Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam Kızlar
6 Mayıs menüm :kk77:

Sahur:
İftardan kalma 3 yk karışık fırında kızartma
3 hurma

iftar:
1 kase yayla çorba
2yk mor lahana yoğurtlu
2yk bulgur pilavı
Ton balıklı salata
Yarım tb ekmek
2 zeytin

Ara:5 erik
Su:2.5litre

Spor yok 8100 adım 243p

Arrietty_ Arrietty_ @neutral @sedulu
Canım akşamın çok karbonhidratlı olmuş. Bence porsiyon olarak da çok yemişsin. Burada paylaştığın salata tek başına bile yeterdi. Pirinç bulunan çorba, bulgur pilavı, ekmek hepsi aynı anda çok olmuş.

Canım akşamın çok karbonhidratlı olmuş. Bence porsiyon olarak da çok yemişsin. Burada paylaştığın salata tek başına bile yeterdi. Pirinç bulunan çorba, bulgur pilavı, ekmek hepsi aynı anda çok olmuş.
Evet biraz fazla kaçırdım :bicak:nedense bugün çok acıktım.Salatayı da eşimle yediğim için yetmedi bana:eek:

Kızlar selam...
Bugün tüm gün aşırı duygusaldım hala öyleyim bilmiyorum neden... elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi benzetmesi gayet uygun bi benzetme olabilir benim için... üstüne akşama doğru kötü bi haber aldım.. çok şeyden bi gün oldu anlayacağınız 😣
Menüleriniz genelde gayet güzel
Yarın inşallah güzel eksiler görürüz hep birlikte, kendi adıma pek sanmıyorum ama neyse 😏
Hayırlara vesile olsun canım. Deden içinde çok geçmiş olsun canım.

Sağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış 😔
Yaa cok geçmiş olsun canim yaa ins Allah sifa versin

Sporlar süper yine, vücut alışınca istiyor. Bence gelirsin davosa yine 😂

Bence çok yememişsin, güzel bir gün olmuş. Sporun yine süper 👌🏼

👏🏼👏🏼 afiyet olsun canım seni keyifsiz seziyorum bu ara.

Bende çok çektim wc problemini, diyete başladığında olabiliyormuş. Benim bağırsaklarla ilgili bir problem gerçi, doktora tedavisi ile çözmeye çalışıyorum. Zeytinyağlı brokoli salatası, akşamdan ıslatıp sabah yediğim kuru kayısı, kabak çekirdeği gibi şeyler biraz rahatlatıyordu.

👏🏼👏🏼

Gözlerim biraz protein aradı.

Senin menüleri yorumlayamayacak kadar profosyonel buluyorum. Pancar suyu dikkatimi çekti mesela. Bir doktor arkadaşından tavsiyeler alıyorsun diye hatırlıyorum. Arada çok duyulmamış menülerinin faydalarınıda paylaşırsan çok sevinirim.

Kabak spaghatti benimde aklımda denemek istiyorum. Menün çok güzel 👍

Sporlar gayet güzel, her gün böyle olursa incelmede faydasını görürsün. Sahurda 3 dilim ekmek iftarda 6 kaşık pilav çok olmuş bence.
Çok sevdiğim ama bol karbonhidratlı bir yemeği 2 kaşık yediğimde nefsimi körelttiği, fazlasını yersem boş yere midemi şişirdiğini kodlamaya çalışıyorum beynime. Böyle düşünerek yersen o 2 kaşık fazlasıyla yetecek sana.

İyi bir gaz olmuş, hurma diyetini ne kadar sürdüreceksin.

👏🏼👏🏼

🤩 harikasın takım hareketlenmiş ben görmeyeli.
Bu hafta bende avakoda aldım diyetisyen önerisiyle. Birde tarif verdi sos gibi hazırlayıp salataların içine koyabiliyormuşsun. Ben hiç sevememiştim avakadoyu birde öyle deneyeceğim.

Kelebeğim adımlar artıyor sanki. Senin kilon yok zaten incelmelerini merak ediyorum bu ay.

👏🏼👏🏼 temizlik bence çok etkili bir spor 🙈

👏🏼👏🏼 Çok dengeli bir menü afiyet olsun

Menülerde azda olsa yeşillik aradı gözüm.

👏🏼👏🏼

Kraker bildiğimiz çubuk kraker mi, susamlı kraker mi? Bu tarz kuru şeyleri seviyorsan wasa yada kara buğday patlağı yiyebilirsin. 2 wasa 1 dilim ekmek yerine geçiyor ve gayet doyurucu.

