Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bak sovecem haYarış mi hani nerde![]()
Yokkk o bitti yaris ta bitecek napacaz ki kuru diyet miaysunayy bu ay hamilelik planliyor ya ondan dedim la, napacak kirmizida diye hamile hamile detoks mu yapacak
![]()
Yok gencler. Ben haci abiyle konusacam. Banlasin bunu. Bu kocayida bosar yaris icinYokkk o bitti yaris ta bitecek napacaz ki kuru diyet mi![]()
Ödevimi yaptım kaptanım@aedenli başarı hikayeni paylaşmalısın ki bu hafta 2800 nasıl oldu bu başarıdan sonra ona yazacaksın
@Asi MatmazelKumraL_KrakeR @asena87 kızlar geçen haftadan kalan borçlarınız mevcut 4. takım başardım başamadım konusuna yazmanız gerekiyor.
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
3. KLAN SAVAŞLARI DEĞERLENDİRME RAPORU :sampiyon:1 . KLAN :sampiyon: ZOMBİ KLANI KLANLAR 1. si YARIŞMACI :sampiyon: @aedenli :sampiyon: KLAN İÇİ BİRİNCİLİKLER PERİ KLANI 1. @aysunayy :nazar: VAMPİR KLANI 1. @_Vera_ :nazar: ZOMBİ KLANI 1. @aedenli :nazar: KURT KADIN KLANI 1...www.kadinlarkulubu.com
4. TAKIM BAŞARDIM & BAŞARAMADIM GÜNLÜĞÜ
4. Takımda haftanın en çok kilo veren üyesinin bunu nasıl başardığını 4. Takımda haftanın en az kilo veren yarışmacısının neden başaramadığını 4. Takımda haftalık kilo verme yarışmalarında başarısız olan arkadaş veya arkadaşlarımızın paylaşacağı sağlıklı yemek tariflerini burada bulabilirsiniz.www.kadinlarkulubu.com
Canım sen yarış bitince çok spor yapma. Herşeyin fazlası zarar. Yumurta gelişimi için incir ye. Sağlıklı beslen. Günlük 15.000 adımı geçme. İnşallah başarılı olur tedavin.Yokkk o bitti yaris ta bitecek napacaz ki kuru diyet mi![]()
Krakerim len ben seni bosayacam haÖdevimi yaptım kaptanım
Cikolata nerde yarismiyor mu artik..hasta falan değildir inşallah...bu arada azcik önünde olabilirim20. 045 canım.
Nasılsın aşkoKrakerim len ben seni bosayacam haniye ihmal ediyon len beni
Bak cok onemli bisey dicem sana. Iyi dinle:Kendime dondurma koydum hem yalıyom hem okuyom sizleri![]()
Canim cok teşekkür ederim
Canım sen yarış bitince çok spor yapma. Herşeyin fazlası zarar. Yumurta gelişimi için incir ye. Sağlıklı beslen. Günlük 15.000 adımı geçme. İnşallah başarılı olur tedavin.
Heyt yavrum beSüzme yoğurt ve chia tohumu
Dondurma halt etmiş yanında![]()
Hiç bilmiyorum. O gün adım resmi atamadı bir daha gelmedi. İnşallah iyidir.Cikolata nerde yarismiyor mu artik..hasta falan değildir inşallah...bu arada azcik önünde olabilirim![]()
Sakın fazla yeme. Sağlıklı şeyler ye. Tedavide çok önemli bunlar. İğneler şişiriyor hormonlar iştah yapıyor dikkatli ol canım.Canim cok teşekkür ederimyok artık yaris falan yapmam sıkı diyette yapmam..normal devam tedavi sürecinde almasam yeter bana...
Gecen tedavimde nerdeyse 7 8 kilo almıştım![]()
Sirtinin arkasinda firca goruyom amaHiç bilmiyorum. O gün adım resmi atamadı bir daha gelmedi. İnşallah iyidir.
O gün de resim olmadığı için zaten geçersiz. Sağlık olsun. Çikolatam iyi olsun. Yeter bize.![]()

Size bişe anlatayım da gülün@neutral
![]()
Ayyıldız 5400 Yeşil Fırfırlı Bikini Takımı | Hızlı Kargo
Ayyıldız 5400 Yeşil Fırfırlı Bikini Takımı hızlı kargo avantajları ve taksit seçenekleriyle Ayyildiz.com.tr'de! Tıkla, sipariş ver.www.ayyildiz.com.tr
Oh ye hem yurume oh hayat sana güzel..biz pancar döndükKendime dondurma koydum hem yalıyom hem okuyom sizleri![]()