O kadar kendime olan guvenimi kaybediyorum ki, istekli olupta hic bir sey yapmamak daha da beni skntiya soktu inan. Once hazir olmaliyim diye oyaladim kendimi 2 aydir ve artik hazirim dedim 104 kilo cok canimi skti ama Allahtan boyum var tek istedigim dolabimda cesit cesit kiyafetlerimin olmasiAllah'ın izniyle o da olacak :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım oda olacak bir gün ben kendime ceza verdim hiç bi kıyafet almıyorum taki 80 dusene ne kadar zayıflayınca kendime engel güzel giysi dolabını doldurmayı düşünüyorum önceleri 116 kiloya kadar gördüm kafayı yiyecektim aldığım giysiler üzerine bile yakışmıyor suan biraz verdim ama durmak yok yola devam dedim Ins. Basaracagiz
***4. TAKIM 353. ETAP***
AYYY BU NE YOĞUNLUK YAAA DÜNKÜ MENÜMÜ YAZMADIM
20.03.2014 menü
kahvaltı:2 minik domates,5 zeytin,2 kk peynir,2 dilim ekmek
kiraz saplı form çayı
ara:beyaz çay,3-4 fındık,5-6 kuru üzüm
öğle:5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye, 1 kase cacık,salata, 1 yemek kaşığı acılı ezme, 2dilim ekmek
ara:1kare bitter çikolata, açık şekersiz çay,8-10 kuru üzüm( üzümler siyah iri iri o yüzden sayabiliyorum:)
akşam: 1porsiyon karnabahar haşlama üzerine yarım kase sarımsaklı yoğurt ilave edip 1 dilim ekmekle yedim. ( ilk defa severek yedim mecburiyetten zorlamadım kendimi. sevmesem de yicem ama nedense beğendim demekki damak tadım artık tamamen değişmiş:) önceden olsa kusardım heralde
ara:1küçük yeşil elma, 2 kuru incir,1 fincan limonlu yeşil çay
su:2 litre
çok güzel bir menü olmuş
inşallah gelince oluruz bur dan bütün arkadaşları tebrik ediyorum haftaya inşallah bol bol kiloları veririzBende az önce baktım diğer takımlara, aynı şeyi düşündüm canım. 1.liği paylaşırız en kötü ihtimal.