- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Evet etkiliyorKabak detoksu baya etkiliyormuş denemeye çalışacağım bnde sen daha harikasın canım![]()
Kalçamdan azaldı galiba
Haftabaşı 109 ölçmüştüm
Bugün 105 çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet etkiliyorKabak detoksu baya etkiliyormuş denemeye çalışacağım bnde sen daha harikasın canım![]()
nihayet eksin gelmiş canım kırdın tebrik ederim.günaydın,
Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.4
Fark .5
Yuzde: 0.63
Haftaya hedef: 78.7
FitFiliz
Eki Görüntüle 2654612
çok iyi -1 harika. çizgini bozmadan devam.Gunaydin hayirli cumalar
Cok guzel bildirimler var. Takimca hafiflemisiz
Eki Görüntüle 2654615
Gecen cuma:90.5
Bugun:89.5
Fark:1
Yuzde:%1.11
Haftaya hedef:88.5
@Hyperborea17CEYDOS
Yawrukush
çok üzüldüm canım. eş durumundan kesin atanırsın aile bütünlüğünü sağlamak için yapmak zorundalar üzme kendini.Selam kızlar nasılsınız?Yawrukush kaptanım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür sen nasılsın? Bu hafta hiç dikkat etmedim kesin kilo almışımdır ama görmek istemiyorum o yüzden tartilmayacagim. Bugün itibariyle tekrar dikkat edeceğim. Bu aralar aklım çok karışık tayinimizin çıktığı ilçede Türkçe açığı yokmuş ne olacak bilmiyorum. Eş durumu atamaları çok geç ağustosun sonunda belli olacak biz ondan sonra tasinacagiz. Bakalım ne olacak. Takıma yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz ☺ bugün hepiniz için bol eksili bir gün olur inşallah ☺
ah o ekmekler ve reçeller olmasaydı şimdi 64 bile olmuştun.1 kilon kaldı canım hedefe hadi bu hafta sık dişini hallet bu işi.Gecen cuma: 65.3
Bugun: 65.00
Fark:0.3
Yuzde: %0.45
Daha da eksi beklesemde eksi eksidir sonucta.Eki Görüntüle 2654617
CEYDOS
Yawrukush
Arrietty_
olsun saplıklıda olsa onunda bir miktarı olmalı ama seninkiler güzel olmuş.Saglikli urunler olunca miktar belirtmedim kaptanim.
Salam - 2 parmak kalinliginda
Yumurta - 2 tane
Zeytin - 8-10 tane
Salata -1 domates, 1 kapya, 1/5 gobek marul, 1/5 mor lahana, 1 salatalik
Sut - 1 buyuk bardak
Kabak- 2 adet
Yogurt- 1 kase
Et - Servis tabagi dolusu
Salata - 2 porsiyon sogan salatasi
Ayran - 2 buyuk bardak
CEYDOS
Tamam canim son 1 hafta.nihayet eksin gelmiş canım kırdın tebrik ederim.
çok iyi -1 harika. çizgini bozmadan devam.
çok üzüldüm canım. eş durumundan kesin atanırsın aile bütünlüğünü sağlamak için yapmak zorundalar üzme kendini.
ah o ekmekler ve reçeller olmasaydı şimdi 64 bile olmuştun.1 kilon kaldı canım hedefe hadi bu hafta sık dişini hallet bu işi.
olsun saplıklıda olsa onunda bir miktarı olmalı ama seninkiler güzel olmuş.
