• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ladym is ve ev yogunlugu herhal
Yoksa Canimi skacak bir durum yok 🤔
Crossfit 1 ay önce bitti.
1 aydir kardio olarak gidiyorum. Sporum azaldi ama. Kas fln yok

@aedenli başarı hikayeni paylaşmalısın ki bu hafta 2800 nasıl oldu bu başarıdan sonra ona yazacaksın :KK70:
@Asi Matmazel KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR @asena87 kızlar geçen haftadan kalan borçlarınız mevcut 4. takım başardım başamadım konusuna yazmanız gerekiyor.

Ödevimi yaptım kaptanım

Süzme yoğurt ve chia tohumu :dondurma:
Dondurma halt etmiş yanında😂

Eklentiler

• F4CA6106-A8F5-4315-9EB4-FBE6A910B2E3.webp
    F4CA6106-A8F5-4315-9EB4-FBE6A910B2E3.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 24
🧿🧿

Canım sen yarış bitince çok spor yapma. Herşeyin fazlası zarar. Yumurta gelişimi için incir ye. Sağlıklı beslen. Günlük 15.000 adımı geçme. İnşallah başarılı olur tedavin.
Canim cok teşekkür ederim :KK60:yok artık yaris falan yapmam sıkı diyette yapmam..normal devam tedavi sürecinde almasam yeter bana...
Gecen tedavimde nerdeyse 7 8 kilo almıştım:(

Cikolata nerde yarismiyor mu artik..hasta falan değildir inşallah...bu arada azcik önünde olabilirim :KK45:
Hiç bilmiyorum. O gün adım resmi atamadı bir daha gelmedi. İnşallah iyidir.
O gün de resim olmadığı için zaten geçersiz. Sağlık olsun. Çikolatam iyi olsun. Yeter bize. 🤗♥️

Canim cok teşekkür ederim :KK60:yok artık yaris falan yapmam sıkı diyette yapmam..normal devam tedavi sürecinde almasam yeter bana...
Gecen tedavimde nerdeyse 7 8 kilo almıştım:KK43:
Sakın fazla yeme. Sağlıklı şeyler ye. Tedavide çok önemli bunlar. İğneler şişiriyor hormonlar iştah yapıyor dikkatli ol canım.

@neutral

Size bişe anlatayım da gülün😂😂
Zamanında burada satış danışmanıydım ve yazın bazı pis kadınlar özel günlerinde bikini altını deneyip kabinde bırakıp kaçıyolardı.Bizim müdürde altları çöpe atıyor üstleri elemanlara dağıtıyordu:KK70:
Balayına giderken valizim bikini üstüyle doluydu :KK53:değiştirip değiştirip dalıyordum denize hey gidi gençlik

Back
X