadece hastane bünyesinde uzman doktor tarafından talep edilen tahlillerde sorgulama yapıldığını ve bunun akabinde eğer düşük görülürse yazılması zorunluluğu getirildiğini söyledi. ne saçma ama gerekli dediğimde fazla d vitamini kullanımının böbrek sorunlarına yol açtığını hatta son 3 ay içerisinde bu şekilde 4 vaka gördüğünü söyledi.sizlerle paylaşmak istedim kızlar evet gerekli bir vitamin ama hatırlarsanız birkaç gün önce böbrek ağrım var demiştim.acaba ondan olabilir mi diye düşünmeye başladım. kullanımı birgün tahlil yaptırmaya karar verene kadar bırakıyorum.
Burada d vitamini kontrol edilir , eger dusukse sadece 4 kapsulluk vitamin verilir ve hayatina devam edersin.
Oyle yazdirip devamli kullanmak diye bir sey yok canim..

Günaydın😀
Geçen cuma 73,90 kg
Bugün 73,40 kg
Fark 500gr
Yüzde 0,54

Walla ne yalan söliyim bi 72,90 bekliodum😢ama benimde bazen cuma stresim tutuo yarın tekrar deneyeceğim😀

herkese bol eksili bir cuma diliyorum😍

Yawrukush Yawrukush @stitch CEYDOS CEYDOS @milkk
Tebrik ederim canim cuma stresine ragmen harika bir eksi :)

Gunaydin kizlar
3gun yagmurda gidip gelince usuttum. Dun tum gün yattim. Bugun mecbur ise gidecegim neyse ki Kisa bir gun.
Bu hafta aktif olsamda ekmek yedigim icin hemen arti gordum.
O yuzden normal beslenme bana gore degil yine gordum.

Canim birsey istemiyor suan kahvalti yok

Foto atip kaciyorum.
Gecmis olsun canim, bugun nasilsin?

geçen hafta: 85,1
bu hafta: 86,0
fark: +900:KK43:
Ah canim bizi birakmaya karar vermissin uzdun beni, diyet yapmasanda sohbete gel , tamamen birakma bizi...

Geçen hafta: 73,9
Bu hafta: 73,1
Fark: 800 gr
Yüzde: 1,08

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @stitch
Tebrik ederim canim nasilsin:)

Gecen hafta 82.5
Bugün 81.5
Harika bir eksi, tebrikler canim :)

Herkese cok guzel bir gunaydin..cunku eksili bir hafta😍

Gecen hafta:64.6
Bu hafta:63.3
Fark:1.3
Yuzde:2.01

Haftaya istenen:62.0

Simdi akillarda deli soru.
bugun buyuk ihtimal regl olacagim.odem olurdu siserdim falan ona ragmen mi acaba😁😁😁

Herkese guzel gunler,guzel sonuclar.
Eki Görüntüle 2600981
Ne guzel bir eksi canim, reglinin yakin olmasina ragmen, tebrikler :)

Onceki kilom: 67.2
Bugunku kilom: 67.65
Fark: 0,45
Yuzde: 0,66 %
Hafta basinda 1 kgdan fazla artidaydim. Yani takim icin kotu artiyim ama soz haftaya cumaya kadar devam ketoya ve cook iyi gidecek haftsya. Cunku sadece 1 gun ketodaydim bu hafta. Ama haftaya kadar hergun.
Onumuzdeki maclara bakalim Deryacim :)

Geçen hafta: 111,5 kg
Güncel: 110 kg
Verilen: -1,5 kg
Yüzde: %1,35
Harika bir eksi, cok tebrikler :)

Kilo bildirimim utanarak yaziyorum yaziklar olsun bana ama bu hafta sizi dinliyorum karbonhidrattan ekmegim disinda mumkun oldugunca uzak kalicam

Gecen haftaa 73.8
Bu hafta 74.3
Fark + 500
Ya cok kotuuuu bu arkadaslar
Bende artiyim muhtemelen son 2 gunum hic iyi degildi, tartilamadim bile...

