- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Bahcedeyiz kaptanim birazdan eve gecince yemek hazirlicamIyi aksamlar kizlar nasilsiniz, tarti oncesi son aksaminiz nasil geciyor?
Aksam yemekleri yenilip, bitti mi?
Nasil gecti gununuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahcedeyiz kaptanim birazdan eve gecince yemek hazirlicamIyi aksamlar kizlar nasilsiniz, tarti oncesi son aksaminiz nasil geciyor?
Aksam yemekleri yenilip, bitti mi?
Nasil gecti gununuz?
Meyveli soda olmasa sahane olacakmis ama bu haliylede oldukca guzel canim :)
Guzel birgun olmus canim :)
Cok iyi gidiyorsun canim bu hafta :)
Bence gayet guzel birgun olmus.
Canim adimlamayi evde yapabilirsin, hatta youtube'da leslie ile evde yuruyus serileri var, onlarlada cok guzel kalori harcayabilirsin. :)
Gecmis olsun canim bebisine nasil, atesi falan olmamistir umarim..
Kuru meyveyi cok abartmadiktan sonra yiyebilirsin canim.
Mesela 1-2 hurma, 1-2 kuru kayisi, 1-2 kuru incir bunlarin hepsini bir arada degilde , diledigin bir tanesinden 1-2 tane yersen sorun olmaz.
Cay ve kahveyede guzel eslikci olurlar.
Hatta ceviz varsa bikac tane cevizde yiyebilirsin beraber :)
Cok sevindim bu habere :)
Gecmis olsun canim , cok agrin varsa agri kesici alsaydin keske, simdi nasil oldun?
Yine cok guzel bir gun :)
Ellerine saglik canim, hazirladiklarini afiyetle, mutlulukla yiyin :)
Cok az yemissin canim, nasilsin, isler gucler nasil?
Okula gitmeye basladin mi Eminecim?
Cok iyi gidiyorsun , menulerinde gayet guzel, motivasyonunu hic dusurecek bir sey yok, stre yapma canim :)
Enerji icecegi yerine yanina 1 avuc kuruyemis al mesela canim, ya da 1 meyve, 1 salatalik..
Bu seferlik boyle olmus ama bir dahakine onlemini al :)
Tamam canim yarin izne ayiririm seni :)iyiyim az stresliyim ama her şey yolunda, sen nasılsın?
bir de, ben bu hafta artık izne çıkayım, olur mu? bu ara iradem bozulmaya başladı ve gereksiz fazla yediğim şeyler oluyor. canım eskisi gibi tatlı çekmeye başladı. tatlı söz konusu oldu mu insan ağzına azıcık bile atmamalı valla ya, çok kötü bir bağımlılık. sporu da eskisi gibi yapamıyorum, toparlanmam lazım.
pesto26 cım, dünkü menüm:
sabah: 2 yumurta, peynir zeytin, küçük lavaş, az kahvaltılık sos, 1 çk falan chia. bi de kendim granola yaptım, ufacık bi kasede 10-20 ml süt ile onu yedim
öğlen: kuruyemiş neyin
akşam: fırında kabak biber. 1/2 küçük lavaş (15 gr falan)
spor: 1 saat yürüdüm
su: 2 desem belki yalan olur. 1.5 tan hallice
Masallan bu tatli yavrulara Tansucum :))Bahcedeyiz kaptanim birazdan eve gecince yemek hazirlicam
Tamam canim yarin izne ayiririm seni :)
Ama izindeyken tatli vs kacirma sakin fazla Baharcim, izinden ancak eski kilonda oldugunda listeye donebiliyorsun :)
Haklisin canim, bende diyetten bir zaman geliyor bikiyorumteşekkür ederim. tatlı kaçırmak istemiyorum ama biraz değişik bir şeyler yemek istiyorum ne yalan söyleyeyim. artık kabak biber kabak biber tavuk tavuk içim bir sıkıldı bir sıkıldı anlatamam. kendi diyet/spor programımı da donduruyorum, şimdi 1 ay ara verip sonra son 1 ay daha hocamla çalışacağım. gruba 1 ay sonra şöyle 70-71 gelirim umarım bi :')
Söyledim zaten istemedigim biseyi yapmam ama ister istemez canım sıkıldı heleki çek çek ağrı demesi baya canımi sıktı sanki bn acı çekince mutlu olcakGecer canim korkma
Esinin haberi varmi onceden soyle senide destekleesin
Cigeeer bayilirimm :)Selamlar
Aşırı saçma bir şekilde ilk öğünüm ciğerle oldu :) arkadaşlar yiyelim diyince kıramadım. Aynı tabaktan bir tane daha yedim. Az ciğer söylemiştim yetmeyince tam yemiş oldum.
Arrietty_ fıstık ezmem geldi :) 2 tatlı kaşığı yedim ama zor tuttum kendimi daha fazla yememek için. Aşırı seviyorum ben bunu ya :)
Su 3 lt
Spor akşam yapıcam
Dün akşam 30 dk chole ting yaptım. 300 puan.
