Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kz sabahtan ketılda suyu kaynat , sadece elmayı soyacaksın ağır iş olarak 😂 birazda ıhlamur varsa koy daha hafif oluyo tadı. Bende zencefil falan alayım. Bu hafta gün içinde tüketelim onu sürekli bakalım nasıl olacak sonuç
Anlaştık:)

Eklentiler

• IMG_20200717_115606.webp
    IMG_20200717_115606.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 36
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 66,8
Bu hafta: 66,7
F: -100gr
Yüzde: 0,14

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_
M MaviFeslegen
Kızlar bu hafta tam anlamı ile izne çıkmak istiyorum eşleştirmelere katmayın olur mu?
Bu hafta çok güzeldi ama yine fark -100 gibi komik bir rakam. Bir süre tartılmadan tartı stresi yasamadan düzenli beslenip yürüyüş yapacağım.
Eksi olsun bizim olsun canım. Insanın psikolojisini çok bozuyor bu süreç haklisin 😔

Adına cok sevindim canım inan
Hedefine ulaşacaksın bence tüm.gruplarda birinci olmuşsundur şimdiden tebrikler. Birinciler sırlarını paylaşıyor yazında paylaşma sakin sırrını 😉 sadece bizimle.paylas 😂
Tabi canim paylasmam 😊😉
Herkese selaaamm
Geçen hafta cuma : 74
Bugün : 72.4
Fark : 1.6
Yüzde : %2,16
:halay::halay:
Begonya2 Begonya2 Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Birgaripanne Birgaripanne
Tebrikler canim
Geçen cuma: 56.0
Bugün: 56.1
Fark:+0.1
Aslında genel olarak kaçamaksız bir hafta oldu ama sanırım duraklamaya girdim. Bütün hafta boyunca tartıldım 56 civarıydı
Yawrukush Yawrukush
Bak sen bak hele bir tane daha buldum her gun tartilan
Maşallah canım
Saaol canimmm

Yok kz sabahtan ketılda suyu kaynat , sadece elmayı soyacaksın ağır iş olarak 😂 birazda ıhlamur varsa koy daha hafif oluyo tadı. Bende zencefil falan alayım. Bu hafta gün içinde tüketelim onu sürekli bakalım nasıl olacak sonuç
Biz seninle eş olsak bu hafta ne iyi olur :)

Back
X