• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

okudum canm sayfanın disiplinli olması bnm için daha iyi olacak diye düşünüyorum.. yarından itibaren menü paylaşımına başlarım. pki listeye hemen girebiliyor muyuz yoksa deneme süresü oluyor mu okudum ama öyle birşey görmedm sanki :/

Deneme süresi normalde 2 hafta ama katılımın guzelse haftaya girebilirsin.persembeleri oylama yapiyoruz.

Kurallari biliyorum bu 3. Takimim. :)yine de okudum 2 grup da kapatildi her gittigim yer kapatiliyor bu da kapanirsa kendimi dağlara taşlara vurucam :1: yarin baslamakla beraber kendimi tanitayim :) tesekkur ederim

okudum canm sayfanın disiplinli olması bnm için daha iyi olacak diye düşünüyorum.. yarından itibaren menü paylaşımına başlarım. pki listeye hemen girebiliyor muyuz yoksa deneme süresü oluyor mu okudum ama öyle birşey görmedm sanki :/

Gupsecim hosgeldin sanirim ikimiz yeniyiz :))

Hatirla bir yil, citir bedenler, kendine guvenen yürüyüsler, yenilenen dolaplar diliyorum hepinize bu yil
Ben dun bir net sorunu yasadim ama bugun halloldu.
Hayrina otesi bir yilbasi gecirdim.dunde boluda bir kacamak yaptim.bugunde sinemaya güdecem.diyetimin aksamadi yarin tarti bana göz kirparda ufak bir cilvelesme yasarsak sirrimi yazarim.
Gelelimmmmmm yarismamiza eslenmistik hatirlarsaniz ve masum bu hafta beni gececekti.
Yeni yilla beraber bahanesi kalmadi cis yemenizin.
Yuppie cezalar basliyor diye sevineyimmmmm mi.
Yarinki takim birincimizden ozel cezalar brkliyorum
14 Subata Kadar cis Yok , bahane Yok spor varrrrrrrr
Sindikkkkk beros hazirlanmaya kacar yanaklardan öper

Bir kere ben senle yarışmıyorum ki Ebru ile yarışıyorum :) sen gogoyu geçicen... zaten bu haftayi pas geçiyorum ben haftaya görüşürüz :)

***4. TAKIM 341.ETAP***

gogo2405: (67.6/ / / %)
beril77: (76.7/ / / % )
defne2222 : (59.4/ / / % )
pozitif:(56.9/ / /% )
EbruEva :(80.7/ //% )
masumcuk :(87.1/ / /%)

4. Takım Ortalaması %
Liste hazır bakalım tartılar yarın bize ne gösterecek... :(
kızlar merhaba. beni de aranıza davet ettiğiniz için tşk ederim. yaklaşık 1 senedir üzerime yapışmış bu kilolardan kurtulmak istiyorum. başka diyet gruplarında da denedm ama en fazla 2-3 kilodan sonra motivasyon düşüyor ve ben verdiğim kilolardan fazlasını alarak yola devam ediyorum. bana da yardm edersnz cok sevinirm..
Hoşgeldin beraber veririz inşallah :)
Kurallari biliyorum bu 3. Takimim. :)yine de okudum 2 grup da kapatildi her gittigim yer kapatiliyor bu da kapanirsa kendimi dağlara taşlara vurucam :1: yarin baslamakla beraber kendimi tanitayim :) tesekkur ederim

Sende hoşgeldin yarışma da tecrübelisin anlaşılan :)

kızlar iyi geceler.malum nöbet ertesi salak ligi vardi üzerimde birde yola çıktım abla geldim daha şimdi uyuy cam ınş.hoşgeldin diyen arkadaşlar hosbulduk efendim.benim gibi yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerde.:) beraber zayiflariz umarım.yaza çıtır kızlar oluruz

menünün yazayım.sabah;
yarım has. yumurta.
az peynir
3 lokmacik börek peynir li
ogle:
yolda olduğu m için 7 8 tane bisküvi
akşam
2 köfte
yarım kase çorba
8 gibi acıktım 1 tabak yoğurt yedim.

biliyorum çok saçma bir menü malum yola çıkmak etkiledi beni.ara yok spor yok cumartesi döneceği z inşallah pazar nöbet pazartesi ancak spora başlarım sanırım

Tek yılbaşı degil anam haftasonu kizin arkadalari icin kurabiye yapmıştım onlardan yedim y.basinda cips pasta mantı çerez. sporda yapmıyor um bir haftadir artik sen düşün.

