ceza sisteminin faydaları tabi bunlar.İkinci olmayı beklemiyordum çooook mutlu oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceza sisteminin faydaları tabi bunlar.İkinci olmayı beklemiyordum çooook mutlu oldum![]()

cok tesekurlerPUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
1.
Milana firuze
2.
erciyes111
3.
Arrietty_
4. B Beklenen2
5. @melek ada
6.CEYDOS
7.Birgaripanne
8.cokofesttt
9. N Nefes1411
10.fayfeyfiy
11. @angelnesss
12. @Puuff
13.deniz diyette
14. @Aomine Daiki
Hafta boyu spor yaparak dereceye giren özellikle ilk üçte olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. gerçekten harikasınız. spor yapmayan arkadaşlarım
olacak canım merak etme aynen devamcok tesekurler
bu haftada puanli olsun spor yarismasi lutfen.
Ben iyiyim canim sen nasilsin kilo aldin mi butun avrupayi yedinHaberleri senden alıyorum benim eli maşalı kanadalim napiyosun??
@DeryaOnDiet tebrikler canım, çok sevindim
@Kozmogirl17 tatlim naber? Küçük beyin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı yıllara..![]()
cok gecmis olsun kıyamam kuzucuga Rabbim sifa versinIki gündür hiçbişey yemiyor anne anne diye kucağımdan inmiyor gece ateşi vardı hiç uyumadım cok uykum var diş çıkarıcak herhalde eli hep ağzında canım
Dikkat edeceğim canimbazen sıkıntı oluyor hepimizde
aman ha dikkat menülerin yeri değişecek sadece tam teşekküllü iftar sahur menüleri bu yıl rafta olacak.
Artık destek olacağız birbirimizebebde senin gibiyim.
cok su da ödem yapar belki 3,5 u gecmiyorum ben . canim bu arada benim eşim senmiydin grupta hani birbirimiz ile eslestirmislerdi yaAy ben bugün 4 litre su içmişim hala da içiyorumfazla suyun zararı olur mu ki
![]()
Evet canım biz eşleştikcok su da ödem yapar belki 3,5 u gecmiyorum ben . canim bu arada benim eşim senmiydin grupta hani birbirimiz ile eslestirmislerdi ya
Yok yedim yatmadan once misir gevregi cerez niyetineoooo aç mı oruç tutuyorsun ? çok kötü hem güçten düşersin hemde öğün atlamış gibi olursun. saate güvenme sen yatmadan önce beslen bence.
harika olmuş yav. bende mi bu akşam alinazik yapsam acaba.saat 4 oldu 7 de iftar var ve ben hala yemek düşünüyorum.Bugünün menüsünü yazayım:
Sabah: limonlu su + 30 dk 4 hızda yürüyüş
1 haşlanmış yumurta, yarım dilim Alman ekmeği, 1 sivri biber
Öğle: 1 bardak yarım yağlı süt, 2 yk yulaf, az kakao pişirdim içine 1 küçük portakal
Akşam: ali nazik kebabı (köz patlıcan, yoğurt, kıyma), 2 sivri biber
Sıvı:
3 lt su
7 karışım çay
Spor öncesi kahve
Soda
Spor:
30 dk yürüyüş
Akşam - P90X3- 30 dk
Yawrukush
CEYDOS
çok güzel bir fark canım harikasın.Son dakikaya kadar beklemeyi düşünüyordum fakat dayanamadım
Geçen hafta: 74.1
Bu hafta: 73.5
Fark: 600 Gr
Yüzde: %0.809
Yüzdeyi doğru hesapladım mı emin değilim
güzel tutar o evet iyi yapmışsınYok yedim yatmadan once misir gevregi cerez niyetine
Aldım canıminici sorma hiçBen iyiyim canim sen nasilsin kilo aldin mi butun avrupayi yedin, iyiki bu virus cikti yoksa daha nereleri gezerdin sen
,
harika olmuş yav. bende mi bu akşam alinazik yapsam acaba.saat 4 oldu 7 de iftar var ve ben hala yemek düşünüyorum.
çok güzel bir fark canım harikasın.
güzel tutar o evet iyi yapmışsın