• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tartı yazcaktim 😅😅
Dün o kadar nefsine hakim oldum. Denizden geldiğimde gerçekten midem kazinmasina rağmen. Normale göre çok az yedim. Sabahtan saat 4e kadar denizdeydik. Kumda olan kısmı saymazsan rahat 4 saat denize girmişimdir.
Akşam yemekten sonra istemeye istemeye bir de yürüyüşe gittim bir saat yürüdüm. Sonuç: 100 Gr daha almışım. 😭😭😭 Ben ağlamayayım da kimler ağlasın :KK34:
Bir de 700 Gr gitmiştir dünden sonra filan diyordum. Ama olmadı Niloyacim

Bir de sabah bunun moral bozukluğuyla yüzüm hiç gülmedi. Eşim de sevmez öyle asık surat etrafinda. Şimdi tüm gün böyle mi dolascaksin boşver diyet miyet yapma artık diye sitem etti. Gayet zayıfmışım ☺☺
Ne diyim şekerim sağlık olsun tatildeyken bişey demiyorum çünkü biz de gidicez bu verdiklerimi umarım almam zira geçen sene bir öğünde yediğim tatlı sayısını sayamadım pasta mı ararsın tatlı mı :KK70: yemeği az yiyip tatlılara gömülmüştüm.

Ne diyim şekerim sağlık olsun tatildeyken bişey demiyorum çünkü biz de gidicez bu verdiklerimi umarım almam zira geçen sene bir öğünde yediğim tatlı sayısını sayamadım pasta mı ararsın tatlı mı :KK70: yemeği az yiyip tatlılara gömülmüştüm.
Zaten sen iddialisin diye bu kadar üzüldüm. Moralim bozuldu, şimdi benim normalde abur cubur yiyor olmam lazımdı 😂😂 bamya haşladim yedim :KK70:

Niloyatospikk Niloyatospikk geçmiş olsun tatlım okudum da geçmişi nenler yaşadın da panik atak hastası oldun kuzum sen öyle. Ne kadar pozitif bir insansın halbuki.
Kendini iyi hissediyorsan şeker de olsun hurma da yanında canım. Sporun yeter senin 👍🤩
Evlenince işimi bıraktım olan oldu 😁eşimin durumu çok şükür iyi çalışma dedi ama olan oldu çok şükür atlattım ya ara ara nüksetse de genel olarak iyiyim. Terapiste gidiyorum. Bir de hobi olarak bi dala sardım. Pek vaktim olmuyor koşturmacadan panikatağa ama kk da takıma girdim gireli onu da boşladım msj atanlara bile bakmadım düşün yani nasıl seviliyorsunuz❣️❣️

Zaten sen iddialisin diye bu kadar üzüldüm. Moralim bozuldu, şimdi benim normalde abur cubur yiyor olmam lazımdı 😂😂 bamya haşladim yedim :KK70:
Sabah 8.30 da kahvaltı yaptım şuan ne yiyorum 20 gr fındık 20 gr çıtır leblebi artı 400 ml ayran iddialı mıyım dicem ama eşsiz de olmuyor canım ya nabalım sağlık olsun

Haklısın belki de Baharcim. Tam tanıdım artık diyorsun yine şaşırtıyor seni vücut.
Courseradan ben de bir eğitim izlemiştim. Kısaca anlattığı şey 15 dk spor yapmayla 1 saat spor yapma arasında çok fark olmadığıydı. Islak süngeri örnek vermişlerdi. İlk sıkınca hani çok su akar ya işte o sporun 15dksiymiş. Daha da sıkmaya devam edince ilkine oranla çok az çıkıyor ya şu, o da artık 15dknin üstüne yapılan spormuş. Deneklerle ispatlamislardi simdibtam hatırlamıyorum günde 15 dklık hiit yapanlarla bir saat spor yapanlarin kilo vermek oraninin arasinda az fark vardı.

değişik bir bakış açısı, halbuki genel kanı da kardiyoda yağ yakımının 30-40 dakika sonra başladığıdır değil mi. böyle ezber bozan fikirlere bayılıyorum, doğru da olsa yanlış da. birileri ne güzel yeni bir şeyleri araştırıyor, kalanı hala klişe klişe bilgileri döndürüp duruyor.

Evlenince işimi bıraktım olan oldu 😁eşimin durumu çok şükür iyi çalışma dedi ama olan oldu çok şükür atlattım ya ara ara nüksetse de genel olarak iyiyim. Terapiste gidiyorum. Bir de hobi olarak bi dala sardım. Pek vaktim olmuyor koşturmacadan panikatağa ama kk da takıma girdim gireli onu da boşladım msj atanlara bile bakmadım düşün yani nasıl seviliyorsunuz❣❣
Sen de çok seviliyorsunn :KK200::KK200:
Geldiğinden beri takıma neşe kattın canım.
Zor zamanlar geride kalmış yavaş yavaş toparlar daha da iyi olursun canım benim 💞

