• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu geçici bir durumdu, aklımda bir gruba girmek yoktu. Yarını bekleyin lütfen. Mune Mune bunlar bu adam kırılır mı? incileri mi dökülür diye hiç düşünmeden yorum yapıyor...

Sen dua et senin hatuna diyet listesi verip Kazen bunlardan başka bir şey yemeyecek demesinler, 10 kilo vereyim derken aç uyursun valla, sonra rüyanda bile cevizli erişte görürsün, incilerini düşünmeye takatın kalmaz:-)

CEYDOS CEYDOS eli maşalı bir kaptan yardımcısıymış, ben sizi diyetinizle baş başa bırakayım, bu topikten gözüm korktu :KK70:

Ya bende ona çıldırıyorum
Bir aydır biraz stresli. Sadece abartı yemiyor.ve 10 kilo verdi 🤤
Ben 300 gr assagi 100 gr yukarı.

erkek arkadaşımla tanıştığımda 116 kiloydu. 5-6 ay kadar bayağı stresli zamanlar geçirdi ve şubatta 96 ile askere gitti. 2 hafta sonra 85 olarak dönecek. ben o arada 79'dan 82'ye çıktııııım sinsi sinsi, anca işte geldim geri 78'e. o 116'da kalsa ben sittin sene totomu yerden kaldırmaz, ekmek arası tost ile yaşamaya devam ederdim. gelgelelim kompleksliyim, sevgilimin benden zayıf olması ihtimali bile beni ürpertiyor.

Ben şuan çok aç hissediyordum kendimi 2 bardak ayran içtim başka bişey yemeden yatayım iyi geceler güzel hanımlar 🥰
Kızlar ben bugün 4 te yemek yemiştim akşam da bir tabak kiraz ve 1 adet çikolata yemiştim ayran içtim 2 bardak ama şuan çok fena midem kazınıyor açım böyle durumlarda ne yapmam lazım ne yemek lazım

bnnu bnnu Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Birgaripanne Birgaripanne
Selamlar herkese
Sabah: menemen(ekmeksiz)
Öğle: dolapta son kalan 1 kase ayran çorbası
Akşam: 3 kaşık makarna,tavuk sote,yoğurt
Su:2,5 L
Spor: squat maratonun 2. Günü 30 squat
Şınav maratonun 2. Günü 4 şınav
Plank ise 40 saniye
Spor çok iyi makarmayı görmezden gelebilirim ama olmadaydı müthişti

dünki menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta

öğle:
1 kase ezogelim çorba
1 p et sote( patatesleri ayırdım1-2 dilim yedim)

Ara:
150 gr yoğurt

Akşam:
3 yumurtadan peynirli omlet(beyaz peybir 1 kk)
3 dilim hellim peyniri
1 orta boy salatalık

su:2 lt
Spor:2000 adım (öğle arası yürüdüm )

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Hyperborea17 Hyperborea17

Selam bebişşşş, valla bu hafta hiç aktif olamadım grupta bu da sana denk geldi çok özür.. umarım bidahaki eş oluşumuzda mükemmel kilolar veririz.
Benim bu günki yuttuklarım

sabah eşim kahvaltı istemedi oğluma tostyaptım. Yarısını yedi yarısınıda ben hüplettim

Öğlen : 1 fincan sütlü hindiba kahve( felaket tok tutuyo bende diyorum nasıl bişey yemeden akşama kadar durdum )

akşam: 2,5 kepçe domates çorbası, 2 (Yarım yarım) kabak 1 biber dolması( benim dolmalarımda sadece soğan dereotu kıyma vardı pirinç bulgur yok ve hepsi 1 tatlı kaşığı kadar harç aldı) ve 3 yk yoğurt

son ara komşularım kahveye geldi 1 türk kahvesi bitane çubuk stix

su:2,5
Spor hiç bişey sıcaktan pinekledim
Menu su guzel ama sporsuzluk bizi bu hafta vuracak sanki canim...

