• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah saat 9: yarım fincan 2si 1 arada

Kahvaltı saat 10.45: 2 yumurtadan omlet
1 kk peynir 3 yesil 3 siyah zeytin 1 dilim ekmek

Saat 1de Türk kahvesi

Akşam saat 18.30:4 kaşık yeşil fasülye
4 kaşık bulgur pilavı yarım kepçe cacık

2 buçuk litre su

Yatana kadar 1 litre daha içerim günü kapatırm 😊

Herkese afiyet bal olsun 🥰🥰

Spor:yarım saat yürüyüş birazdan da biseyler yapacam
Afiyet olsun canım çok hafif olmuş 👏

gunaydin kizlar nasılsınız. Yawrukush Yawrukush beni bu grubu alıp ilgilendiğin icin teşekkür ederim.

dün menu mu paylaşamadım.
12.00 tarhana corpasi
19.00 tarhana çorbası 2 dilim ekmek 1 yk kıyma
su 1.5
Spor 4000 adim
Arrietty_ Arrietty_ kaptanlığın hayirli olsun.
Canim severek yaptim , cok iyi bak kendine.. :KK200:

Yawrukush Yawrukush kaptanlığı devretmissin kaptancigim .Takımı evin, üyeleri kardeşlerin gibi sahiplendiğin okadar belliki mesajların sicakligindan içtenliginden❤️❤️ Bu yüzden kaptanlığı bıraktın diye üzülmüyorum eminim her fırsatta burda yanımızda olucaksin 😘😘
Canim kisa zaman once tanistik ama cok sevdim seni, her sey gonlunce olsun.:KK200:

bu mesajı şimdi gördüm ve çok çok çok üzüldüm . diğer kızların yeri ayrı tabi ki ama senin yerin daha bir ayrı bende . yıllardır tanıdığım sevdiğim benim için ne zaman konuşmak istesem hep burada bulduğum biriydin .taaaa üniversitede okurken yaşadıklarımdan tutta atanma sürecim de ki sorunlara atandıktan sonra iş hayatımda ki dertlerime hepsine tanık olan hepsi hakkında dertleştiğim çok sevdiğim bir dostumsun benim için . yıllar ne çabuk geçmiş kaç yıl oldu tanışalı unuttum, sanki hep vardın hayatımda .seninle dertleşmek bana tahmin edeceğinden de çok iyi geliyordu . içime bir üzüntü çöktü. sanki çok ıssız kalmış gibi oldu takım benim için . çok üzgünümmm şuan çookkkk... ama çocukların için senin için en güzeli en hayırlısı neyse o olur inşaallah .... bir burukluk çöktü birden bana .
Feyzos kuzum , ne cok yillar, anilar biriktirdik..:KK36:
Sen beni ne zaman istersen hep yaninda bulacaksin bunu biliyorsun..:KK200:
Uzulecek hicbir sey yok, ben sohbete ,dertlesmeye gelecegim guzelim..
Seni seviyorum....

Yawrukush Yawrukush kaptanım üzüldüm birakmana ama saat farkına rağmen iki çocukla herkesle ayrı ayrı ilgilenmek zor çünkü anlayabiliyorum seni de . Bir anne olarak her zaman hepimizde yetemiyorum düşüncesi oluyor ama öyle düşünme hiç görmediğin koca koca kadınlara yetmeye çalışıp motive ediyorken minnaklara mi yetemeyeceksin
Arrietty_ Arrietty_ hayırlı olsun canım kaptanlığin napcaz şimdi hatip kalkıp spor mu yapacağız :KK70:
Canim benim tesekkur ederim, cok iyi bak kendine..:KK200:

Mesajını şimdi gördüm, içiniz ferah ferah gidin. Buraya her girdiğimde ne kadar zor diyordum. Bir çok kişinin yaşamına girdiniz, günde onlarda mesaj arasında herkese yetiştiniz. İyiki bu takımdayız dedik. Kendimi asla diyete zorlanan biri gibi hissetmedim. Hep motiveyi arttırdınız. Asıl biz size çok teşekkür ederiz.
Elim arada yine isminize kayabilir ama ona dikkat edin :) alışkanlıklar kolay unutulmuyor. 😍❤️❤️
Hepsini seve seve yaptim , sizlerde ozenle secilmis, cok kiymetli insanlarsiniz canim..
Umarim diledigin her seye ulasirsin, sinavlarinda simdiden basarilar. (basaracagina eminim)
Her zaman mesajini bekliyorum :)