Hayırdır canım koşturma derken işle mi ilgili.
Sütlü kahve bildiğimiz nescafe mi?
Çok teşekkür ederim bizimkisi bir hastalıktan kurtulma serüveni
Tiroid
Gut
Kısırlık gibi
Kolesterol
Kandaki yağ seviyesi v.s. öyle aşırı kilolu değildik ama eşimde malesef bu hastalıklar vardı doktora gitmeye başladık ve tüm hayatımızı davranislsrimizi yeme alışkanlıklarımizi değiştirdik tüm hastalıklar ilk 3 ayda yok olup gittiler birtek şu an tiroid ile savaşıyor eşim ve biz onunda yenicez
Bu diyet ile enerjim arttı
Aşırı ağır terlemeli spor yapmadan 20 kg verdim
Sivilcelerim yok oldu
Yaklaşık son 1 yıldır istediğim gibi adet kanamam azdı ve ağrı günüm degidmisti tekrar adet duzenim eski yoğun kanamaya ve ağrısı ilk gün olmaya geri döndü

Resmen sağlığımıza kavuştuk
Evet zor ama hastalığı olan herkes bu diyete uyarsa hastalıklarından ozgurlesecekelr bağımlısı oldukları ilaçlardan kurtulacaklar
SEKER YASAK portakal mandalina ve muz yasak
GLUTEn YASAK
Baklagiller yasak
Süt ve süt ürünleri yasak
Zor gibi ama faydası çok

Pancar suyunun içine salatalık ıspanak nane katmadan içmeyin adamı bezdirir ben burnunu tıkayıp icenlerdenim 😅😅😅

Kiz avakado icin bir taktik vereyim,
yesilken ve sertken al ve evde bir yere koy, bir suru alabilirsin, her gun soyle bir elle yokla hepsini,
hafifce yumusamaya basladiginda direk dolaba koy, boylece dolapta 1-2 hafta muhafaza edebilirsin ve tuketebilirsin.
Ayy deniyeyim muhakkak olgun olanın gideri var yine en azından 🤣 🤣
Benim de elim kolum kalkmiyor bugün 3 ml leslie yapayim dedim 2 de kaldim tamamlayacagim insallah :KK70: bacak kalkmiyor yerinden
😁😁😁
Ya evet minyon olmak çok avantajlı gerçekten. Bende minyon sayılırım kardeşimle beni kıyaslandıklarında hep onu büyük sanıyorlar. 2 yas var aramızda. Senin için harika bir duygu olmalı 😍
Gerçekten minyon olmak belli bir yaştan sonra nimet nimet😍😍
calisiyom ben yaaaaaa.

ama neyse size benim spor hocami da gondreyim, tatli cocuk dime :KK48:

ayni zamanda esimin de spor hocasi, hemen yanlis anlamayalim pliiiis

Etmedik tatlım🤪🤪 Ama hoca da hocaymış haniii💃💃
YouTube'da "Dance Workout Zumba by Tanju Koc - Cardio - Sweat Garanteed" videosunu izleyin

Kızlar ben bu videoyu dün keşfettim nedense çok beğendim🤣zumba günleri bunu yaparım artık kaptanlarım videoya bi göz atsanız da bide cardio diyo puanı nasıl hesapliyim.. Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @neutral

Ayy ne minnoş bir hocaymış bu favorilerime ekledim yaparım artık💃💃💃

Çok teşekkür ederim bizimkisi bir hastalıktan kurtulma serüveni
Tiroid
Gut
Kısırlık gibi
Kolesterol
Kandaki yağ seviyesi v.s. öyle aşırı kilolu değildik ama eşimde malesef bu hastalıklar vardı doktora gitmeye başladık ve tüm hayatımızı davranislsrimizi yeme alışkanlıklarımizi değiştirdik tüm hastalıklar ilk 3 ayda yok olup gittiler birtek şu an tiroid ile savaşıyor eşim ve biz onunda yenicez
Bu diyet ile enerjim arttı
Aşırı ağır terlemeli spor yapmadan 20 kg verdim
Sivilcelerim yok oldu
Yaklaşık son 1 yıldır istediğim gibi adet kanamam azdı ve ağrı günüm degidmisti tekrar adet duzenim eski yoğun kanamaya ve ağrısı ilk gün olmaya geri döndü

Resmen sağlığımıza kavuştuk
Evet zor ama hastalığı olan herkes bu diyete uyarsa hastalıklarından ozgurlesecekelr bağımlısı oldukları ilaçlardan kurtulacaklar
SEKER YASAK portakal mandalina ve muz yasak
GLUTEn YASAK
Baklagiller yasak
Süt ve süt ürünleri yasak
Zor gibi ama faydası çok