Kilo bildirimim korkunc , regl olacam galiba ondan mi acaba :KK43: hiç böyle bir artı gelmemistim bugüne kadar , gece mesaisi ödem.mi yaptı ne yaptı , öyle büyük kacamaklarda yapmadım , çok üzgünüm kizlar takımı çok kötü etkileyecegim bu hafta :KK43:
Geçen cuma : 59.7
Bugün : 60.4
Fark : +700 Gr

Yawrukush Yawrukush @stitch
Canim gecen hafta bildirimin 59.1 idi, toplam 1.3 kg artidasin..
Gece beslenmelerinden oturu kilon boyle artmis olabilir, bu hafta tum menulerin takibimde.
Nobetlerde is yerine saglikli yiyecekler gotur canim..

Kızlar iki elbise almıştım çok hoşuma gitmişti ama eve gittim olmadı :) zaten olmaz diye tahmin etmiştim ama zayıflayınca giyerim demiştim. Dün düğün için abiyeleri çıkardım deniyordum elbiseyi de kaldırmışım bi deneyeyim dedim olmaz ama ben şok oldu ve çok güzel oldu :))
Ne guzel haber, gule gule giy canim:)

Geçen hafta 62.0
Bu hafta 62.4
Fark +400
Bide arkadaşlar benim mezun olduğum takım tekrar açıldı sorun olmucaksa orda devam etmek istiyorum hoş sohbetiniz arkadaşlığınız için çok çok teşekkür ederim
Canim 14. takimami gidiyorsun, ozleyecegiz seni ama sen nasil daham utlu olacaksan oyle olsun. :KK200:
Her zaman sohbete bekleriz :)

Geçen cuma 72.30
Bu hafta 72.10
Fark 20
Yüzde 0.27😭😭😭😭hiç böyle olmamıştım Bu hafta hastalıklar ilaçlar uykusuzluk derken böyle mi oldu anlamadım oğlum iyilessin bu hafta cok dikkat edicem.
Tartı fototsu cekemedim oğlum kaka yapmis şimdide dra gidiyoruz
Canim nesi var kuzunun?
Iyi misiniz?

Kızlar yarın menü yazmayacağım serbest gün yapıyorum çok kaçırmadan ama yiyeceğim :) hem de düğün var yarın pek gelemem şimdiden kusura bakmayın; bu hafta sonu beni es geçin, Pazar normale döneceğim beslenme olarak ama gelebilir miyim bilmiyorum. Of gün için heyecanlıyım sizin diyette yediklerinizi yiyeceğim ama :))) menemen ve simit istiyorum ve uykuluk :) başka da bi şey yemek herhalde he bir de tost istiyor Canım :) ne kadar masum artık isteklerim :))))
Canim azar azar ye hafta sonunu az hasarli kapatalim :))

Selam kizlar, bugun cok kosusturacagim, o yuzden gelemeyecegim. Simdiden veren, veremeyip gayret eden herkesi tebrik ederim.
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.7
Fark 500gr
Yuzde %0.74
Tebrik ediyorum kuzum, harika bir eksi, dogum gunu partiniz nasil gecti? :)

Kizlar bir sey soylemeden gecemeyecegim.ama umarim yanlis anlamazsiniz.
Sadece bir farkediş ve oneri olarak dusunun.
Bu arada ben de dahilim yazdiklarima senelerdir surekli 4 kilo alip 2 kilo veren biri olarak.

Bazen menuye ve yapilan yorumlara gelen karsi cevaba bakiyorum.
Yediklerimizi masum gosterme cabasi icindeyiz.
Ama vucut bunu yemiyor,tartida gosteriyor.
Ve yillarca kendimce herseyden az az yeyip kilo verecegimi dusunen ben pek de ilerleyemedim.
Yani zaten buradaysak vucudumuz cabuk yakan,her daim zayif bunyelerden degil tam tersi hamur isiyle tatliyla hemen kilo alan bunyelerden.
Haliyle ekmek,hamur isi,tatli,kuruyemis,asiri meyve vs bunlardan her zamankinden az da yesek kilo verdirmiyor sanki.
He 3 ayda 2 kilo verdirir ama o kadar biktirir ki ipin ucunu yine birakiriz.
Tabi herkesin yasam sartlari ve bunyesi farkli,kimi emziriyor kimi cok yogun calisiyor ...hak veriyorum.
Demem o ki ; kilo vermek istiyorsak bence bu saydiklarimi bir sure kenara itebilmek gerekiyor.
Gece karnimiz acliktan agrimali bazen,bazen sofrada duran bir yiyecege ozenip yememeliyiz.
Cunku yedigimiz icin bu durumdayiz.
Her yazdigima ben de dahilim.sadece biraz gercekci davranalim diye yazmak istedim.icimden geldi.kimse lutfen uzerine alinmasin ama naçizane onemseyip uygularsak da faydasini goruruz diye dusunuyorum.
Herkese guzel hafta sonlari
Iyi ki buradayim bu arada.
Cok faydasini goruyorum duzenlilik konusunda.
Canim ne guzel yazmissin , malesef kilo vermek cok zorlu bir is.
Tum hayat duzenini degistirmen gereken, aliskanliklarindan vazgecmen gereken bir is..
Iyi ki aramizdasin, listeyede girdin hayirli olsun canim :)

