• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyilik kuzum , odul ogunumu yapiyorum suan ara ogunumle..
Mutluluk hormonu salgiliyorum:)
Sen nasil oldun ,gunun nasil gecti?
Ben de yaptim bugun odul 😊
Hemen menumu paylasayim
Sabah kiymali yumurta, kucuk bir dilim ekmek
Oglen ispanak, yogurt, kucuk bir dilim ekmek
Aksam 3-4yk pilav, 3-4yk taze fasulye, ayni miktar firinda patatesli tavuk. Hepsi bir tabaktaydi.
Sonra arkadasa gittik, cay ile biraz un helvasi, biraz patlamis misir, bir kucuk de magnum yedim 🙈
Spor yok ama butun evi topladim, saatler surdu 😜😁
Su cok icemedim maalesef

Ben de yaptim bugun odul 😊
Hemen menumu paylasayim
Sabah kiymali yumurta, kucuk bir dilim ekmek
Oglen ispanak, yogurt, kucuk bir dilim ekmek
Aksam 3-4yk pilav, 3-4yk taze fasulye, ayni miktar firinda patatesli tavuk. Hepsi bir tabaktaydi.
Sonra arkadasa gittik, cay ile biraz un helvasi, biraz patlamis misir, bir kucuk de magnum yedim 🙈
Spor yok ama butun evi topladim, saatler surdu 😜😁
Su cok icemedim maalesef
Odulun afiyet olsun Senemim ama yarindan tezi yok saglikli menuler ve bol su icmeye geri donuyorsun...
Kilolarimiz cok yakin, beraber mezun olalim..

:duduk:Haftanin yarisi :duduk:
Adim, Jumping jacks ve Zumba/Leslie :rolleyes:

@MorVampirella @sserendipity G GCA
@blume90 @_Vera_ @Smneapdullah B barga stitch stitch @Tanssss FitFiliz FitFiliz
Yawrukush Yawrukush B Beklenen2 @Arietty_
esmeriiim esmeriiim Hyperborea17 Hyperborea17 M Mavimeltem @Sivaskayseri Canfeb Canfeb
@Ozlemlerhayallar Sismaniye Sismaniye
North River North River

Eveet. Ilk zumba videomuz

Isteyen begendigi videolari yapsin. Sadece kolaylik saglamak icin ekliyorum 😊

Bu da cocugu olanlar icin ozel. Ben rahat zumba yapamam diyorsaniz benim gibi. Cocuklar ile yapilacak eglenceli zumba :)
Bizim evde buyuk hit

Puan hesabi degil dakika hesapliyoruz zumba ve Leslie de. Haftaya Cuma ben topluca hesap yapacagim

EDIT : Isteyen Zumba veya Leslie yapsin. Orda bir degisiklik yaptim.

gunaydin kizlar. cuma menusunu bildiriyorum
11.30
3 kasik cokelek 5 zeytin 1 domates
ara 8/10 cubuk kraker
17.00 1porsiyon et doner salata yogurt ve 3/4 kasik kadar piyaz
20.00 cekirdek ve biraz karisik kuruyemis (anne sende ye diye israr eden cocuklar yuzunden basladim yemeye ama cekirdek oyle kolay birakilabilen birsey degil biliyorsunuz. 😣 bu sira benim cocuklar bana takti. anne sen de ye diye herseyi bana yedirmeye calisiyorlar 🤔🤔)
su 2 litre
10450 adim

Gecen hafta cuma 63.8
Bu hafta cuma. 63.6
Fark-200
3 ılerı bır gerı nefret geldı
Yawrukush Yawrukush sserendipity sserendipity
tebrikler canim. bu hafta sana iyi bir es olamadim kusura bakma lutfen. tasinma islei beni baya etkiledi😣
Adim, Jumping jacks ve Zumba :rolleyes:

esmeriiim esmeriiim Hyperborea17 Hyperborea17 M Mavimeltem @Sivaskayseri Canfeb Canfeb

Bu da cocugu olanlar icin ozel. Ben rahat zumba yapamam diyorsaniz benim gibi. Cocuklar ile yapilacak eglenceli zumba :)
Bizim evde buyuk hit

Puan hesabi degil dakika hesapliyoruz zumba da. Haftaya Cuma ben topluca hesap yapacagim

cocuklarla zumba cok iyi fikir canim. alt komsumuz biraz yasli ve cocuklrin sesinden rahatsız oldu ilk gun. artik korkarak yürüyorum🙁😟

Aynen oyle, yeserin ,sararin diyor vki :))
Ahh sarı alann ne guzel alansın sen😄
bu devirde tuvalete telefonsuz giden kaldi mi :KK70:
Ekstra sevıyorum tuvalete telefonla gtmeyı🤣
Adim, Jumping jacks ve Zumba/Leslie :rolleyes:

North River North River

Bizim evde buyuk hit

Puan hesabi degil dakika hesapliyoruz zumba ve Leslie de. Haftaya Cuma ben topluca hesap yapacagim

EDIT : Isteyen Zumba veya Leslie yapsin. Orda bir degisiklik yaptim.