Pancar suyunun içine salatalık ıspanak nane katmadan içmeyin adamı bezdirir ben burnunu tıkayıp icenlerdenim 😅😅😅
Gerçekten çok zor ama konu sağlık olunca katlanmak gerekiyor çoğu zorluğa siz çok iyi ilerlemişsiniz bu diyette tebrik ediyorum❤️❤️❤️

Sağolun Kızlar, neden öyle olduğumu bilmiyorum ama akşama doğru dedemin yoğun bakıma alındığını öğrendim, 2 haftadır korona tedavisi görüyordu.. ağırlaşmış 😔
Ahh canım ya çok geçmiş olsun inşeAllah tez zamanda sağlığına kavuşur dedeciğin❤️❤️❤️

Bende karadenizli sayılırım ilkdi defa duyuyorum sakarcayı☺️ lahana kapama nasıl oluyor merak ettim lahanın kendisinie bayılırımda belki yaparım. Afiyet olsun.

Menü ve spor çok iyii

Muhteşem olmuş hayran kaldım 😍

Afiyet olsun menü spor harika olmuş

Afiyet olsun. Menü spor 👍

Kayısı ile su dene. Birde kahveyi kabızken önermiyolar die biliyorumya. Bana hurmayla yoğurt iyi geldi. Ztn öyle bi özelliğide varmış hurmanın. Sende istersen bi dene açkarnına bi kase yoğurt 3-4 tane hurma ye. Hem iftara hem sahura.

Adiyet olaun. Menü spor çok iyi.

Afiyet olsun🥰

Afiyet olsun🥰

Afiyet olsun🥰

Menüne birazdaha dikkat edersen oldu bu iş🥰 sporların güzell olmuş🥰

Afiyet olsun🥰

Kapama dedin de canım çılbır çekti valla😍 cuma günü yapamda yiyem. 2yumurtadan aşağısı kesmez ebbedi🤣 menü ve sporun harika olmuş🥰

Afiyet olsun

Afiyet olsun. Temizlik cidden yorucu bi iş😖

Afiyet olaun spor vw menü👍

Afiyet olsun spor ve menü👍

Lahmacun😍 afiyet olsunn.

Su sadece 1 bardaksa kötü olmuş canım. Onun dışında menü gayet güzel. Bi sorunmu vardı? Nasılsın.

Afiyet olsun. 🥰
Sağol sekerim

Gerçekten çok zor ama konu sağlık olunca katlanmak gerekiyor çoğu zorluğa siz çok iyi ilerlemişsiniz bu diyette tebrik ediyorum❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederim Allah herkese sağlık nasip etsin 🙏🙏
Pancar suyuna gelince 3 gün diskiniz kırmızı bunu unutmadan kullanın 🤣🤣🤣 sonra bana ne oldu diye paniklemeyin
Ama kizlar ben Arrietty_ Arrietty_ yarın hedefkiloma hayatta ulasamam çünkü regliyim karnım davul gibi 😱🙄

Guzel menu,
ama o sahur yetti mi sana ya, cok doyurucu seyler yok cunku icinde.
Sağol canım. Yetti yetti 😋
Gece geç saatte yatmadan yiyorum, yetiyor o yüzden.

evime döndüm kızlar 26 nisan günü kayınvalidemi çok sevdiği eşinin yanına uğurladık. çok çekmedi tesellimiz bu oldu. hızlıca evlerini boşalttık yazlığa taşıdık. 2 yıl taşınmam diyordum büyük konuşmuşum mecbur kaldık yine... döndüm ama pert olmuş haldeyim.diyet oradaki sürede rafa kalktı tabi yine kilomu bilmiyorum basküle yarın çıkarım diye düşünüyorum.
hepinize şifa dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun..

Bu ara Ramazandan dolayı hesaplıyorum aldığım kaloriyi de 1000 için bulmuyorum maalesef ilk basta guzel kilo vermişken ramazan başında simdi yine veremez hale geldim yarın için korkuyorum aslında arti çıkarsam diye çünkü bugün hiç güldürmedi yüzümü
Offf Ayseee benim de aynı. Gecen hafta da zaten 100 g gitmişti. Çok da şiş hissediyorum kendimi. Yarın ne çıkacak bakalım..

Aha yurumebandi da aldim💃💃
Gitsin kilolar🙆🏻‍♀️
Hayırlı olsun, bol bol eksiler getirsin 🤗

Allah şifa versin.
Yaa hissetmişsin demekki 😢 Acil şifalar

Back
X