G GCAYawrukush
B barga gitmeee :) burayı bırakma en azından, iyiydik be.
Az yemissin canim ama col guzel bir eksi goreceksin benceMerhaba kızlar,
Menümü paylaşayım bende.
Mathildablue
Sabah
2 közlenmiş kırmızı biber
1 yumurta peynir
Öğle
5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
1 kase tarhana çorbası
Akşam
2 hurma
Su 2.5 lt
Spor yapamadım bugün belim çok ağrıyordu. Yapmaya çalıştım ama ağrısı daha kötü olunca bıraktım.
Söyledim zaten istemedigimi saçma sapan şeyleri yapıp kendime zarar vermem açıkçası artik kim olursa olsun çocuk için dayatilinca zoruma gidiyor hiçbir sıkıntı yok bakalım 2 ay normal tedavi deneyecek doktor ama çok yoruldum bu süreçte ve baya yıprandımTamam canim :)
Bence eksi goreceksin hic stres yapma :)
Anlastik canim :)
Tekrar sinavlarinda basarilar..
Harika haber Denizcim :)))
Cok dikkat et canim kendine, aslinda online halledilebilecek seyler icin sizleri hic okula getirtmeseler , ne guzel olur
Esinle konus istemedigini esine soyle, kibarca annesine soylesin gulum.
Anne babalar, yasli insanlar, sabit fikirli oluyorlar, degistiremiyorsun malesef
Liste disisin gulum, daha once yazmistim sana diye hatirliyorum, verilecek kilon az oldugu icin liste disinda devam etmistik..
Bazi insanlar baskasinin evladini dusunmuyor, ne kotu ,kendiside anne halbuki..Söyledim zaten istemedigim biseyi yapmam ama ister istemez canım sıkıldı heleki çek çek ağrı demesi baya canımi sıktı sanki bn acı çekince mutlu olcak
Canim insallah bebekleriniz olacak,hep iyiyi dusun,insanlar yaptiklari,soyledikleri ile kalirlar..Söyledim zaten istemedigimi saçma sapan şeyleri yapıp kendime zarar vermem açıkçası artik kim olursa olsun çocuk için dayatilinca zoruma gidiyor hiçbir sıkıntı yok bakalım 2 ay normal tedavi deneyecek doktor ama çok yoruldum bu süreçte ve baya yıprandım
Leslieyi düzenli yapmaya yeni başladım o zorladı galiba biraz alışkın değildim normalde böyle düzenli spora biraz dinlendirsem geçer diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.Cigeeer bayilirimm :)
Guzel bir gun olmus harikasin canim
Az yemissin canim ama col guzel bir eksi goreceksin bence
Bel agrinada cok uzuldm,bir rahatsizligin yok degil mi?
Rabbim gönlünüze göre versin. Umarım en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.Söyledim zaten istemedigimi saçma sapan şeyleri yapıp kendime zarar vermem açıkçası artik kim olursa olsun çocuk için dayatilinca zoruma gidiyor hiçbir sıkıntı yok bakalım 2 ay normal tedavi deneyecek doktor ama çok yoruldum bu süreçte ve baya yıprandım
Cok gecmis olsun..Leslieyi düzenli yapmaya yeni başladım o zorladı galiba biraz alışkın değildim normalde böyle düzenli spora biraz dinlendirsem geçer diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.
Selamlar
Aşırı saçma bir şekilde ilk öğünüm ciğerle oldu :) arkadaşlar yiyelim diyince kıramadım. Aynı tabaktan bir tane daha yedim. Az ciğer söylemiştim yetmeyince tam yemiş oldum.
Arrietty_ fıstık ezmem geldi :) 2 tatlı kaşığı yedim ama zor tuttum kendimi daha fazla yememek için. Aşırı seviyorum ben bunu ya :)
Su 3 lt
Spor akşam yapıcam
Dün akşam 30 dk chole ting yaptım. 300 puan.
G GCAYawrukush
B barga gitmeee :) burayı bırakma en azından, iyiydik be.
Saol kaptanim seninkilerinde masAllahi varMasallan bu tatli yavrulara Tansucum :))
Onemli deil canim sagligina dikkat et yeterliMerhaba kızlar,
Menümü paylaşayım bende.
Mathildablue
Sabah
2 közlenmiş kırmızı biber
1 yumurta peynir
Öğle
5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
1 kase tarhana çorbası
Akşam
2 hurma
Su 2.5 lt
Spor yapamadım bugün belim çok ağrıyordu. Yapmaya çalıştım ama ağrısı daha kötü olunca bıraktım.
Esin mi dedi anlamadimSöyledim zaten istemedigim biseyi yapmam ama ister istemez canım sıkıldı heleki çek çek ağrı demesi baya canımi sıktı sanki bn acı çekince mutlu olcak
Şahane bir şey yayok ya müsait olduğum her gün gelirim valla. afiyet olsun menün de şahane olmuş, ciğer negzel şey değil mi :')