Yüzde kısmını nasıl yapıyorsunuz
canim yuzde hesabini nasil yaptigimiz ilk sayfada anlatiliyor fakat sana yardimci olmak icin kisaca anlatirsam,
diyelim ki ben gecen hafta 61 , bu haftada 60 kiloyum, fark 1 kilo.
Yuzfeyi bulurken farki, 100 ile carpip, bir onceki haftamizin kilosuna boluyoruz, yani soyle ki,
1x 100 % 61=1.63

Herkese merhaba ben de bu takıma katılabilir miyim?
Yaşım 22, 157 boyundayım ve aç karnına 67 kiloyum. Ocak ayında diyetisyene gitmiştim ve olmam gereken kilonun 50 olduğunu öğrendim. 17 kiloluk verme serüvenim olacak, lütfen benden de desteğinizi esirgemeyin. Bu kiloları artık veremezsem kendime olan güvenim de yerine gelemeyecek. Umarım hepimiz en yakın zamanda istediğimiz kiloyu görürüz. :KK200:
Canim aramiza hosgeldin, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim ,2 oglum var, yurt disinda yasiyorum ,kilolari beraberce guzelce veririz insallah.
Bu arada hedefini ilk etapta 55 yapalim, sonra 55e ulasinca 50ye cekeriz ne dersin P Periannem

Tebrikler canim, harika bir eksi :)

selam arkadaşlar
ben grubu ara veriyorum.
sizin motivasyonu düşürmek istemiyorum.
umarim çok güzel kilo vereceksiniz:)
ben bu aralar hiç iyi degilim..
hiç istirarlı olamiyorum..
diyeti ben hiç beceremiyorum.
sizi öpüyorum
iyi günler.:) Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @plasticwoman @stitch
lütfen beni affedin hakkımı helal edin..
sizi seviyorum.
Aslicim bende seni seviyorum, diyet yapmasanda , sohbete gel olur mu ozletme...

Geçen hafta

86
Bu hafta 81
Yüzde %058
Canim sen yeni tarti aldiginda ve tartildiginda o zaman kilonu guncelleyelim :)

Pazar diyete başladım. Bu 5 günlük sonuç
Geçen hafta= 91.65
Bugün= 88.50
Yüzde = %3,43
Fark= 3.15
Inanilmaz bir sonuc, cok tebrik ediyorum canim :)

Selam arkadaşlar ben de yapamıyorum. Herkese bol eksiler ... başarılar. Herşey gönlünüzce ve hayırlısı olsun.
Yawrukush Yawrukush
@stitch
CEYDOS CEYDOS
@angelnesss ve hepiniz
💕💕
Canim sen emziriyorsun, diyet yapmana bile gerek yok daha once konusmustuk bunu..
Eger burasi senin icin uyarici oluyorsa devam et canim, sporada baslamistin ne guzel.
Yinede nasil daha mutlu olacaksan, karrina saygim sonsuz.:KK200:

Iyi yapmissin kaptan. Haftaya guzel bir eksi ile o listeye girecegim.