Sen de çok seviliyorsunn :KK200::KK200:
Geldiğinden beri takıma neşe kattın canım.
Zor zamanlar geride kalmış yavaş yavaş toparlar daha da iyi olursun canım benim 💞
Sağol canım ama açım ne leblebi ne fındık ne ayran titriyorum yemek yapmaya halim yok dışarıdan söylücem galiba saati bekliyorum 5 falan olsun

hangi diyet listesi o hemen bana at at at kldjsf

çok severim simit ama çok tuzlu ya. 1 yıl ekmek yemesem aramam ama simit, argh <3
O zaman bu tam senlik 🤣 simit diyeti bile var 🤣

Eklentiler

• IMG_20200721_143034.webp
    IMG_20200721_143034.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 29
değişik bir bakış açısı, halbuki genel kanı da kardiyoda yağ yakımının 30-40 dakika sonra başladığıdır değil mi. böyle ezber bozan fikirlere bayılıyorum, doğru da olsa yanlış da. birileri ne güzel yeni bir şeyleri araştırıyor, kalanı hala klişe klişe bilgileri döndürüp duruyor.
Evet canım ben de yine de nasıl kaniksamişsak artık inanıp da 15 dk spor yapamamiştım ,😂😂 septik miyim dogmatik mi sen karar ver 😅😅

Evet canım ben de yine de nasıl kaniksamişsak artık inanıp da 15 dk spor yapamamiştım ,😂😂 septik miyim dogmatik mi sen karar ver 😅😅

sdjkfah bu konuda da corona aşısı için düşündüklerimi düşünüyorum: 'bi bakalım önce başkaları denesin nası oluyomuş bi görelim de sonra biz de şeederiz.'

Kızlar bişey dicem Kazen abiyi internetten buldum ben çok babacan biri bakmayın böyle milleti gömdüğüne :KK70: ama söyleyemem hesabını isteyen araştırma yapıp bulabilir. Çok uğraşmanız gerek o yüzden boşverin gitsin.

kız bu kilo aldırma diyeti olmasın? ya da -yeterince basenim yok allam keşke basenim olsa diyeti mi? 60 kiloya inersem deneyeyim kendime sözüm olsun slfjkasd
Evet cnaım bu liste kilo verdirmez sana suikast bu şampiyonla eşlisin ondan! Verdirseydi ben verirdim her sabah yiye yiye geldim bu hale

Sence bu kilo verdiriyor mu? Yazanlar var mı?
Valla biraz araştırdım 2 haftada 5-6 kilo verenler var amaaa hiç sağlıklı değil emin ol
Listeye bakıyorum simit karb, yanına protein diye tavuk eklemişler, salata eklemişler toksin arındırma tok tutma için vs vs fakat sabah yarım simit üzerine 1 simit de öğlen yiyorsun hiç sağlıklı değil...
Ha gerçekten de 2 haftada 5-6 kilo verdirir mı verdirir ama nolur o verdiğin kiloları 2 hafta sonra fazlasıyla geri alırsın
B barga nın da dediği gibi o karblar da depolanır ve kapanışı muhtemelen basenlerde görürsün😁

Evet cnaım bu liste kilo verdirmez sana suikast bu şampiyonla eşlisin ondan! Verdirseydi ben verirdim her sabah yiye yiye geldim bu hale

ben geçen yıl ağustosta işe başladıktan sonra istisnasız her allahın günü kahvaltı oalrak 1 simit yedim. bir süre sonra artık o kadar bıktım ki simitten, kendime sabahları kahvaltı olarak smoothie yapabilmek için blender aldım sdklfjsa. ben aslında o akdar yemeye yine iyiymişim ya senede 1-2 kilo oynardı kilom ve çok da hareket etmezdim. keşke yıllarca en azından yememe dikkat etseymişim azcık. rahat günde 2500-3000 kalorim vardı benim.

Valla biraz araştırdım 2 haftada 5-6 kilo verenler var amaaa hiç sağlıklı değil emin ol
Listeye bakıyorum simit karb, yanına protein diye tavuk eklemişler, salata eklemişler toksin arındırma tok tutma için vs vs fakat sabah yarım simit üzerine 1 simit de öğlen yiyorsun hiç sağlıklı değil...
Ha gerçekten de 2 haftada 5-6 kilo verdirir mı verdirir ama nolur o verdiğin kiloları 2 hafta sonra fazlasıyla geri alırsın
B barga nın da dediği gibi o karblar da depolanır ve kapanışı muhtemelen basenlerde görürsün😁
Ama her gün simit yemeden mesela haftada bir yesen ve o gün de ekmek vs yemesen sorun olacağını sanmıyorum
2 yıl önce yaptığım bir diyette vardı güzel kilo vermiştim geri de almamıştım ama şu an onu bulamadım 😁
Zaten şu anda herhangi bir diyete bağlı değilim her öğünü besin değerleri açısından dengeli tutmaya çalışıyorum

ben geçen yıl ağustosta işe başladıktan sonra istisnasız her allahın günü kahvaltı oalrak 1 simit yedim. bir süre sonra artık o kadar bıktım ki simitten, kendime sabahları kahvaltı olarak smoothie yapabilmek için blender aldım sdklfjsa. ben aslında o akdar yemeye yine iyiymişim ya senede 1-2 kilo oynardı kilom ve çok da hareket etmezdim. keşke yıllarca en azından yememe dikkat etseymişim azcık. rahat günde 2500-3000 kalorim vardı benim.
Sade simit olsa iyi ardında bir de tahinli simiti de yiyordum. 😂

Back
X