Yawrukush Yawrukush canım şuan gördüm yazini.. Gitmene üzüldüm ama şu hayatta en önemli şey evlatlarımız o yüzden onlarla daha çok ilgileneceksen ayrılmam en iyisi. Yinede kendini ozletme arada yaz olur mu
Yazarim tabi canim, cok iyi bak kendine..:KK200:

Son düzenleme:
Sporu suana kadar ancak yarım saat yürüyüş 1 saat ev işi seklinde oldu birazdan yapacam yarım saat egzersiz yapmayı düsünüyorum ben de leslie istiyodum ama int. Yetmiyor 😁
Harikasın canım azmine hayran kaldın 🥰
Önümzdeki günlerde regl olacam bi şişkinlik başladı artı çıkmamak için bu haftayi hafif geçirmeye çalısacam inşalllah 😬
Çok doğru düşünmüşsün

Sabah saat 9: yarım fincan 2si 1 arada

Kahvaltı saat 10.45: 2 yumurtadan omlet
1 kk peynir 3 yesil 3 siyah zeytin 1 dilim ekmek

Saat 1de Türk kahvesi

Akşam saat 18.30:4 kaşık yeşil fasülye
4 kaşık bulgur pilavı yarım kepçe cacık

2 buçuk litre su

Yatana kadar 1 litre daha içerim günü kapatırm 😊

Herkese afiyet bal olsun 🥰🥰

Spor:yarım saat yürüyüş birazdan da biseyler yapacam
Kaç kilosunuz bilmiyorum ama suyu dengeli için böbrekleriniz yorulabilir

Canim severek yaptim , cok iyi bak kendine.. :KK200:

Canim kisa zaman once tanistik ama cok sevdim seni, her sey gonlunce olsun.:KK200:

Feyzos kuzum , ne cok yillar, anilar biriktirdik..:KK36:
Sen beni ne zaman istersen hep yaninda bulacaksin bunu biliyorsun..:KK200:
Uzulecek hicbir sey yok, ben sohbete ,dertlesmeye gelecegim guzelim..
Seni seviyorum....

Canim benim tesekkur ederim, cok iyi bak kendine..:KK200:

Hepsini seve seve yaptim , sizlerde ozenle secilmis, cok kiymetli insanlarsiniz canim..
Umarim diledigin her seye ulasirsin, sinavlarinda simdiden basarilar. (basaracagina eminim)
Her zaman mesajini bekliyorum :)

Yazarim tabi canim, cok iyi bak kendine..:KK200:

Sende kendine çok iyi bak canım❣️

11.30 1 haşlanmış yumurta+çeyrek yufka ekmek+yarım kibrit kutusu peynir+biraz otlu peynir
13.30 1 paket karam 😅 (insülin direncim olduğu için bazen tatlı krizi tutuyor 🙈)
14.00 20 dk ev süpürme (40 puan)
30 dk 2 mil leslie (210 puan)
17.30 Çeyrek somun ekmek+ciğer kavurması+ yeşillik
18.20 40 dk yürüyüş ( 160 puan)
1 lt su ( su içmeyi sevmiyorum 😑) uyumadan 1 lt daha içmeye çalışırım

11.30 1 haşlanmış yumurta+çeyrek yufka ekmek+yarım kibrit kutusu peynir+biraz otlu peynir
13.30 1 paket karam 😅 (insülin direncim olduğu için bazen tatlı krizi tutuyor 🙈)

canım insülin direncini paketlenmiş tatlı yiyerek yenemezsin bence hayatından paketli tatlıyı çıkar kuru incir hurma vs al. bende günde 2 kuru incir yerim ve beni keser. suyu da kendin için içmelisin güne 3 lt diyor zaten doktorlar sporların çok güzel.ama gözün korkmasın yavaş yavaş oturacak her şey

canım insülin direncini paketlenmiş tatlı yiyerek yenemezsin bence hayatından paketli tatlıyı çıkar kuru incir hurma vs al. bende günde 2 kuru incir yerim ve beni keser. suyu da kendin için içmelisin güne 3 lt diyor zaten doktorlar sporların çok güzel.ama gözün korkmasın yavaş yavaş oturacak her şey
Aslında yenmek için çikolata yemedim 😅 bazen dayanamıyorum yaklaşık 7-8 aydır ilaç kullanıyorum 1.5 aydır ilacı bıraktım çünkü sıkıldım ve ilaç gerçekten çok yorucu :/ yürüyüş ve sporla insülin direncimi dengelemeye çalışıyorum ama bazen dayanamayıp tatlı şeyler yediğim oluyor

