Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydin kizlar..

ben hic iyi degilim anlamadigim bir sekilde kilo aliyorum ,sanirim yaptigim diyetlerin ceremesini cekmeye basladim,tamam dün aksam biraz kacirdim ama 1 kilo alacak kadar degil,ve son bi kac haftadir sürekli kilo aliyorum :59::59::59:

günaydın kızlar nasılsınız?

dün kendime actifry aldım.1 kaşık yagda 1 kg patates kızartıyor diye reklamı varya hani.akşam yemeyecektim ama merakımdan azıcık patates yedim.gerçektende 1 kaşık yagda oluyormus :1: artık tüm yemeklerimi sağlıklı onda yapacam :34: onun dışında sabahta işe geç kaldım.yarım simit yedim.diyet güzel gidiyor.yarın kaç çıkacagım merak ediyorum.bugun spor günüm :66:

günaydin kizlar..

ben hic iyi degilim anlamadigim bir sekilde kilo aliyorum ,sanirim yaptigim diyetlerin ceremesini cekmeye basladim,tamam dün aksam biraz kacirdim ama 1 kilo alacak kadar degil,ve son bi kac haftadir sürekli kilo aliyorum :59::59::59:

hasretim öğle bir dönem oluyor.sakın moralini bozma ve bırakma :29:değilse benimki gibi 9 kiloyu hop diye alıverirsin :5:

aman canım 5 ken önlemini al :29: bende 5 ken görmedim mi gördüm.yapıyorum olmuyor deyip bıraktım.sonra hiç olmadıgım kilolara çıktım.78 in üstüne çıktıgımı bilmezdim.alver alver 84 oldum :5:

ooffffffff bilmiyorum üzgünüm kizginim bu kilolara takik oldugum icin ayriyeteen onada kizginim ne dertler var dünyada daha 2 gün önce arkadasimin kizinin lösemi oldugunu ögrendim,benim takildigim seylere bak,

canim ne kaldi sanki 9 a 5 oldu bile :(
cnm bnm bende senle ayniyim ya aliyomda aliyom valla tartiya cikmak istemiyorum ya korkuyorum:18: ama adetim bitsin 2 ay oruc tutacam 56 garanti diyorum hem kazam var hemde oructa kendime daha cok hakim oluyorum hadi ins pazartesi baslarim heralde moralini bozma sakin kendini birakma yoksa daha coook alisinn aman deyim:20:

cnm bnm bende senle ayniyim ya aliyomda aliyom valla tartiya cikmak istemiyorum ya korkuyorum:18: ama adetim bitsin 2 ay oruc tutacam 56 garanti diyorum hem kazam var hemde oructa kendime daha cok hakim oluyorum hadi ins pazartesi baslarim heralde moralini bozma sakin kendini birakma yoksa daha coook alisinn aman deyim:20:

benimde bi sürü borcum var bende tutucam bu kis

.günaydınn kızlar uzun bir aradan sonra kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum dün sabah tartıda 74.500 ü gördüm :(
bu sabah çıkınca gözlerime inanamadım 72.900:))))))))))
2 gündür tuvalete çıkmamama rağmen iyi vermişim kilo:1:

dünki menüm sabah yulaf kepeğinden 2 yumurta ve peynirle yapılmış omlet sınırsız içecek şekersin tabiki
öğlen yağsız ğişmiş tavuk yoğurt doyana kadar yedim sınır yok
akşam kırmızı et bol baharatlı yanına yoğurt diet cola

.günaydınn kızlar uzun bir aradan sonra kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum dün sabah tartıda 74.500 ü gördüm :(
bu sabah çıkınca gözlerime inanamadım 72.900:))))))))))
2 gündür tuvalete çıkmamama rağmen iyi vermişim kilo:1:

iyiymis cnm baya vermisin insallah devamida gelir hadi bakalim....:74:

Back
X