Ahaaa bayılırım zumbaya me zamandr totom yemıyordu cok eglenceli🤣 ben yesıl tişörtlü sarısın bi ablamızın vıdeosınu yapıyorum arkadakı şişman ama tatlış bayan hosuma gıdıyor 😁

Merhabalar herkese bol eksiklik ler ben sizin kilo larınızı görünce biraz utanıyorum açıkcası sanırım tek 100 üstü benim 😞 neyse kilo bildirimimi yapıyorum
Geçen hafta 108.5
Bu hafta 106.5
Fark 2 kilo Yawrukush Yawrukush Eki Görüntüle 2702154
Ama herkesden öok da sen kilo vermişsin tebrik ederim azimle fazlalıklar hep gidecek
Eki Görüntüle 2702166 Günaydın kızlaaaar 🤣
Nasılsınız kızlaaar?? 🌺🌺
bnnu bnnu eşim tebrik ederim güzel bi hafta olmuş.
Bende bildirim yapayım
Geçen cuma 68.2
Bu cuma 67.8
Fark 400 gram
Yüzde %0.58
Yawrukush Yawrukush kaptanım bizim evle bu tartı arasında 200 gram fark vardı annemde tartıldı evde burda 200 Fark çıkınca kesinleşti. Bende ayarlar kısmından 0.2 ile başlattım tartıyı. Evdeki tartımla aynı oldu. Ama üzüldüm çok yürüyüşle geçen bi haftaydı benim için 400 gram çok az
Şişkinliğim var diyordun canım bak ben desim sana verirsin diye , aslında fazlasını vermişsindir
@aydingelini , bnnu bnnu , @pesto26 izinlerinizi yazdim kizlar.Hayirli olsun🥰
En az 2 hafta izinde olmaniz gerekiyor, 2 haftanin sonunda dilediginiz zaman, bugun listeden ayrildiginiz kilo ya da o kilodan daha zayif olarak listeye donebiliyorsunuz.

@blume90 canim dedigim gibi izin hakkin olmadigindan,sana izin yazamadim ama bu hafta menu egzersiz tablosundan seni muaf tutabilirim,belki bir nebze kafani dinlersin.😘 Birde 50.6 kg ile mezun olabiliyorsun,cok az kaldi mezuniyetine canim..
Teşekkürler özgecim izindeyken de buraya menü kilo yazabiliyorum değil mi
Kizlar 3.olduk ,hepinizi cok tebrik ediyorum,harikasiniz🥰🥳💜🧡💛
O zaman dans,o zaman renk🤗🥳🥳
Süper herkesi tebrik ederimmmm en çok da ben sevindim sanırım oh 😌
İyi akşamlar bugunkü menümü yazayım
Sabah 1 yumurtalı az yağlı omlet 2 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir
Ara sade kahve ve bir avuç sarı leblebi
Öğlen fırında kabak mücver (yeni denedim unsuz yağsız harika oldu isterseniz tarif veririm) yoğurt
Akşam yeşil salata
Bugun biraz rahatsızım geceden de uykusuz spor Yapamadım suyum 2.5 lt Yawrukush Yawrukush @Tanssss Arrietty_ Arrietty_
Menü su gayet güzel 👍
BIR KUCUK NOT...

Guzel arkadaslarim sizlere bir tesekkur notu yazmak istedim..
Bu mesaji kalbimden buraya dokuldu sayin..🥰
Hepiniz kilo vermek icin elinizden geleni yapiyorsunuz,islerinizin guclerinizin arasinda ,takimi boslamamaya gayret ediyorsunuz.Kilo veremeyince uzuluyorsunuz.Aile gibi ,birbirinize destek,kardes oluyorsunuz..
Sirf sanal ortamda diye, buradaki dostluklari kucumseyemeyiz,aksine cok kiymetli hepinizin diyetdasligi,yoldasligi...🙏
Her zaman tarti fotografiyla durust bir sekilde kilo bildirimi yaptiginiz icin, arti bile gelseniz, yalansiz -dolansiz yazdiginiz icin, takimimiz derece alsin diye mucadele ettiginiz icin,bizleri yormayip-kurallara uydugunuz icin hepinize cok ama cok tesekkur ederim..😇
Sanki hepiniz tek tek secilmis,4. Takimda birbirinizi bulmus gibisiniz.🧡👊
Durustlugunuzden, emeklerinizden,alninizdan operim sizleri...💛💜
Özgecim benden de güzel kalbine sevgiler :KK200:
bnnu bnnu canim bu hafta bireyselde 3. oldun, senide ayrica coook tebrik ediyorum canim.. :KK200:
Ooo süper çok sevindim 🤩
Hoşbulduk canım oglumdan tecrübeliyim süt olsun diye şimdiki halimden beterdim süt mü oldu et mi bilmem :KK70: bende yıllarca al ver yaptım ustunede hamilelik doğumdan sonra 78 e indim baktım yine süt olsun diye 86 ya çıkmışım frene bastım
Hoşgeldin canım ben de hamilelik sonrası kilo vermeye çalışanlardanım, bol su süt yapar bol bol iç karbonhidrat süt vs yapmıyor et oluyor sadece ne yazıkkı

Geçmişi olu oku bitmedi valla 😁
Dünki menüm
Sabah
1 h yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 simit

öğle
1 kase ezogelin çorbası
4 ispanyol köfte

Ara
1 elma

Akşam