Ogle + akssm
Haslanmis tavuk, cavdar, domates ve mayonez yedim

12bin adim
1,5 L su
Birazdan bisiklet ile spora gidecegim. 6 km kdr. Eve dønus full yokus yukari.
Anlastik canim guzel bir eksi ile listemizi costur haftaya :)
Menun, sporun, suyun gayet guzel :)

İyi akşamlar😀
Bugün itibariyle karatay.a geçiş yaptım.
07:00 1 adet haşlanmış yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin
13:00 yarım kase ezo gelin çorbası,salata,3 adet köfte 1 fındık lahmacun
19:00 1 kase köfteli sebze çorbası,1 kase yoğurt,1 tabak kurufasülye bol salata
3 litre su içilmiştir içmeye devam
4256 adım atıldı birazdan yürüyüşe çıkılacak😀

Yawrukush Yawrukush @stitch CEYDOS CEYDOS @milkk
Canim hayirli olsun karatayin :)

Yawrukush Yawrukush galiba tek gunluk bir kirginlikti ustumde ki. Dun Öglen artik hissetmedim kendimi kotu. Ama vucud yorgun muydu yoksa spordan mi bilmiyorum.
Eve geldigim gibi yattim uyudum 20 gibiydi galiba. E haliyle sabah baya erken saat de uyandim. B1 saatdir uyanigim. 5 gibi yatakdan kalkip ev isi yapacagim :))

Sen nasilsin hersey yolunda mi

4. takım sizlere ilk gerçek zayıflamamın tüm hikayesini anlatmak istiyorum. pes eden kaçamaklarla istediği kilolara ulaşamayan arkadaşlarım lütfen bunu sonuna kadar okuyun.

sene 2015 mayıs ayı kızımın bale kursu var nehir herkes tanıdı zaten.nehir ve yaşıtları laylaylom. öğretmeni ceren kafayı sıyırmış salonun kapısını açtı ''ne olur bu hareketi çocuklara anlatabilecek varsa gelsin'' dedi. bende hadi göster canım nasıl deneyelim dedim. gösterdi ben tamamdır hadi göstereyim dedim ve salonda hareketi yaptım. sonra çocuklara döndüm ben 20 kg daha zayıf olsam buraya gelir ve sizden daha iyi bale yaparım dedim.
üstünden 2,5 ay kadar geçti bir arkadaşım ceyda böyle bir diyet var ne dersin deneyelim mi teklifinde bulundu. bende yıllardır herşeyi denemiş ama sonuca ulaşamamış biri olarak hadi canım son defa dedim. 7 temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam diyetisyene gittik. ürünleri tanıttı. deryaondietinkine benzer ama benimki kuru ürünlerdi su ile yarıştırıp yenilecek.tek şart asla ama asla kaçamak olmayacak bir leblebi dahi ek yenilmiş olsa kilo verimi sekteye uğrayacaktı. ilk 30 gün 3+1 yani 3 onların ürünü + 1 de benim evde yaptığım ızgara balık 270 gr ı geçmeyecek ve sossuz yeşil salata oldu. sonra 2 ürün + yemeğim + 1 adet meyve oldu 15 gün. 10 gün 1 ürün + öğle yemeği tom balığı + meyve + ızgara salata. yaklaşık 45 gün sonunda ben 15 kilo vermiştim zaten üstüne 10 gün vermeye devam ettim. koruma programında yavaşa yavaş normal gıdalara geçtim.abartmadan. kontroller devam ediyordu.
ben 58 kiloya kadar düştüm.ceren yetişkin balesi açıyorum gelir misin ceyda dedi bende ama ya yapamazsam falan dedim ama çocukluk hayalim tabi girdim olaya.o yıl kızımla sahne aldık harikaydı. ben mayıs ayında 20 kg daha zayıf olsam derken geleceği çağırmışım. 40 yaşındaydım kızlar. ertelemeyin hayallerinizi ne olur.biraz fazla çaba ile çok hızlı vereceksiniz biliyorum. ilk resim diyetten 1 kaç gün önce ikinci resim ilk resimden tam 1 yıl sonra aynı gün gösteride çekildi.
Eki Görüntüle 2601300 Eki Görüntüle 2601302
Canim tek kelimeye sahanesin.:KK200:
Bayildim bu pozitif kilo verme hikayene, herkes kilo verebilir, yeter ki hayatimizi buna gore yonlendirip ,isteyelim...

Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek

Öğle
1 kase yogurt
2 baget

Ara
2 hurma
2 iğde

Akşam
1 kase mer. Çorba
1 kase yogurt
3 tane kofte

Su 1.5 lt
80 dk tempolu yürüyüş
Canim cok guzel olmus menun, nasilsin?

Kolay gelsin canim. ben de birazdan isten cikip havuza gidecegim.
Bu haftaya artiyim ama haftaya sozz cook guzel bir eksiyle gelecegim. Bu haftaki takima verdigim zarari misliyle duzeltecegim haftaya. Durmak yok, hergun spor. Ve ketoya sonuna kadar devamm
Bu motivasyonla haftaya harbi guzel eksi bekliyorum Deryam...

Kahvalti:
1 s. b. Çay
1 zeytin
2 yumurta
2 ceviz 5 badem
1 serçe parmak peynir
Yarım armut
Akşam yemeği= 2 lahmacun, salata, 2 bardak ayran

4169 adım
2 lt su
Lahmacunlari odule sayalim canim, afiyet olsun..

08.45:biraz peynir,4 zeytin,2 ceviz
12.30 firinda az patates,kabak,patlican-yogurt
19.00 basit kereviz yemegi yogurt.

Gun icinde: 1.5 lt su,4 cay,2 Turk kahvesi,1 sutlu neskafe

Beklenen egzersiz;

15 dk leslie,squat,ve dunku yarisma hareketinden bir suru😁😁😁
Yapinca yazarim.

(Bu kez oglen patatesleri ayirmadim yedim valla😁
Arada boyle yemezsem iradem zayifliyor,zaten 3,4 dilimdi.)
Afiyet olsun, gayet guzel birgun olmus :)

Sabah 2 tane haşlanmış yumurta

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Avuç içinden az pilav

1 dilim mozaik pasta kaçırdım kaptanım menüm nasıl
Pasta odul olsun canim hic egzersiz yapabildin mi?

Tamam canım mesajlarindan buldum.ve duzenledim
Kendi isteğiyle ayrilmis uye ,
Izin donusu degilmis o yuzden ortalama degisti
0.543 ortalamaniz oldu bir kontrol edeyim demistim 😊
Canim sana ne kadar tesekkur etsem az, iyi ki varsin..:KK200:

İyi geceler
Sabah
2 dilim ekmek 1 yumurta sucuklu az peynir cay
Ara cay kuru erik kayisi
Ara az bitter cikolata
Ogle
3 kasik yagsiz mskarna 2 kofte kadar dunku balikdan bolca yesil ve havuclu salata
Ara yesilcay
Ara elma
Aksam
4 kasik nohut susuz 4 kasik pirasa 3 kasik yogurt
Su 3 lt
Spor 26 dk yuruyus 150 topugs degme hareketi
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @stitch
cok cok guzel birgun olmus canim:)

Bugunku menum
08:30 - peynirli yumurta, 1 kase taze salata.
10:30- 1 kase salata ustune yogurtlu sis, 4 parca yagli peynir.
13:00- yarim balik, 1 kase lahana salatasi.
15:30 - 1 kase sekersiz cilekli cheesecake
19:00 - 3 parca somonlu peynirli rolo

su: 3,5 lt
Spor: 30 dakika yuzme
Yawrukush Yawrukush
Guzel olmus canim :)

Iyi.aksamlar hanımlar ne zaman elime alsam telefonu hep bişey çıkıyor bugün dr a görürdüm oğlumu kremlere yeni krem yazdı ve eczaneden ishal kesici damla aldım bugün daha da iyi sürekli altı açık dolandırıyorum keyfi de yerinde bana hiç fırsat kalmadı ayakta geçirdim hastalığı annelik böyle bişey
Menüm
Sabah 8 gibi
Bi kaç yaprak sarma incecik ilaç icin yedim
Saat 11 gibi
1.5 dilim cvd ekmegi peynir.cemen ton balığı azcik pastırma
Öğlen yarim mandalina 1 dilim ayva
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorba pırasa yemeği (pirinç yok)
1-2catal turşu
Yarim avuc lehleri fındık badem
Şu
2 litre
Spor
1339 adim
Yawrukush Yawrukush @stitch CEYDOS CEYDOS
Guzel birgun olmus canim, nasil oldu oglun, ishali gecti mi?

