• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynı şeyi düşünmüşüz
bende lastikli olması elbiseyi biraz basitleştirmiş diye düşünmüştüm
başka model bak demek istedin bence 🤔
evet ve sedulunun yolladığı çok güzel ama renklerinin seni açması için çok makyaj lazım. daha yeşilli mavili olsa güzel olurdu.
sedum kaç gündür trendyolda kokteyl elbisesi diye aratıp bakıyorum görmemiştim bunu
gerçekten güzel modelmiş
sen nasıl arama yaptın

ceydoş bilmediğin yok
bu modelleri giyince yamulucaz yani 🤭
dur şu bacakları incelteyim robodan salaş elbiseler alıcam bol bol
altına spor ayakkabı yada babet mis gibi
tekstil fabrikasında 5 yıl çalıştım kuzum ben. nasıl bilmem? hayatım elbiselerden geçiyordu o dönemlerde. mudonun 38 beden prova mankeni de bendim he yanlış olmasın.

Oy oy kaptanım naptın sen
harikasın
senin kız çok mutlu olmuştur bugün kesin 😂
Kresten cikinca dondurma ile kandirdim
Aksam 20de aklina geldi disari cikmak. Uyku saatinde. Nasibini alamadi yani 😂 babasi masal okudu. 20de ciktim yurume bandina. Ara ara in cik oldu 🤪

tekstil fabrikasında 5 yıl çalıştım kuzum ben. nasıl bilmem? hayatım elbiselerden geçiyordu o dönemlerde. mudonun 38 beden prova mankeni de bendim he yanlış olmasın.
vayyy mankenlikte var yani geçmişinde
boşuna sürekli süpersin demiyorum
on parmağında on marifet

Bir sunnet dugunu var bizim ailede de, seneye ertelendi ama, su tarz dusunmustum de kimseye demediydim. Kesin cok sade diye bizimkiler begenmez 😜

Screenshot_20210623_232954_com.android.chrome.webp Screenshot_20210623_232939_com.android.chrome.webp

Back
X