• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tortilla varsa pizza cocuklara , ya da corba, yada kiymali makarna, bunlar benimkilerin hizli hazirlanan, karbonhidratli ama arada gunu kurtaran yemekleri :)
Makarna dun vardi :))
Corba belirli corba yiyorlar onada biraz gec kaldim

bizim balik gunu.
oglana ve babaya bugulama.
bana firinda somon
kiza fish fingers :KK48:

Babaya bisey yok. Kendi yapsin yesin :lülülü:

Fish fingers in bir degisi var bizim kiz delisi. Onu atayim firins
Oglana da patates hasliyorum. Cocuk et yemiyor
Annem de sosisli ekmek yollamis. Boyle sacma bir menü olacak galiba bu aksam

Makarna dun vardi :))
Corba belirli corba yiyorlar onada biraz gec kaldim

Babaya bisey yok. Kendi yapsin yesin :lülülü:

Fish fingers in bir degisi var bizim kiz delisi. Onu atayim firins
Oglana da patates hasliyorum. Cocuk et yemiyor
Annem de sosisli ekmek yollamis. Boyle sacma bir menü olacak galiba bu aksam
Gunu kurtarmissiniz canim :)

menu güzel bence hindiba kahve deyince @ekim2009 emzirirken içebilir miyiz :ıslık:
hayırlı sabahlar abla
kiz Arrietty_ Arrietty_ pusuda bekliyor hergun tartilan ceza alıyormuş :KK70: ben bu sabah tartinin yanından koşarak geçtim beni çağırıyordu yoksa efendimisss kıymetlimisss :KK57:
canım suyu artirsan süper bence akşamda pideden bı parçasıyla kalmışsın
Cocuk eger 7 8 aylik olmussa icebilirsin canim daha kucukse tahilli kahveyi icebilirsin

Bende hemen menümü yazayım sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalık
Ara yarım muz
Öğlen ayran çorbası
Ara sade kahve ve yeşil çay
Akşam patlıcan salatası ve 2 tane galeta
Suyum 3 lt spor 3 mile leslie
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_ Sismaniye Sismaniye

Bende hemen menümü yazayım sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalık
Ara yarım muz
Öğlen ayran çorbası
Ara sade kahve ve yeşil çay
Akşam patlıcan salatası ve 2 tane galeta
Suyum 3 lt spor 3 mile leslie
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_ Sismaniye Sismaniye
Acabaaa galeta 1 mi olsa dedim ama günün harika olmuş 🌺💖 yeşilçay mide yoran bi içecek sade kahve de öyle midene dikkat et aman ağrımasın.

tabi biliyorum canım ben espiri yapıyordum pisi pisiye ,

gel canım alayım gezelim dağ tepe
3 saat hemde temizliğin üstüne ben olsam bı kahve yapar yatardim:KK70:
9 tane yemisligim var birşey olmuyor iyi eksi getiriyor mesela Danimarka var Didem fitness in bende 3.5 kg götürüyor ve geride gelmiyor en muhtesimi o
1 saatte benden gelsin eşim :KK19:
Ya eskiden ne yapardık detoks🙈Hurma diyeti patates diyeti lahana çorbası ayran detoksu .😁Ne zamandir aklını çelmiyordu bu detokslar şimdi yumurta diyete dikkatimi çekmedi değil🙄

Back
X