• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bıraksın aç braksın nefsımızı terbıye etcez tabı :D:D yemek yok bttı öyle bsey bılmıosun ıhtyacından fazlası yok zannedelım kı bı arabasın benzıne ıhtyacın oldgu kadar benzın alıosun falan fıstık o hesap düşün :))))

ay benzetmeye bak :))) çıgır aştın merveee :33::9::9:

ama bız kımden hoslandıgımızı sormadık:D
sarkıya versıyon yapalım
nasıl kılo aldık deyip durduk
güzelim havalıyım dıye avunduk
ne zamankı elbıseler dar geldı
şikoyum dıyıp üzüldük
sonra bızde düşündük nanan nanna nanan nanna (tabı bu nannan nannalar muzık lutfen )
nasıl bi care aradık
bütün kadınlar topladık
kadınlar külübünde bulustuk
:52::52::52::52::52:

benimde balım :52: :52: eve yetişemiyorum bazen asansörde bırakıyorum :17: :17:
ay cok hossun valla,öldüm gülmekten:60::60::60:
beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim, bana şimdilik müsade yarın sabah diyetisyen kontrolüm var,sonra Lefkoşa'ya gideceğiz, yoğun birgün olacak, inşallah öğünlerimi takip edebilirim.. İYİ GECELEEER :16:
iyi geceler cnm,yarin görüsürüz:13:
siz daha cicim ayındasınız :9: biz 22 yılı deviricez annem bak senin yasın kadar evliyiz biz o bana :27: bakarsa bende o na :41: bunu yaparım :)
gecen kolunu çimdiklemiştim aç gün mor kolla gezdi adam :52: :52:

koptum resmen gece gece,esim diyor ne gülüyorsun kendi kendine:60::60::60:

Haftada 1 gün ödül günüm var yani haftalık listem 6 günlük 1 gün istediğini ye, kusana kadar ye dedi.. 1 hafta yedim, 2. hafta yedim, 3. haftadan sonra yiyemiyorum midem almıyor, birazcık kaçırayım hemen midem bulanıyor. tatlıya dayanmazdım çayımı bile şekersiz içiyorum artık :) Kıbrıs'ın kahvesi meşhurdur, hergün mutlaka 1 fincan içeriz, bazen tatlı istediğimde fincanımın yanına 2 kare bitter bana 1 hafta yetiyor :) Şimdi en tehlikeli haftadayım regli olmak üzereyim bakalım inşallah tatlı krizsiz kolay atlatırım :54:

hımmm cok guzel iştahın kesılıo demekkı :D:D
inş istek vurmaz ama o ınsandan ınsana dgısıo bna brazcık vruyo

sizlere doyanıyorum canlarım ama sabah spora gidicem ben hasta ve yaşlı bir kadınım uyku saatım geldi :14:
hepinizi öpüyorummm iyi geceler allah rahatlık versin

siz daha cicim ayındasınız :9: biz 22 yılı deviricez annem bak senin yasın kadar evliyiz biz o bana :27: bakarsa bende o na :41: bunu yaparım :)
gecen kolunu çimdiklemiştim aç gün mor kolla gezdi adam :52: :52:

ohh ıı yapmısın :D tabıkı vurcanda sevcende kocan deılmı snucta hep onlarn kızcak halı yok heralde

ay cok hossun valla,öldüm gülmekten:60::60::60:

iyi geceler cnm,yarin görüsürüz:13:

koptum resmen gece gece,esim diyor ne gülüyorsun kendi kendine:60::60::60:

benimkide arkada senin işin gücün yok mu diyor var diyorum
etkinliklerim var bir patik bir lif birde elbise yarım :16: ama burdan cıkamıyorum

ama bız kımden hoslandıgımızı sormadık:D
sarkıya versıyon yapalım
nasıl kılo aldık deyip durduk
güzelim havalıyım dıye avunduk
ne zamankı elbıseler dar geldı
şikoyum dıyıp üzüldük
sonra bızde düşündük nanan nanna nanan nanna (tabı bu nannan nannalar muzık lutfen )
nasıl bi care aradık
bütün kadınlar topladık
kadınlar külübünde bulustuk
:52::52::52::52::52:
:46::46::46:
sizlere doyanıyorum canlarım ama sabah spora gidicem ben hasta ve yaşlı bir kadınım uyku saatım geldi :14:
iyi geceler cnm,bende kactim,yarin görüsürüz:16:

ay ağzımdan aldın canısı, size doyum olmuyo bayanlar ben kaçar:)) öpüldünüz
yarın kuzenimin tiyatro gösterisi var oraya gidicez sabahtan uğramaya çalışırım öğleden sonra yokum:54:

Back
X