canımcım hayatımda hiç lapa diyeti yapmadım bu konuda yardımcı olamayacağım malesef...juju senden bi ricam var ben cumartesi günü bir günlüp lapa yemeği düşünüyorum ama ne yapmak gerektiğini ve nasıl yapmamlyım yazarsan çok sevinirim
jujjum valla hiç değilim hep ağlama modundayım sanki herkes bana kötü davranıyor beni istemiyorlar falan gibi salak salak şeyler düşünüyorum kimsenin birşey yaptığı yok ... Bencillik yapıyorum farkındayım işte böyle bugün randevumu alıcam bakalım inş biran önce gidebilirim ...
Ya hanİfem nİe sİmİt yİyon kızım sen bu aralar heÇ İyİ gİtmİyon bak benden sÖlemesİ heeeee
canım bu duyguyu çok ama çok iyi biliyorum depresyon belirtileridir aman ihmal etme bende çok yaşadım atlatırsdın şekerimmjujjum valla hiç değilim hep ağlama modundayım sanki herkes bana kötü davranıyor beni istemiyorlar falan gibi salak salak şeyler düşünüyorum kimsenin birşey yaptığı yok ... bencillik yapıyorum farkındayım işte böyle bugün randevumu alıcam bakalım inş biran önce gidebilirim ...
hanife hemen toparlan güzelim... hemde hemen..... yok öle yağma beni yarı yolda bırakmak yok berakber mezun olucaz ve bu sefer bitecek bu iş bir yaz daha kalmıcaz bu takımda kafana sok bunu
ah canım nerdeyse 1 sene olacak 3 aydırda kazık çaktım bu kiloya . inmiyo aslında iniyo ama haftasonu tekrar çıkıyo bide uzun zaman diyet yapınca . bunye elbette bi yerde duryo beslenmem zaman zaman degişmiştir pek şunu yaptım bunu yaptım diyemem ama ilk aylar güzel kilo veriliyo kulanıza küpe olsun bide benim vazgeçemedigim spordur canım ....kaydirigubbakcemile5 her zaman şimdide hem yürüyüş hem pilates yapıyorum tavsiye ederim kilom degişmese bile görünüşüm degişiyo inanın . :sm_cool: ben 46 bendenden 40 bende düştüm canım ve 3 bebem var . 33 yaşındayım . ana ne uzun yazdım ya ....kaydirigubbakcemile2a.s.aeben canım ya sen nekadar sürede verdin bu kiloyu bide genek beslenmen nasıl ekstra bişeyler yapıyın mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?