Ben de katılabilir miyim kızlar azcık kaçamak yapınca kovmayın lütfen bi gruptan sen iyice karar ver öyle gel dediler aslında sadece 2 gün kaçamak yaptım haftasonuydu ama egzersizle erittim yediklerimi kilo bile vermiştim 😔
Tabiki katilabilirsiniz hosgeldiniz aramiza :)

tekrar hoşgeldin canım. yeni başlangıcın hayırlı olsun
hoşgeldin kazen bizim için değişik bir katılım oldu. çok neşeli ve bol eksili bir süreç bizi bekler görünmekte. ben kaptan yardımcısı ceyda . canlı denek var elimde ondan yola çıkarak menülerine en çok yorum yapacak kişi ben olacağım gibi görünüyor. şimdiden gazan mübarek olsun.
10 kilo belirlediğin zamanda erkek metobolizmasına bağlı olarak ve kilonun yüksekliğine bakarak çok hızlı verileceğin bir miktar. sadece yediklerine dikkat etmen şart.
alkol korkunç kilo aldırıyor dikkat etmek. hatta hiç almamak en iyisi. tecrübeyle sabit.

bu menü tam bir fiyasko olmuş. ooo sırf karbonhidrat korkunç abovvv vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum. karbonhidrat olan gıdaları ayarında ve mümkünse akşama denk gelmeyen saatlerde alırsak çok güzel olacak. akşam salata ve protein olsun. aaaa dondum patates yemeği erişte ekmek pessss. yarında böyle olursa ciddi ceza uygulaması şart.
kuzum seninde menünü hiç beğenmedim bir dünya karbonhidrat var olmamış lütfen menülerine dikkat et yoksa çok ciddi cezalara maruz kalabilirsin.

sen mecazi diyorsun benimde gerçek anlamda gözüm yollardaydı çok fena 1281 km yol yaptım. pazartesi 2:30 erzincan çıkış akşamüstü 18:03 varış oldu ama eve geldim odaklanma sıfır. jetlag neymiş araba yolculuğunda yaşadım.
Cok yol yapmissin canim, bir nevi jetlag olmussun hakkaten..
Annenlerin yaninda dinlen biraz, ohh aile evi gibisi var mi :)

bu geçici bir durumdu, aklımda bir gruba girmek yoktu. Yarını bekleyin lütfen. Mune Mune bunlar bu adam kırılır mı? incileri mi dökülür diye hiç düşünmeden yorum yapıyor...
Ben dunku menuyu bize saka yapmak istediniz o yuzden yazdiniz sanmistim , gercek miymis megerse... :)

Kullanıcı Adı : Niloyatospikk
İsim (İsteğe Bağlı ): Ahsen
Mesleginiz: Teknik Ressam
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Bir çocuk 3 yaşında
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 160
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eşim başımın etini yiyor o yüzden hem de önceden daha güzel ve fittim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 1 kez katıldım başaramadım
Tekrar hosgeldin aramiza Ahsencim, cok fazla verileek bir kilon var, sohbet, yarismalar derken hizlica verirsin canim.
Bu arada ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim ,2 oglum var :)

Çok katı davranmayın lütfen çok vermek istiyorum eşim yeterince kırıyor zaten kilomla ilgili
Hic uzme kendini,burada aile gibiyiz, sen kendin icin kilo veriyorsun, sen zaten her halinle degerlisin..
Kilo verincede sagligin, enerjin, kendini aynada gorusun degisecek.. :)

listelerimi hazırladım bende sıvışıyorum kaptanım. yarın için çok heyecanlıyım.ama sanki bu hafta az mı menü paylaşımı olmuş bana mı öyle geldi hızlı geçtiğim için
Evet yoklugunda cok kitap okuduk ,az menu paylastik ve az spor yaptik kaptanim :)))

erkek arkadaşımla tanıştığımda 116 kiloydu. 5-6 ay kadar bayağı stresli zamanlar geçirdi ve şubatta 96 ile askere gitti. 2 hafta sonra 85 olarak dönecek. ben o arada 79'dan 82'ye çıktııııım sinsi sinsi, anca işte geldim geri 78'e. o 116'da kalsa ben sittin sene totomu yerden kaldırmaz, ekmek arası tost ile yaşamaya devam ederdim. gelgelelim kompleksliyim, sevgilimin benden zayıf olması ihtimali bile beni ürpertiyor.
Canimm Baharcim Allah kavustursun, hayirli tezkereler :)

