• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu sitenin kadınlara özel bir site olduğunu unutup, diyet grubuna girmiştim. Fakat görüyorum ki bu çok büyük bir hataymış. Bu sebeple takımdan ayrılma kararı aldım. Takım kaptanına da durumu ilettim kurallara uymadığı gerekçesi ile takımdan uzaklaştırıldı demesini rica etmiştim ama bu gereksiz açıklamaya hiç gerek yok. Burası kadın sitesi ben yine aynı mesafeye çekiliyorum.

Bu hafta ki takım arkadaşımı yarı yolda bıraktığım için kusura bakmasın lütfen...

Not : rica ediyorum mesajımdan alıntı yapıp bana cevap hakkı doğmasına sebep vermeyin ve yine ricamdır kararıma saygılı olalım.

hepinize sağlıklı bir diyet dilerim.

Melek Ada Melek Ada
Sabah: haşhaş ezmesi
Öğlen: soğuk ayran çorbası
Akşam: 2 dilim tahıllı ekmek,köfte,salata
1 dk wallsit,40 squat
Su: 2lt
Canm gayet iyi olmuş menün. Günlük iki dilim ekmek hakkımız var bana sorarsan bunu sabah kahvaltısında kullanmak daha iyi olur 🤗

Ben biraz meraklı insanımdır şöyle; uzun bir süredir terapiye gidiyorum. Terapistimle arkadaş gibi olduk diyebilirim. Evlatlarına hediye götürdüm. Dedim çok merak ediyorum fotoğraflarını gösterir misiniz? Gösterdi. Hanımıyla da tanıştım o da hediyeler için aradı. Sonra yüzünü de görmek nasip oldu. Ne biliyim meraklı bi insanım😁
Uuu
Tam bilemiyorum bunu ama B barga daha iyi cevaplar, psikologların danışanlarıyla özel ilişki kurması sakıncalı diye biliyorum.

Bu sitenin kadınlara özel bir site olduğunu unutup, diyet grubuna girmiştim. Fakat görüyorum ki bu çok büyük bir hataymış. Bu sebeple takımdan ayrılma kararı aldım. Takım kaptanına da durumu ilettim kurallara uymadığı gerekçesi ile takımdan uzaklaştırıldı demesini rica etmiştim ama bu gereksiz açıklamaya hiç gerek yok. Burası kadın sitesi ben yine aynı mesafeye çekiliyorum.

Bu hafta ki takım arkadaşımı yarı yolda bıraktığım için kusura bakmasın lütfen...

Not : rica ediyorum mesajımdan alıntı yapıp bana cevap hakkı doğmasına sebep vermeyin ve yine ricamdır kararıma saygılı olalım.

Haklısınız, instagram olayı biraz abartı olmuş.
Ama gitmeniz gerekli mi cidden?
Alıntılamayın demişsiniz ama dayanamadım görünce.
Bir de nasıl bulmuşlar sizi
Valla helal olsun.

Bunun sebebi ben isem ben de ayrılıyorum!

Uuu
Tam bilemiyorum bunu ama B barga daha iyi cevaplar, psikologların danışanlarıyla özel ilişki kurması sakıncalı diye biliyorum.
Uzun süredir kendisinden tedavi görüyorum. Eşim de dahil kendisi aynı zamanda da evlilik terapisti her zor durumumda attığım msjıma uygun vakitte dönüp bana desteğini sağladı hediye götürdüğüm de ise kırmadı ve evlatlarının resmini görmek istediğimde gösterdi boyunuzu aşacak cümleler KULLANMAYIN! Özel ilişki ne demek anatomime ters ne terapistime ne kendime bu tarz bir yaklaşıma müsaade ederim DİKKATİNİZE!

Özel ilişki mi siz iyi misiniz
Özel ilişki, profesyonel olmayan ilişki.
Seans sınırlarında kalması gereken ilişki profesyoneldir.
Psikologun eşi-çocuklarıyla tanışmaya girerseniz özel ilişki olur.

Özel ilişki, profesyonel olmayan ilişki.
Seans sınırlarında kalması gereken ilişki profesyoneldir.
Psikologun eşi-çocuklarıyla tanışmaya girerseniz özel ilişki olur.
Eşiyle kendisi oraya geldiğinde denk geldi ve tanıştım çocuklarıyla tanıştığım kanısına nereden vardınız hediye götürdüm ve çocuklarında nasıl duracağını merak ettim sordum ve gösterdi. Doğru düzgün bilginiz olmadan Uuuu gibi saçma sapan alıntı yapmayın.