Selam kizlar cok yogun bir gun gecirdim cok isim vvardi hepsini hallettim ama
Menumu yazim
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmegi
1 yumurta

Oglen 13.30
1 kofte
3-5 tane patates
3 4 lokma ekmek belki bi ekmek kiyisi kadar

Aksam 17.30
Yarim ekmegin yarisi kadar tantuni
19.30
Yarim karniyarik

Spor tum gun yuruyus alisveris falan
Su 1.5 anca
Tantuni odul olsun canimcim, karbonhidrati azaltmaya calis..

1 saat egzersiz ve leslie de yaptım kaptanım,
Egzersiz yapmissin harika :)

İşte 4500 adim
15 dk leslie
50 squat

150 Heel touches yaptim bugun.
Dunku heel de boynum agrimis cok uzatamadim bugun.
Ay insallah su squatla heel/mekiklerin faydasini gorurum sayisi az olsa da duzenli neredeyse.
Benim kilom gobekte biraz ve popom da biraz yayvan.
Sukur tabi de bu yastan sonra sekillendirebilsem asiri sevinirim.tabi evde 2 dk sporla olmaz herhalde
Var mi kizlar yayvan poposunu biraz kaldirabilen,daha yuvarlaklastirabilen?imkani var mi yani?
Canim squat egzersizini duzenli ve dogru bir sekilde yaparsan kesinlikle popon diklesir..

Tesekkur ederim guzel video,popo da guzel🤩
Ya aslinda 32 yasindayim bu tarz seylerin cok degismeyecegi kanisi vardir ya,
"Ben yaptim şoyle degisti"
cumlesini duymak istiyorum aslinda
Ben squatin cok faydasini gormus biriyim, kesinlikle duzenli olarak devam et..

6 mart 2020 cuma bugün ne yedim ?
Sabah : yetişemedim öğlen kalktım işlerim vardı. pilatese gittim.
öğle 16:15 : 2 haşlanmış yumurta + peynir
akşam : ızgara antrikot 150 gr
1 kg üstü verme ödülü cafe au late (markete girdim.süt aldığımı gören reyon görevlisi kızımız abla bu haftada kilo verdin herhalde süt alıyorsun dedi. sorma 1200 gr dedim. aldım kasaya gittim kasiyer abla bak bu sütler indirimde dedi tam ben cevap verecektim kız arkamdaymış. yok o ablamın ödül sütü demez mi koptum orada. çocukçağız ne olduğunu anlamadı)
su : 750 ml daha içemedim fazla bugün. ama devam ediyorum
spor: 95 dk pilates
squat : 150 adet
Cok az yemissin canim, afiyet olsun...

Bugun yedikleeim
Sabah 5 zeytin 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek bol yesillik
Öğlen yiyemedim
Ara 1 avuc kuru üzüm
Aksam saat 5.30 bir tabak fırında Sebzeli tavuk bir kase yogurt ve bol salata
10 bardak su spor yok
Spordao lsa sahane olurmus canim :)

Tekrardan selam kizlar size gecmisimi anlatmak isterdim ama cok uzun bir hikayem var ilk geldigim donemlerde uzun uzun anlatmistim sadece kisa bi ozet gecicem suanki evliligim benim ikinci evliligim ilk esimle evliyken cocugum olmuyordu ve cok uzun yillar bebek tedavisi gordum zaten vucudum kilo almaya musait oldugu icinde aldigim hormon ilaclarim malesef ki beni 81 lere kadar goturdu neyse ki onca tedavilerde tup bebeklerden sonra hamile kalamadim ha bi kere kaldim ama hemen dusuk yapmistim neyse bir gun gobegimde catlaklar olusmaya basladigini gordum ve ben nereye gidiyorum dedim dur demem gerekiyor dedim ve durdum gercekten de diyetisyen ve spor destegiyle 72 lere dustum ve sıkıldım kilo vermekten biraktim bir sene sonunda yaptiysam yine yaparim dedim ve 57 kiloya kadar indim yine diyetisyen kontrolunde tabi neyse ki kilolarimla beraber esimide cikardim hayatimdan sonrasimi suan hayatimda cok sevdigim bir hayat arkadasim ve nur topu iki iki evladim var tabiii iki dogum ust ustte olmasi sonucu aldigim bi 82 kilom vardi ben burada ondanda kurtuldum 67 lere kadar dustum ama duzensiz beslenmekten dolayi suan ki kilomdayim hemen resimlerimide paylasiyorum sizinle umarim ceydanin ki gibi bu hikayede sizi motive edebilir hepinizi öpüyorum.