Şunu demek istiyorum su ihtiyacı yaşam biçimine kiloma göre değişkenlik gösterir ve senin için 3.5 lt su bana biraz fazla geldi 🙈
Ben yıllardır çok su içen biriyim de tutamıyorum kendimi hatta hamikeyken sürahiyi bardak niyetine kullaniyodum günde 10 lt içtiğimi biliyorum 🤭 içim yanıyo heralde 😄😄

Şunu demek istiyorum su ihtiyacı yaşam biçimine kiloma göre değişkenlik gösterir ve senin için 3.5 lt su bana biraz fazla geldi 🙈
Yetişkin biri günde ortalama kaç litre su içmelidir?

Sağlıklı bir insan 1,5 litresi idrar yoluyla 1 litreye yakını ise nefes, terleme ve eklem hareketleriyle olmak üzere toplam 2,5 litreye yakın sıvı kaybeder. Kaybedilen sıvının yüzde 20’ye yakın kısmı gün boyunca yediklerimizden karşılanır. Kalan 2 litreyi de su içtiğimizde yerine koymuş oluruz. Her gün 1 bardak su ile güne başlamayı alışkanlık haline getirin. Kişilerin günlük tüketmesi gereken su miktarı yaptığı aktiviteye ve ne kadar terlediğine göre değişir. Her gün tüketilmesi gereken, evrensel olarak kabul edilmiş bir su miktarı yoktur, ancak sağlıklı miktarın ne olduğu konusunda genel bir fikir birliği vardır. Buna göre erkekler için yeterli miktar günde yaklaşık 3 litre, kadınlar için ise yaklaşık 2 litredir.
Anonimmm Anonimmm sen bol su iç canım.

Aslında yenmek için çikolata yemedim 😅 bazen dayanamıyorum yaklaşık 7-8 aydır ilaç kullanıyorum 1.5 aydır ilacı bıraktım çünkü sıkıldım ve ilaç gerçekten çok yorucu :/ yürüyüş ve sporla insülin direncimi dengelemeye çalışıyorum ama bazen dayanamayıp tatlı şeyler yediğim oluyor
İnsülin direnci bende de var seni çok iyi anlıyorum bendr glifor kullandım bir süre. Fakat diyetisten bile insülin direnci için paketli gıda tüketimini doğru bulmuyor. O krizleri engellemek çok güç yani tatlı yemezsem kendimi pıçaklarım moduna giriyorum ama hemen 2 kuru incir yiyorum kesiyor. Ya da hurma. Paketli besini diyet için değil aldığın sağlıklı yaşam kararı için unut derim

Ben yıllardır çok su içen biriyim de tutamıyorum kendimi hatta hamikeyken sürahiyi bardak niyetine kullaniyodum günde 10 lt içtiğimi biliyorum 🤭 içim yanıyo heralde 😄😄
Ama 10 lt de çok su zehirlenmesi olma aman dikkat et

Yaa demek ki bünyen fazla su tüketiyor 😅 O zaman sana nasıl uyuyorsa öyle yapman daha doğru Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu insanın ihtiyacı olan su susadığında içtiği kadardır vücut zaten çok akıllı neye ihtiyacı varsa onun için sinyal verir yemeğe ihtiyacın varsa acıkırsın suya ihtiyacın varsa susarsın bunu bir kalıba sokmamak gerek diyor 😂

İnsülin direnci bende de var seni çok iyi anlıyorum bendr glifor kullandım bir süre. Fakat diyetisten bile insülin direnci için paketli gıda tüketimini doğru bulmuyor. O krizleri engellemek çok güç yani tatlı yemezsem kendimi pıçaklarım moduna giriyorum ama hemen 2 kuru incir yiyorum kesiyor. Ya da hurma. Paketli besini diyet için değil aldığın sağlıklı yaşam kararı için unut derim
Haklısın ne diyeyim 😂 umarım kendime hakim olabilirim 😂

Back
X