Uzun süredir kendisinden tedavi görüyorum. Eşim de dahil kendisi aynı zamanda da evlilik terapisti her zor durumumda attığım msjıma uygun vakitte dönüp bana desteğini sağladı hediye götürdüğüm de ise kırmadı ve evlatlarının resmini görmek istediğimde gösterdi boyunuzu aşacak cümleler KULLANMAYIN! Özel ilişki ne demek anatomime ters ne terapistime ne kendime bu tarz bir yaklaşıma müsaade ederim DİKKATİNİZE!
Siz iyi misiniz?
Bence değilsiniz.
Boyunuzu aşmak falan?
Özelde yazmak, özelde görüşmek, özel ilişki kurmak
Bu kavramlar sadece sevgililiğe mi has anlatım?
Zira sizin ilk mesajınıza binaen yazmışım orda da eşini gördüm falan demişsiniz, ne kast ettiğim mesajlaşmanın akışına uygun olarak anlaşılabilir.
Mesajımı alıntılasanız dahi cevap vermeyeceğim, bilginize.

Arkadaşlar kendinize iyi bakın ben de ayrılıyorum. Kendisini bulduğumu burada paylaşmam hataydı. Af diliyorum. Üzgünüm. Siteden de ayrılma kararı almak isterdim ama kendileri hakkında üyelerin bak bak deşifre edildiler diye kızı yolladılar kanılarına varmalarını istemem.

Siz iyi misiniz?
Bence değilsiniz.
Boyunuzu aşmak falan?
Zira sizin ilk mesajınıza binaen yazmışım orda da eşini gördüm falan demişsiniz, ne kast ettiğim mesajlaşmanın akışına uygun olarak anlaşılabilir.
Uuu derken yaptığınız ne kadar ironi magazin basını gibi.

Siz iyi misiniz?
Bence değilsiniz.
Boyunuzu aşmak falan?
Ben de sevgili manasında demedim zaten!

Ailecek özel bir paylaşımımız olmadı. Kahve çay yemek gibi!

Bieaz daha sIk disini canimcim, senin menulerine dayanamaz artilar:)

Bencede arada yapalim :)

Cok sevindim canim gozunaydin :)

canim kocaman bir masallah sana :nazar:

Kotu degil canim menun, 2 ogun yemissin zaten, olmasa daha iyi olurdu ama kotu degil..

O vicdanin sesine sevgiler yolluyorum :)

Gecmis olsun canim..

Harika beybisi:cool:

Guzel bir gun olmus canim, nasilsin gorusmeyeli?
Hashas ezmesini nasil yiyorsun, sade mi?

Gunu guzel kurtarmissin tebrik ediyorum canim..
Ama 50 mekik egzrsizi yap olur mu, kacamakli gidalar icin.
Yoksa menun kalori olarak uygun..

Ya hu yillardir kaptanlik yapiyorum, sosyal medyada kimseyi bulmuslugum da yok, merak da etmedim.
Ajan misiniz yavrum siz, nasil buluyorsunuz Niloyatospikk Niloyatospikk , aydingelini aydingelini :KK70:

Sende guzel kurtarmissin canim gunu simite ragmen ama 20 mekik cezasi geliyor simite :)
Sade ve 1 kaşık şeklinde yiyorum. Demir ve çinko açısından zengin bir ürün arkasındaki değerlere baktığım kadarıyla. İyiyim. Sen nasılsın?

Özel ilişki mi siz iyi misiniz

ozel iliski dedigi profesyonel psikolog-danisan iliskisi disinda herhangi bir iliski canim, ve evet, yapilmamasi gereken bir sey. normalde sana yolda gordugunde dahi selam vermemesi gerekir, sen selam vermeden. cok bilmeden yorum yapmis olmak istemem, bilemiyorum psikologunun amaci veya gecmisini.

gunaydinlar, ben ders calismaya bugun. cok goygoy yapmayın kıskanıyorum dhdh

merhaba, mesajinizi simdi gordum, sadece takim arkadasiniz oldugum icin yazmak istedim. yari yolda birakmak gibi bir sey sozkonusu degil, onemli olan bedensel oldugu kadar mental sagliginiz. umarim hedefinize bireysel olarak ulasirsiniz, keske dugunden once bize de haber verseniz. tesekkurler her sey icin, geldiginizden beri benim icin takimda olmak daha keyifliydi.

Eşiyle kendisi oraya geldiğinde denk geldi ve tanıştım çocuklarıyla tanıştığım kanısına nereden vardınız hediye götürdüm ve çocuklarında nasıl duracağını merak ettim sordum ve gösterdi. Doğru düzgün bilginiz olmadan Uuuu gibi saçma sapan alıntı yapmayın.
Kuzum niye birden sinirlendin ki yanlış anlamışsın janeyi. B barga nın dediği gibi seans sonrası görüşüp konuşmak özel ilişki yani normal arkadaşlığa döndüğü için o tabiri kullanmış bu kadar abartmaya gerek yok yani

kazen abi için de çok üzüldüm ya, keşke gitmeseydi etiketleyip rahatsız etmek istemedim kendisini. Keşke böyle olmasaydı, aslında olan kötü bişey de yok ama rahatsız oldu demekki😐

Back
X