Sen bakardın dimi. Allahim sana da hayırlı istediğin gibi bir kısmet versin inşallah cicim.Hahaha ben bekarım canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bakardın dimi. Allahim sana da hayırlı istediğin gibi bir kısmet versin inşallah cicim.Hahaha ben bekarım canım![]()
Çıkmıyorum tartıya totem yapıcam...H3RA_ artı ne oldu gıttımı bıraz. Benım artı cogalmıs ben şok 2 hafta sonra 60 cıktım sabah kafayı yıcem
![]()
Eveeeet,
Vucut kendi kendini yemeye basliyor, yami yami, suradaki yaglari da yiyeyim
Gercekten yag yaktiginin kaniti o doygunluk hissi.
Yapıcam da eski resimlerimi sinirlenip silmiştim23 kilo vermissinnbefore after yap kizz
![]()
Valla heveslendim eski resimlerime bakıyorum da hep eşimin arkasına saklanmışım resim çekerken sadece yüzümün resimleri var boydan olan resimlerimi sinirlenip silmiştimTatlım 23 kilo gitmiş şimdi yapsan da olur![]()
Eşim menü gayet güzel bence adımlarıda şahaneArrietty_
sedulu
H3RA_
Asi Matmazel
Sabah 2 haslanmis yumurta 1 dilim peynir yesillik
Ogle kabak soteledim yaninda meyve 5 tane falan cilek ve erik
Ara fitre kahve ve 2 kare bitter
Aksam türlü (bezelye yesil fasulye ve patates) 1kase yogurt ve salata
Bezelye ayıklarken yarisini da cig cig yedim
2 litre su
Adim 2 tane var kızlar. Pazara falan giderken telefonu actim saatimin sarji yoktu. Gelince taktim. Sanirim yenisini almalıyım bu kadar cabuk bitmezdi. Perisan ettim saati
6.600+8000 adim 14.600
Toplam puan 438 puan
Günaydın kızlar![]()
Gunaydin![]()
Gunaydin kizlar
Regl agrisindan nefret ettigimi soylemis miydim
Bugun Zumba / Dans gunu
Puanlar 2 kat. Bu firsati degerlendirin derim. Puani az olanlar icin gecerli birde bu :)
Günaydın kızlar![]()
Yok gergin degilim bugun :))Günaydın ablacım, nasılsın?
Tartıldın mı bugün?
Günaydınnnn
Günaydın canım..
Regl ağrısından nefret etmeyen yoktur herhalde :) Gerginsen sana da bir bitter verelim![]()
Bende 5de uyandirildimZor kalktım bugün, gözümü açmak istemiyordum.. Kahvaltı öncesi Leslie yapıcam sözde, oturdum bakıyorum hala![]()