amacım bağcıyı dövmek değil kesinlikle,takım kurallarını biliyordum tabikide mesajları sayıp bildirmemiz gerektiğini bilmiyordum.ara olayına gelince genelde aralarımı yapıyorum yapamadığım zamanlar içinde sebep bildiriyorum.sizlerin yaptığı gibi mesale marketteydim,pazardaydım,doktordaydım dediğiniz gibi.sınav ortasında malesef ara vaktim geldi ara yapmalıyım diyemezdim.veya müdürümle birimlere gittiğimde hocam kusura bakmayın ara vaktim geldi diyemiyorum ama fırsatını bulduğum ilk fırsatta yiyiyorum.cezalarımı uyguluyorum 200 kalori diyiyorsunuz eliptikte 200 kal.yapıyorum.mekik dediniz onu çekemedim merdivenden düştüm belimde liflerim koptu bunu defalarca sizlere söylüyorum ama her fırsatta neden spor yok diyiyorsunuz her defasında rahatsızım belimden diyiyorum ama genede kızıyorsunuz.iyleşince zaten yapacağım elimden geldiğince gene birşeyler yapmaya çalışıyorum.ekmek olayında sağlıklı beslenmek diyiyorsunuz ama bende ne yaptıysam veremedim yediklerimi gözden geçirdim fazla tükettiğim ekmekti.bir süre tüketmeyip sonucunda bir değişme varmı onu kontrol etmek istiyordum bugün diyetisyene gidecektim ama sabah 8 de 35 kişi sıradaydı onlardan bana sıra gelemeyeceği içinde bugünde ertelemek zorunda kaldım.
eleştiri yaparken kendi eksilerimide biliyorum.bu gruba katılmadan önce spor için hiç fırsat bulamazken gruba katılınca kendim için birşeyler yapmaya karar verdim.salona yazıldım,kayınvalidemler kızdığı içinde onlardan habersiz gitmek içinde öğlen araları gidiyorum.koştur koştur gidip geliyorum.sırf kurallarınızda spor olması şartı var diye yetmedi eve spor aleti aldım sağlıklı bir şekilde yağdan kaybetmek için.beslenmelerim bozuk farkındayım.iş yerinde yemek yiyemiyorum genelde yağlı oluyor.evdede yemek yapmıyorum.haftanım 5 günü saat 10 da evde oluyoruz.sizler gibi evde çok vakit geçiremiyorum kendimle ilgtilenemiyorum.işten gittiğimde kayınvalidemler ikindi vakti simit felan alıp çayla yiyorlar yemek olmuyor genelde ozamanda peynir felan yiyerek geçiştiriyom evde saat 10 dan sonra yemek yemekte pek doğru olmaz herhalde.bu takıma girmek istedim doğru akışkan bir şekilde herkes giriyordu birbirlerine yorum yapıyorlardı hoşuma giti ama son zamanlda sadece herkesin yeme içmeyle ilgili yorum yapıp çıkmasını söylüyorum.eski topiğime gelice doğum yaptım evdeydim 1 yıl boyunca evde net yoktu giremedim 1 yıldan sonra döndüğümde de kimse kalmamıştı her biri ayrı gruplardaydı.ben onlar iyi siz kötüsünüz demedim.sadece orda motivasyon daha yüksek ti dedim.
tüm sorduğun sorulara cevap verebildim mi bilmiyorum.tatmin edermi onuda bilmiyorum.sizin taktirinize.
gelelim dünkü menüme:06.05.2013 pazartesi.
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
2 adet domates ,
3 adet yeşil zeytin,
2 adet közlenmiş biber,
1 bardak çay
ara:
2 adet çubuk kreker,
1 ç.b.süt,
1 ç.b.zahter çayı,
öğle:
1 acuç içi kadar haşlanmış tavuk gözsü,
1 adet közlenmiş biber,
1 adet domates,
ara:
2 y.kaşığı nesfit 2 y.kaşığı yoğurtla birlikte,
1 kupa kuşburnu
akşam:
4 y.k.sıfır yağla hazırlanmış patlıcan yemeği,
2 y.k.haşlanmış makarna,
2 kaşık yoğurt,
2,75 lt su,
spor:
1 saat yürüyüş,
30 dak.b-fit
30 dak.eliptik bisiklet,
200 adet tiwist
25 adet mekik daha fazla çekemedim belimden dolayı...