Kızlar ben bugün 4 te yemek yemiştim akşam da bir tabak kiraz ve 1 adet çikolata yemiştim ayran içtim 2 bardak ama şuan çok fena midem kazınıyor açım böyle durumlarda ne yapmam lazım ne yemek lazım
Canim bu tarz aclik durumlari yasiyorsan menunde protein ve yagi az tuketiyorsundur..
Nasil bir beslenme duzenin var, nasil bir diyet uygulamayi dusunuyorsun?
Ben menu ve egzersiz anlaminda her konuda yardimci olabilirim sana :)

Spor çok iyi makarmayı görmezden gelebilirim ama olmadaydı müthişti

dünki menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta

öğle:
1 kase ezogelim çorba
1 p et sote( patatesleri ayırdım1-2 dilim yedim)

Ara:
150 gr yoğurt

Akşam:
3 yumurtadan peynirli omlet(beyaz peybir 1 kk)
3 dilim hellim peyniri
1 orta boy salatalık

su:2 lt
Spor:2000 adım (öğle arası yürüdüm )

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Hyperborea17 Hyperborea17
Afiyet olsun, sut olsun canim, egzersiz haric guzel birgun olmus :)

Herkese benden çaaay der gibi pro yapsan çok dua ederdik oysaki Birgaripanne Birgaripanne dimi kız 🤣
Evet aynen katitiliyorum ki 2012 den beri kullaniyorum o zaman kayit olmamistim pismanim suan
Sadece sorularima cevap bulup gidiyordum
Biz aslında mizah la gülerek kilo veriyoruz bu bir sır. Çaktırmayın.
Bide Birgaripanne Birgaripanne kilo verme sırrı var ama.vermiyor bir haftadır uğraşıyorum.
Sırrım olmayacak galiba bu hafta bakalim stresli geciyor benim icin
Beynim agriyor boyle anlatamam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eşim başımın etini yiyor o yüzden hem de önceden daha güzel ve fittim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 1 kez katıldım başaramadım
Hosgeldin canim ben de diger k yard 26 yasinda 2 cocuk annesi bahcesi kecileri ve tropikal meyve yetistirme adina cabalar gosteren onlisans mezunu keske tropikal meyveler bolumunu okusaymisim
Canim o dusunce yi yavas yavas aklindan uzaklastir
Ve eger gercekten acim dedikten sonra o saate kadar uyumadiysan gece yogurt yeseydin
Uyumadan once
En gec 2 saat once yemeyi birakmalisin

PERSEMBE MENUM
SABAH 10.30DA

Biberli, sucuklu, domatesli 2 yumurta
2 yemek kasigi lor peyniri
Ceyrek pita ekmegi
3 ucgen dilim karpuz

ARA 13.30DA
Filtre kahve
10 badem

AKSAM 16DA
Izgara tavuk
1 salatalik

ARA 18DE
5 kasik yogurt
1 nektarin

SU: 2 lt
SPOR: 11.221 adim simdilik , yatana kadar 12-13 bin olur.

Afiyet olsun kaptanim
PERSEMBE MENUM
SABAH 10.30DA

Biberli, sucuklu, domatesli 2 yumurta
2 yemek kasigi lor peyniri
Ceyrek pita ekmegi
3 ucgen dilim karpuz

ARA 13.30DA
Filtre kahve
10 badem

AKSAM 16DA
Izgara tavuk
1 salatalik

ARA 18DE
5 kasik yogurt
1 nektarin

SU: 2 lt
SPOR: 11.221 adim simdilik , yatana kadar 12-13 bin olur.

Kilolarimizi hatirlayalim :)

*** 4. Takım 682. Etap ***

Milana firuze (64.6///%
)
Tanssss (75.7///%)Izne ayrilmak istiyor, 1. izin hakki.
mifihafa (68.8///%)
Aomine Daiki (61.7///%)
Melegimkorusun (65.4///%)
barga (77.8///%)
bnnu (64///%)
JaneRizzoli (71.3///%) Kendi istegiyle yarismadan ayrildi.
BlueSkyyy (88.1///%)
minimalce_ (91.9///%)
aydingelini (69.7///%)

