• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

KIZLAR BU BLOG BENİM İÇİN TUTKU OLDU ÇOK SEVDİM ZATEN SEVERDİM BÖYLE ŞEYLERLE UĞRAŞMAYI.HERSAAT BAŞI GİRİP BAKIYORUM GÜNDE KAÇKİŞİ BAKMIŞ DİYE ORTALAMA 100-150 KİŞİ BAKIYOR AMA SAYFAMA ÜYE OLAN YOK :50: NAPMAM LAZIM ACABA:26: http://eyyaskk.blogspot.com.tr/
Oooo pastalar borekler :)) canim bloglara uyel
K cok tercih edilmiyor nerense
Of kızlar akşama yine misafirlikdeyim.evde çeşit çeşit yemek akşama misafirlik.offff.bakalım sporu hangi arays koycam . gogocum yarım saatlik spora vakit bulamazsam 500tane cabası ip atlasam olur mu?vakit bulmaya bilirim.maaalum minik bir bebek var evde..
Sizin misafirler bitmiyor kuzucum. Ya sizdeler ya siz misafirlikte bogulmuyon muuu
Tabiki canım doğadan beyaz çay yaz google kutusu nasıl görürsün iki türü var ben cranberryli olandan içiyorum çok memlunum kiler migros carefour hepsinde var :)
Bugun alcam canım

30 dk istediğin bi sporu yapsan olur:32:
Ooo tişkürler kaptan :))
Ehh birazcık :1::17:
Aklıma geldikçe sevdiğim seçmelerden paylaşırım.
Paylas canım degisiklik olur bize de
gözün aydın canım.ne güzel hayatına renk ve düzen geliyor desene

hadi hayırlısı bakalım.umarım ikiniz için de verimli geçer.önemli olan hemen çözüm cümleleri kurmak değil.karşıdakini anladığını hissettirmek:)basit kabul cümleleri ve biraz empai ilk seansı bitirir zaten.neden sorusunu sorma!

Canım sen rehber ogreymeniydin dimi.
danışan beni cok zorladı.ilki icin okadar zorlandim ki anlatamam size.sorcagiim seyler var da vakayı yazayım sana psikoloji cikişlıysan. elimi nereye atsam problem cikti.kitledı kız resmen beni

Son düzenleme:

ooo takım olarak 2.yiz bravo bize

oooo pastalar borekler :)) canim bloglara uyel
k cok tercih edilmiyor nerense

sizin misafirler bitmiyor kuzucum. Ya sizdeler ya siz misafirlikte bogulmuyon muuu

bugun alcam canım

ooo tişkürler kaptan :))

paylas canım degisiklik olur bize de

canım senin işin neydi rehber ogreymenimiydin?
Danışan beni cok zorladı.ilki icin okadar zorlandim ki anlatamam size.sorcagim seyler var da vakayı yazayım sana psikoloji çıkışlıysan

yyaa olan bloglarda karınca gibi üye varrr:1::1::1: Kıskanıyorumm

evet yarın cuma bugün ne yapsam acaba etkili olur?
bu arada dünkü menüm
sabah:
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
ıhlamur
1 dilim ekmek

ara:1 elma
öğlen:
3 köfte 1 dilim ekmek ayran salata(dışarıdaydım)
ara: 1 sütlü kahve 6 badem
ara:
evde yemek yapamamıştım kahvaltı gibi oldu..
ara: 1 çay bardağı çekirdek
su:3lt.
spor:40dk.yürüme

***4. TAKIM 349. ETAP***

Ebrueva:(75.1/ / /% )
masumcuk:(84.3/ / /% )
Adigegupse:(70.9/ / /% )
oluröylebazen:(78.0/ / /% )
Merve10er:(76.6 / / /% )
Damlanur10:(70.6/ / /% )
Kararrrsabirr:(90.1/ / /% )
gogo2405:(70.0/ / /% )