• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol gittik sorma o kadar az kilo almış ki söylemiyim boşver. Bu ay sonu aslında kontrol ama sağlık ocağına aşı için gittik ve kontroller tabi. Aylık kontrol olmuş oldu. Püf.
az önce de 2 hurma yedim reglime gün sayıyorum.yarın sabah kötü sürprizler görmek istemiom🙈cuma stresi sardı 😀😀😀

Eklentiler

• 2F64423E-A912-4404-AB5F-B36867F0204C.webp
    2F64423E-A912-4404-AB5F-B36867F0204C.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 26
en sonda tek takılan 4,5 yaşında kısır değil. diğer ikisi 8 aylık civarı henüz onlarda kısır değil.bu yaz oğluşum kısırlaştırılacak. kızlarıma hiç kıyamıyorum ya ben.
Bizim oğlanın bu akşam 7.yaşı doldu😀biz sanırım 6 aylık ya da 8 aylıktı emin değilim ama yasal sürecinde kısırlaştırdık.tabi çok zor bir karar oldu ama hiç bize o durumla ilgili sıkıntı çıkarmadı.kendide halinden memnun gözüküo.tabi bazen düşünüo üzülüyoruz.

Bizim oğlanın bu akşam 7.yaşı doldu😀biz sanırım 6 aylık ya da 8 aylıktı emin değilim ama yasal sürecinde kısırlaştırdık.tabi çok zor bir karar oldu ama hiç bize o durumla ilgili sıkıntı çıkarmadı.kendide halinden memnun gözüküo.tabi bazen düşünüo üzülüyoruz.
ne bileyim işte kendime yapmayacağım birşey o yüzden içim rahat değil. tabi ürerlerse bu bana sıkıntı olur. sahiplendiremem.ben çabuk bağlanırım ve kopamam.

Evet kesinlikle katılıyorum ama şunu da yazmadan geçemicem.sende çok tatlısın ve çok ilgilisin hepimizle 😍
sağol canım böyle düşünmene çok sevindim. ben gerçekten bu takıma girdiğimden beri çok motive oldum. 2015 ten beri böyle seri kilo verdiğimi hatırlamıyorum. istiyorum ki hepimiz aynı amaçla bu yıl muvaffak olalım. bazen dalıp atladıklarım olabilir bana alınmasınlar lütfen malum bende bir anneyim üstüne 3 kedi sahibiyim haha birde eşim var malum çocuktan beterler. onlara laf anlatırken gözden kaçırıyorum bazı şeyleri.

Kirli camasirlar ortaya dokulmus :)))

Valla itirafçı oldum :)

Harikasiniz, bizim burada ohal ilan edildi Elifim, takima gelemez oldum, coronadan durumlar epey karisik..
Kizlarla layigiyla ilgilenemiyorum.
Senin ziyaretinde ne guzel olmus... :KK200:

Geçmiş olsun Canım umarım sizde sorun çıkmaz Türkiye’de o aşamaya doğru gidiyor. Bende salon üyeliğimi dondurdum, oğlanı okuldan aldım.

Cok guzel olmussun canim, jillian candir. :)

Kesinlikle Canım mucize

:duduk:DUYURU:duduk:
***Guzel arkadaslarim yarin aksam saat 21.30da musait olan arkadaslarimla , 6. takima gidip hep beraber, sohbet edelim :)
Yarisma sonrasi , onlarinda bir halini hatrini soralim olur mu :)

Ay çok iyi olur :)

Afiyet olsun canim, yine cok guzel birgun olmus :)

Teşekkürler canım

Dun yaptim canim jillian.
Artik salona da gidemiyorum o yuzden duzenli evde hic degilse hergun killian yapayim.
Bizim yasadigimiz sehrin giris cikislarinin kapanmasi soz konusu. Bakalim bi durum ne olacak. Kapanma ihtimali olursa gitmek istemem. Esimi burda yalniz birakip, anca beraber kanca beraber :KK66:

En iyisini yapıyorsun Canım bende olsam aynısını yapardım zaten Türkiye’de güvenli değil her yer aynı sadece biz rahatız halk olarak yarın bi bakan çıkıp bakın bu coronalı su içtim bi şey olmuyor dese Şaşırmam

O degil de ekonomiyi cok fena vuracak, hatta vurdu bile borsa yerlerde. Kucuk isletmeler de ifas basladi bile. Buyuk isyerlerinde ise alim Eylule kadar durduruldu. Isten cikartma da baslar yakinda. Bence 2008 krizine benzer olacak.

Tüm dünya aynı durumda borsa ile ilgileniyorum diplerde ama yapacak bi şey yok şu an dünya olarak aynı gemideyiz herkes birbirine destek olmalı.

Hala bisey yemedim. Ac degilim. Bu bahane ile su orucu mu yapsam :KK70:

Olabilir aslında Canım denemiş olursun

Yarın güzel bi eksi göreceğim sanırım çok mutlu oldum :) o kadar yedim içtim vermem diyordum ama gitmiş :)) dans edesim var :)) turşu yapmıştım açtım şimdi güzel olmuş yarın akşam olsa da turşu yesem :)

Back
X