Bir kere ben senle yarışmıyorum ki Ebru ile yarışıyorum :) sen gogoyu geçicen... zaten bu haftayi pas geçiyorum ben haftaya görüşürüz :)

Bir kere bende seninle yarismadimi biliyorum

Ancak yatabildim . Yarin sabah arkadaslarimla kahvaltı planım var öğlen falan evde olurum bi aksilik olmazsa. Sizler kilolarinizi bildirin ben eve gelince duzeknlerim. Berilde burda zaten.iyi geceler.

evet ilk ben başlayayım
geçen hafta 59.4 bu hafta 60.0
çok rezil dimi?işte yılbaşı 2 kere misafir ağırlama derken bende tutamadım kendimi:18:

kızlar bu arada ben bu aralar çok yoğunum 2 hafta kadar izne ayrılmak istiyorum..sınav hazırlama okuma derken bir sürüde evrak işim var..buraya fazla katılamayacağım..bir sorun olmaz dimi?

merhaba herkese.ben de geldiiiiiiimm.bir yıllık bi bekleyiş ve aylaklıktan sonra artık kilolarımı vermem gerekiyor diyerek başladım işe.doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum kızlar.normalde 53-54 kilo benim ideal kilom.şimdi 64.6 kiloyum.azmedersem sıkı bir uygulayıcıyımdır.ama spor kunusunu bilemiyorum.nasdıl olacak.zaman ayırmak biraz sıkıntı olucak gibi.bakalım.

**4. TAKIM 341.ETAP***

beril77: (76.7/ / / % )
masumcuk :(87.1/ 86.9/0.2/0.23%)

4. Takım Ortalaması %

merhaba herkese.ben de geldiiiiiiimm.bir yıllık bi bekleyiş ve aylaklıktan sonra artık kilolarımı vermem gerekiyor diyerek başladım işe.doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum kızlar.normalde 53-54 kilo benim ideal kilom.şimdi 64.6 kiloyum.azmedersem sıkı bir uygulayıcıyımdır.ama spor kunusunu bilemiyorum.nasdıl olacak.zaman ayırmak biraz sıkıntı olucak gibi.bakalım.

Hos geldin Canim 10 Kilo fazlam var diye dert etme lütfen zimliysen cok cabuk verirsin.burdaki sporlara bakin Askaban gelip ufak yürüyüsler yazarsin. Belki.
Gogo kaptan gelince sana gerekenleri soyler.
Bu arada biraz kendinden bahsetsen

4. TAKIM 341.ETAP***

beril77: (76.7/ 75.9/0.8/ 1.04% )
masumcuk :(87.1/ 86.9/0.2/0.23%)

4. Takım Ortalaması %

Hos geldin Canim 10 Kilo fazlam var diye dert etme lütfen zimliysen cok cabuk verirsin.burdaki sporlara bakin Askaban gelip ufak yürüyüsler yazarsin. Belki.
Gogo kaptan gelince sana gerekenleri soyler.
Bu arada biraz kendinden bahsetsen

Teşekkür ederim canım.ben 27 yaşında 5 senelik evli bir kız çocuğu olan çalışan bir bayanım.rehber öğretmenim.adanada yaşıyorum.kızım bu ayın 24ünde bir yaşına girecek.kknın müdavimlerindenim aslında ama çocuktan sonra giremedim.taaki bugüne kadar.artık buradayım azimliyim kafama koyarsam yaparım.yalnız spor biraz zor olacak gibi.vakit ayarlarım inşallah.

Back
X