Gozunuz aydin hayirli olsun. Darisi is basi yapmasinaİç mimarlık okuyacak canım
İlk sene dil hazırlık var
5 senesi var daha eli ekmek tutması için
Klasik olacak ama gerçekten zaman su misaliymiş
Dün akşam şakalaşıyorduk eşim ve çocuklarla
Okulun ilk günü birini sen diğerini ben götüreyim babası, öğretmenleriyle de tanışalım dedim
İkisininde gözleri pörtledi
Okullarına yaklaşma sınırımızı 200 mt olarak belirledik
Hos geldin kaptanimVeracim ise basladim, memur oldum
Sizsiz gunlerim hem is yerinde calis, hem ev isleri ve cocuklar derken, 2 iste calisiyormusum gibi geciyorSen nasilsin canim, okul nasil gidiyor?
Zati halinizi tezyif gösterme teşebbüsünde bulunmak beni ancak camianın nezninde hafif meşrep kılarHe valla oyleyim. Dalga mi geciyorsun benimle
Niye başa beni koydun arkadan nanik yapmak için mi ehuhehehCixxx @Lusi onu kimse gecemez
Allah belani vermesin emiZati halinizi tezyif gösterme teşebbüsünde bulunmak beni ancak camianın nezninde hafif meşrep kılar
1 kelime anladiysam arap olamZati halinizi tezyif gösterme teşebbüsünde bulunmak beni ancak camianın nezninde hafif meşrep kılar
Anladinmi simdi niye basmaynak buNiye başa beni koydun arkadan nanik yapmak için mi ehuheheh
Ekrana nasil baktigimi en iyi sen anladin1 kelime anladiysam arap olam
1 kelime anladiysam arap olam
Ekrana nasil baktigimi en iyi sen anladin
Yağ bizim işimiz ekmeğe de sürebiliyoz mu@Lusi kiz senin bunye benimkine benziyor.
Aralikli oruc deneyebilirsin belki, ben o sekilde biraz kontrol altina aliyorum.
Bir de kaptanin dedigi gibi bolca yag ekledim ogunlere. Ornegin avakado veya kuruyemis koyabilirsin salatana falan. Chia, keten tohumu, kabak cekirdegi falab da baya doyurucu oluyor. Yine salataya veya yogurda ekleyebilirsin bunlari.
Arap olsan anlarsın kısmen1 kelime anladiysam arap olam
Yağ bizim işimiz ekmeğe de sürebiliyoz mu
Az yiyince az yiyorum çok yiyince iştah artıyor yiyesim geliyor bitiresim geliyor gözüm dönüyor sonumuz benzesin inşalla amin
Cok sevindim bu aciklamayaBiz de anlamadık,
@Lusi nin frekans bozuk
Bi frekans mı bacım teessüf ederim bu ithamınla nadide ruhumu ziyadesiyle incittinBiz de anlamadık,
@Lusi nin frekans bozuk
@Lusi bamya napiyor bi sorhollandaca ogreniyor sozde ama onundeki kitap ingilizce
Ben turkce konustugumda ilk soru herzaman: NERELISIN?Cok sevindim bu aciklamaya
Cozmussun iyiceAynisi ben
Ben tereyag sürüyorum,
Tb ekmegi olacak, sabah/ogle ogununde olacak, kizmiyorlar o zaman
Özüne dön la anlamiyozBi frekans mı bacım teessüf ederim bu ithamınla nadide ruhumu ziyadesiyle incittin