Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi bismillah
Zabanaan daha salatalik olabilirmis .
Son ogunde enfes gorunuyor
Su miktarina gozumden kalpcikler cikiyor

Tok gezmeye gayret ettim leblebi falan işimi gördü gelmesin lütfen kriz şuan ki kilom iyi 4 kilo daha gitse enfes olacak ama en önemlisi krizlerle başedebilmeyi ve kontrollü olmayı alışkanlık edinmem lazım
İzin kağıdı mı imzalıyor ehuheheh benimkinin izinleri bitmiştir işten çıkarıcam o olacak

Hadi bismillah
Zabanaan daha salatalik olabilirmis .
Son ogunde enfes gorunuyor
Su miktarina gozumden kalpcikler cikiyor
Hala artıyım ama yaaa yarın Dukan birası yapayım p.be de saf pro yapmaya çalışırım

Kahveye gitmek icin gozume girme cabalari
Su beladan kurtulamadik dicem de hergun yerine ayda 2e dustu

Kriz sebebi bende yeterince saglikli yag tuketmeyince oluyordu. Cozumu brezilya findigi veya bademde bulmustum.
Leblebi sende ise yariyor ise abartmadigin surece miktari,birsey olmaz herhalde

En az üç gün dediydi bacılar bunca yıllık yumurta sever bir vatandaşım korktum üç gün sabah akşam yumurta
Evet en az 3gun
Aslinda korktugun gibi olmaya bilir. Degisik seyler ve peynir kurtariyor.
Ben en cok yumurta kapamayi sevdim bu orucda mikrodalgan varsa cok basit mugcake tarifim var

Bugun bende denedim yarim olcu ama cok zor icebildim oysayesilcayda severim
Bense severim yeşilçayı sallamada değilbildiğin yaprağı demleyeceksin içine limon ımmhh

Kız ın ateşi iner de huzur içinde uykuya geçerse ben de huzur içinde mutfağa geçip demleyeyim zalım bir anlık foto atıp yeşilçay İttihat ve Terakki cemiyeti müdavimlerini orta yerinden çatlatayım

Evet en az 3gun
Aslinda korktugun gibi olmaya bilir. Degisik seyler ve peynir kurtariyor.
Ben en cok yumurta kapamayi sevdim bu orucda mikrodalgan varsa cok basit mugcake tarifim var
Ala ala değişik tariflere açığım gönder gelsin

Bu ne demek
Benim bebeler yatti Ama buyuk uyumadi. Anasi kilikli yatakda 1saat döner durur simdi.

Ala ala değişik tariflere açığım gönder gelsin
Bak bu cok enfes gorunuyor
Malzemelerde evde olan sey.
Toz seker normal deneye bilirsin

Buda mikroda olan tarif

Napar ne edersinizz? Buyuk dedikodulari kacirdimmi he

Lann bu takima girdigimden beri para harciyorum bu keto drops ta nedir. Allahina diyinki ucuzzz bisey

Gecmis olsun bebem

Geldim cicemm
Bilmem ucuz mu
Uzun sure kullaniliyor Ama. 2 damla bile yetiyor cunku.
Cayi,kahveyi sekersiz icemeyen veya tatli da alternatif olarak cok iyi. Farkli tatlarida var

`