Eki Görüntüle 2601451

Eki Görüntüle 2601452

Eki Görüntüle 2601454
Cok cok guzelsin Ozlemim, kesinlikle bir kez daha kilo vermelisin, masallah canim sana..:nazar::nazar:

Guruba ne zaman katılıcaz acaba kızlar
Canim bu hafta listeye girebiliyorsun, aktif bir sekilde bu haftada diyetine devam et, guzel bir eksi ile listemize katilmaya calis canim :)

Bugün daha az yaptı kaka ve yemek yedi dün gece kızla ilgilenirken yedirdiklerimin hepsini kusmus. sukur bugün bulantisida.kalmadi okadar yoruldum ki kendimi unuttum .antibiyotiğe devam ediyorum su içerken bıçakla kesiliyor gibi ağrıyor boğazım bunada sukur yarına biseycigi kalmasa artık yavrumun allahım daha beter hastalıklardan korusun. gecen gece bunu düşündüm evlatları hasta olan sürekli ağlayan annelerinisi ne zor.2 gün basit bişeyde hemen yoruldum of pof diyoruz allahım o annelere de sabır ve güç versin
Canim Allah yardimciniz olsun, insallah bugun cok cok iyi olur kuzun...

Slm kızlar çok yorucu bir gündü bildirim bile yapamadım bugün kilom 98.8 çıktı..
Ve moralimde bozuldu dr. Gittim tahliller iyi değil değerlerin çoğu düşük çıktı :KK43:
Demir hapı., d. vitamini ve b. 12 verdi dr.
Hayırlısı bakalım kullanıp göreyim sonuçları..
Menüm..
Kahvaltı
2 bardak su
Ceviz ve galeta
1 ayran
Öğlen..
Mercimek çorbası
Akşam...
Çorba
3 köfte
1 ayran

Su 2 lt.
Spor 6300 adım 🏃
Menun guzel olmus canim, degerlerin icin canini sIkma takviyelerle duzelir, kiloda verdikce daha iyi olur gulum..

Aramiza hosgeldiz,ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum, takimin kaptaniyim :)
Ne cok yazdim :))

Merhaba, ben de katılmak istiyordum, mesaj da attım ama arada kaynadı sanırım. Bu takımlara nasıl katılanacagını bilmediğim için burdan yazayım bari, aranıza alırsanız çok sevinirim :)

Kullanıcı Adı : Periannem
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 157
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : stres, dersler, kendine bakmama
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüvenli olabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet,uzun zaman oldu :)
Tekrar hosgeldin canim :)

6 Mart Cuma
1,5 litre su.
Spor maalesef yok.
Ilk gun icin guzel bir menu canim, bir kac gune menun egzersizin hepsi duzene girer :)

Yawrukush Yawrukush galiba tek gunluk bir kirginlikti ustumde ki. Dun Öglen artik hissetmedim kendimi kotu. Ama vucud yorgun muydu yoksa spordan mi bilmiyorum.
Eve geldigim gibi yattim uyudum 20 gibiydi galiba. E haliyle sabah baya erken saat de uyandim. B1 saatdir uyanigim. 5 gibi yatakdan kalkip ev isi yapacagim :))

Sen nasilsin hersey yolunda mi
Iyi olmana sevindim canim :)
Ben cok zor bir hafta gecirdim, burada corona virusunden dolayi her sey karisti.
Esim evden calisiyor, 1 haftadir hergun marketlerde eve erzak depoluyorum.
Cocuklar bir yandan, fizik tedaviye gidiyorum bir yandan, evin isleri bir yandan gercekten bu hafta tukendim..
Ama onumuzdeki hafta bu kadar yormayacagim kendimi..
Gunun guzel gecsin canim. :KK200:

Back
X