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 682. Etap***

melek ada (56.4///%) Baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50

1delimavi (85.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Ceydos (61.6///%) 670. etapta izne ayrildi.
Yawrukush (66.4///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Akrrep (76.4///%) 647. etapta 69.9 kg ile bildirimsiz izne ayrilan uye geri dondu.
Derya_the_queen (66.4///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Beklenen2 (70.6///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
fyzanur (55.7///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (65.3///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (64.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (60///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
MorVampirella(72.2///%) 12. takimdan 658. etapta bildirimsiz, 64.9 kg ile izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarih:29.06.2020, baslangic kilosu:72.2, hedef:55
Kazen (134.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:09.07.2020, baslangic kilosu:134.5, hedef:125
Niloyatospikk (70///%) Yeni uye, baslangic tarihi:09.07.2020, baslangic kilosu:70, hedef: 55

Son düzenleme:
Günaydın şekerler ✨
Bu haftaki molanın ardindan bugün 67.0 çıktım
Geçen hafta emin değilim ama 66.6ydim galiba
Fark +400
Yüzde 0,6
Listede olmadığım için şükreder vaziyetteyim 🤞

Eklentiler

• IMG_20200710_060012.webp
    IMG_20200710_060012.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın şekerler ✨
Bu haftaki molanın ardindan bugün 67.0 çıktım
Geçen hafta emin değilim ama 66.6ydim galiba
Fark +400
Yüzde 0,6
Listede olmadığım için şükreder vaziyetteyim 🤞
Filizim ben dondum takima, Melegimkorusun Melegimkorusun Aysun'uda sarstim , haydi kaldigimiz yerden 60 kiloya inmeye devam..Bu 400 gram bizi etkilemez kuzum... :KK200:

Filizim ben dondum takima, Melegimkorusun Melegimkorusun Aysun'uda sarstim , haydi kaldigimiz yerden 60 kiloya inmeye devam..Bu 400 gram bizi etkilemez kuzum... :KK200:
Tatile gidiyordum ama beenn 🙈 ama
Peki Özge'cim devam etmeye calisicam elimden geldiğince seni mi kirayim ☺️☺️ hem denizde spor yaparım bana iyi geliyor 🤩🤩 IMG_20200710_074104.webp
Yoldayız canım bak nereden geçtik az önce, Sakarya muhaberesinin olduğu yer. Düşman buranın ötesine geçememiş, böyle bir heykel yapmışlar o yüzden. Duygulaniyorum böyle yerlerde. Atatürk büyük şansımız bizim 😍🤗

Oooo Kazen Kazen abicim hoşgeldin. Senle takım arkadaşı olmak çok havalı 😂 hedefine ulaştığında bizi motive etme amaçlı pro yaparsın dimi, çok havalı oluyo 😎🤣🤣
Öyle olmaz kuzu alinteri lazım 😄😄
10 küsur kilo verip mezun olunca hediye etmişti Kazen Kazen (tekrar teşekkürler bu arada ☺️👍)
Hoşgeldinn burdaki feministlerden çekinmeden eşim başımın etini yiyor diye nedenini yazmışsın canım. Bu haftada da seni tespit ettim menüsünde yürek olan 😂😂
Ben Filiz, iki kızım var. İngilizce öğretmeniyim. Beraberce veririz umarım bu kiloları 🤩

Sabah wc ve tarti sonrasi ölcülerinizi alin kizlar
@BlueSkyyyy Birgaripanne Birgaripanne Milana firuze Milana firuze CEYDOS CEYDOS B barga FitFiliz FitFiliz

Gittim ben :)
KullaniciTarihToplam -cmKolGögüsBelBasenBacakGöbekKilo
B barga 26.06.203110488106649879.4
Birgaripanne Birgaripanne Birgaripanne Birgaripanne 2606.2033110911156310676.6
Arrietty_ Arrietty_ Arrietty_ Arrietty_ 26.06.20309480996192,566.0
@JaneRizzoli26.06.20299074105638371,9
FitFiliz FitFiliz 26.06.202990851035366.0
CEYDOS CEYDOS 26.06.20269676945461.6
Milana firuze Milana firuze 26.06.20278768108608265

Düzenlenmesini istediginiz var mi baska kizlar?
Veya ölculerini alip listede olmayan?
kol- 27
Gogus- 75
Bel-66
Basen-107
Bacak- 58
Gobek- 79
Kilo- 64.6

Back
X