senin yazını okuyunca aynı şeyleri yaşadım canım. hiç bir gönül bağım yoktu tam tersi çok kinliydim ona karşı. ailemle ilgili değil şahsi. sevilmeyen torun olayları falan. iyi etlerini kurtlar kemirsin demiştim hiç unutmuyorum.Ya çok tuhaf. Ben çok duygusal bir insanım. Yani çizgi filme bile ağlaya ağlaya helak olurum(ateşböceği mezarlığını kim izlese öyle olur gerçi) Babaannem vefat etmiş. Hiçbir şey hissetmiyorum. Sınav stresi de bi yandan bastı, annem beni aradı bişeyler anlattı falan ona bir hüzünlendim. Çok karışık yani
züğürt teselliside kendi başına yapılmış bana bıraksaydın ya eksi olsun bizim olsunGeçen hafta: 56.5
Bugün: 56.4
Fark: 0.1
Yüzde: 0,17
Eksi olsun bizim olsun![]()
çok iyi canım harika gitmiş bu hafta.Selam kızlar
Geçen hafta: 66,7
Bu hafta: 65,9
Fark: 800gr
Yüzde: % 1,19
Yawrukush
CEYDOS
Arrietty_
Birgaripanne @matilda34
geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bugün. + gelmene üzüldüm.Selam kizlar
Regl agrisindan dusup bayilacagim resmen
+400 bu hafta malesef
Gecen cuma 65,6
Bu Cuma 66.0
Dogru hrsapladiysam
+0,262
vay vay hafta boyu uğrama sonra al eksiyi yüzüme at maşallah maşallah harikasın.Geçen hafta: 69.7
Bu hafta: 68.8
Fark: 900gr
Yüzde: 1.29
Yawrukush
CEYDOS
Birgaripanne
Arrietty_ @melek ada
fotoğrafta ekleyebilir misin?Geçen hafta: 69.7
Bu hafta: 68.8
Fark: 900gr
Yüzde: 1.29
Yawrukush
CEYDOS
Birgaripanne
Arrietty_ @melek ada
çok güzel tebrikler.
önümüzdeki hafta daha fazla dikkat edersen daha iyi sonuçlar alacaksın. ama ne diyoruz eksi olsun bizim olsun.
göremedin çünkü daha eklemedim. hem yazıp hem düş terapisi uyguluyorum. bu haftanın birincisi ben olacağım diye çok havaya girdim bir başıma ama hayallerim yıkıldı. kendime geleyim tartılıcam inşallah.
Yok denemedim canım da tüp bebeğe başladık artik bitkisel birşeyler yapamıyorum ilaclarla yan etki yapabiliyormuş. Teşekkürler canim![]()
Amin canım insallahİnşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız canımm ❤❤❤
Dinlen canim, ilk 3 ay asiri yorgunluk hissediliyor![]()
Çok teşekkür ederim canımm ❤❤❤Canimcim tebrik ederim seni cok sevindim
yinede güzel mi kıııızzzııım dalagamı geçiyorsun sonucun harika.tebrike ederim.
hadi bakalım bu hafta takımın birincisi kim sen mi ben mi? çok kıskandım.
maşallah maşallah kızıma bak ne güzel kilo verdin bu hafta.
yanlışın var canım bende en son kaydın 77,2 görünüyor bu durumda vermişsin . tebrik ederimEki Görüntüle 2654705
En son tartıldığım 12 haziran 76,7
Bugün de 76,7
Çok dikkat edemedimdi bu hafta.. Şükürki almamışım.Yawrukush
3,09 yüzdem varartık benimde bir havam var diyorsun. gitti bizim birincilik çatışması M minimalce_ 3,09 üstüne bende hayatta çıkmaz sende de çıkmamış.
2,3 çok güzel bir fark detoksu beğendim ben.harikasın canım
benim bunda sonra çok yavaş gider o yüzden bu hafta oldu oldu dedim kısmet değilmiş.haftaya görüselim yine hepberaberbirinciligi hedefliyorum
![]()
Detokstan tamamen ceydacım. Yoksa benim de düşük çıkardı.benim bunda sonra çok yavaş gider o yüzden bu hafta oldu oldu dedim kısmet değilmiş.JaneRizzoli beni ezdi geçti.
