Hadi bismillahHellöööööggg hanımlar
@Arrietty_
Şekersiz 21 gün şeysine başladım kendimi ve iştahımı kontrol etmemin yolu karbonhidrattan uzak durmak bi başladımmı devamı geliyor bağımlılık yapıyor namıssız
porsiyonlarımı artırdım biraz sağlıklı şeyler tüketerek tokluk sağlayım yavaştan porsiyon küçülmesi yapacağım
Şekersiz 21 gün 1. Gün
Saat 9.30
2 yumurtadan omlet
1 salatalık
Eki Görüntüle 2912768
Saat 12.30
Yarım kepçe mercimek çorbası
6 kaşık kıymalı ıspanak
Bir kase yogurt
Saat 15
Biraz kıtır nohut leblebisi
Saat 18.3
Mantarlı omlet ( fotograftakine ek biraz daha yedim leziz olmuş )
Yogurt
Turşu
Eki Görüntüle 2912770
Su 3 lt
Tok gezmeye gayret ettim leblebi falan işimi gördü gelmesin lütfen kriz şuan ki kilom iyi 4 kilo daha gitse enfes olacak ama en önemlisi krizlerle başedebilmeyi ve kontrollü olmayı alışkanlık edinmem lazımTembellik yaptigim da coktur
Buyuyunce bitmiyor ki
SIk sIk hastalik kismindan kurtuldum birbugun aglayasim vardi halime. Neyseki esim halime acidi herhal. Eve geldim ev temiz mutfakda beslenmeleri makinaya dolduruyor.
Gerci adamin derdi izin kagidini imzalamam da olabilür
Gectimi tatli krizin?
Kuzucugun keyfi nasil?
Hala artıyım ama yaaa yarın Dukan birası yapayım p.be de saf pro yapmaya çalışırımHadi bismillah
Zabanaan daha salatalik olabilirmis .
Son ogunde enfes gorunuyor
Su miktarina gozumden kalpcikler cikiyor
Kahveye gitmek icin gozume girme cabalariTok gezmeye gayret ettim leblebi falan işimi gördü gelmesin lütfen kriz şuan ki kilom iyi 4 kilo daha gitse enfes olacak ama en önemlisi krizlerle başedebilmeyi ve kontrollü olmayı alışkanlık edinmem lazım
İzin kağıdı mı imzalıyor ehuheheh benimkinin izinleri bitmiştir işten çıkarıcam o olacak
Saf protein yerine yumurta orucu deneseneHala artıyım ama yaaa yarın Dukan birası yapayım p.be de saf pro yapmaya çalışırım
Yeşilçay yine fena değil, bu hayattan soğutuyor yahu...Ama devam edeceğim, yani inşallah...
En az üç gün dediydi bacılar bunca yıllık yumurta sever bir vatandaşım korktum üç gün sabah akşam yumurtaSaf protein yerine yumurta orucu denesene
Evet en az 3gunEn az üç gün dediydi bacılar bunca yıllık yumurta sever bir vatandaşım korktum üç gün sabah akşam yumurta
Bense severim yeşilçayı sallamada değilbildiğin yaprağı demleyeceksin içine limonBugun bende denedim yarim olcu ama cok zor icebildim oysayesilcayda severim
Ala ala değişik tariflere açığım gönder gelsinEvet en az 3gun
Aslinda korktugun gibi olmaya bilir. Degisik seyler ve peynir kurtariyor.
Ben en cok yumurta kapamayi sevdim bu orucdamikrodalgan varsa cok basit mugcake tarifim var
Bu ne demekBense severim yeşilçayı sallamada değilbildiğin yaprağı demleyeceksin içine limonımmhh
Kız ın ateşi iner de huzur içinde uykuya geçerse ben de huzur içinde mutfağa geçip demleyeyim zalım bir anlık foto atıp yeşilçay İttihat ve Terakki cemiyeti müdavimlerini orta yerinden çatlatayım
Doğma büyüme ecnebistanlısın zaar başka açıklaması olamazBu ne demek
Benim bebeler yatti Ama buyuk uyumadi. Anasi kilikli yatakda 1saat döner durur simdi.
Bak bu cok enfes gorunuyorAla ala değişik tariflere açığım gönder gelsin
He valla oyleyim. Dalga mi geciyorsun benimleDoğma büyüme ecnebistanlısın zaar başka açıklaması olamaz
Lann bu takima girdigimden beri para harciyorumBende keto drops ekliyorum. 1-2 damla
Midem kalkiyor yoksa
Gecmis olsun bebemKız yine ateşlendi benim kreşte ikinci ayı doldu ama gel gör ki bir ayı hastalıkla uğraşmaktan kreşe gidemedi çocuuum
Geldim cicemm@Lori geldin mi bebem
Bilmem ucuz muLann bu takima girdigimden beri para harciyorumbu keto drops ta nedir. Allahina diyinki ucuzzz bisey
Gecmis olsun bebem
Geldim cicemm
Dedikodu yok ki.Napar ne edersinizz? Buyuk dedikodulari kacirdimmi he