Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vauuuv moda tasarımıModa tasarım öğretmeniyim canım.. ayy kafayı yemeyeceğimi bilsem de düşüp erisem mi.
Survivor e gitsem bir tane sabriye vardı ya tüm parkurlarda 15 dakika geç geliyordu aynı onun gibi olurum herhalde![]()
Hazırız kaptannn, sesi duyamadım hazırız kaptannnKizlar size bir haberim var hazir misinizizzzzzzzzzzzzz![]()
Amin canım çok sağol inşallahCanım bugün pazara filan gittim. Çok yoruldum. Şimdi de dişçiye gelmiştim ama sadece acil çekimleri yapıyorlarmış. Market filan yapıp eve doncez.
Takımı merak edip arada bir okuyorum ☺☺ yakalandım sana güzelimakşam daha geç vakitte daha uygun oluyorum
Bu arada üzüldüm babacığın için kuzum Allah şifa versin artmasin görme kaybı inşallah
Acun gibiBiraz heyecaaann yapalim, niriniriniriniriiimmmmmmm![]()
Birinci mi olduk :)Ellerrrrr havaya, o zamaaaaan daaaaannss, o zaamaaaaaan renk![]()
![]()
Hocam tebrikler öncelikle, sanırım sürpriz bundan daha güzel bir şey olabilir mi
Woawwww,Kimiz biz 4. takimmmmmmmm,
Kimiz biz 4. takimmmmmmmm.
Bu haftanin birincisi kiiiiiiiimmmm?
4. takiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Oooooo ooooo oooooo oooooo

Oooo ooooo ooooo oooooooo
Tebrikler kaptanımKimiz biz 4. takimmmmmmmm,
Çifte zaferKimiz biz 4. takimmmmmmmmm
Kimiz biz 4. takiiimmmmmmmm
Bu haftanin bireyselde 1.si kim???
Birgaripanne
Oooo ooooo ooooo oooooooo
![]()
![]()
![]()

2 kiloya yakin verdin kiz daha ne verecen :)))
Tebrikler kaptanımben pek kilo vermediğim için katkım olduğunu düşünmüyorum yüksek kilo verenleri alkışlıyorum
![]()
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederimKimiz biz 4. takimmmmmmmm,
4 verenleri kıskandım çok fena2 kiloya yakin verdin kiz daha ne verecen :)))