iyi günlerde oynasın canım yada oynamasın olsun bizde eşim çocuklara alınan şeylere hep arıza çıkarır en azından seninki alıyor.Regl olmasa 69 u en ucundan görecektim ama zalım izin vermedi. Yine de buna şükür
ay kaçgündür eşim çocuğa tren alalım uzaktan kumandalı araba alalım deyip duruyo. İnternetten çok güzl uyguna buldum bir iki tren. En pahalısı 100tlydi.
gittik 180 e tren aldık. Eğer oynamazsa (ki oynamayacak) 180 kere beynini kemiricem onunoyuncaklar da çok pahalı ya bu be böyle.. bikaç tane daha güzel eğitici şeyler buldum beğendim ama hepsini birden yüklenmeyeyim dedim
ama gerçekten harika sonuçDetokstan tamamen ceydacım. Yoksa benim de düşük çıkardı.
Tansu'cum ben eşleşmeye katılmak istemiyorum bu hafta, biraz yoğunluklarım varTAKIM ICI ES LISTEMIZ
1. GRUP ===> B Beklenen2 &JaneRizzoli
2. GRUP ===>Milana firuze &
Arrietty_
Arrietty_
3. GRUP ===> @esmeriiim & @1delimavi
4. GRUP ===>FitFiliz & @barga
5. GRUP ===> @matilda34 & @Melegimkorusun
6. GRUP ===> @melek ada & @mifihafa
7. GRUP ===>Birgaripanne
Birgaripanne & @WitcherGirl
8. GRUP ===>aydingelini & @bnnu
9. GRUP ===> M minimalce_ & @Aomine Daiki
10. GRUP ===> @BlueSkyyyy & @Hyperborea17
11.GRUP ===> @fyzanur &CEYDOS
CEYDOS
Kizlar esim olmadigi icin yeni uye eslendim aksam yarisma ve kilo sonuclarindan sonra yeni es listemizi olusturacagim
Tebrik ederim Bahar'cimgünaydın,
Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.4
Fark .5
Yuzde: 0.63
Haftaya hedef: 78.7
FitFiliz
Eki Görüntüle 2654612
Başın sağolsun canım, stres yüzünden öyle olmuştur. Bu haftasonu geçirince belki bir anne ziyareti iyi gelirYa çok tuhaf. Ben çok duygusal bir insanım. Yani çizgi filme bile ağlaya ağlaya helak olurum(ateşböceği mezarlığını kim izlese öyle olur gerçi) Babaannem vefat etmiş. Hiçbir şey hissetmiyorum. Sınav stresi de bi yandan bastı, annem beni aradı bişeyler anlattı falan ona bir hüzünlendim. Çok karışık yani
Sistemi guzel oturtmussuniyi günlerde oynasın canım yada oynamasın olsun bizde eşim çocuklara alınan şeylere hep arıza çıkarır en azından seninki alıyor.
bizde çocuklara kıymetli bir şey alınacaksa bu hep ödül olarak alınır.
büyük için şöyle uyguladık. anasınıfında laptop istedi ilkokul 5. sınıf dahil karnende hep 5 gelirse laptop senindir dedik. çocuk tüm şartları yerine getirdi benimki arıza çıkardı neyse savaşta ben galip geldim aldım.
cep telefonu istedi lisede şartı koyduk onada kademeli olarak kazandığı liseye göre değer biçelim dedik.istediği 2. liseye girdi.kocam yine arıza 1 yıl bekledi çocuk.
istediği üniversiteye gitti ödül fotoğraf makinesi istedi. 3. yılı hala bekliyor. üstüne mezuniyetinde ilk 10 da olursa araba sözümüz var gazamız mübarek olsun.(koşulu koyarken murat131 de araba koşulu koydum.en azından 80 üstüne çıkamaz)
küçük için cep sözü vardı sınav sonrası (ilk telefonu olacak bu arada) 1 haftadır evde kavga gürültü en son herkesi ikna ettim. kendi istediğim modele yönlendirdim ve siparişini verdim.