• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

rapor
sabah
1 kahve
1 paket cubuk kraker

oglen
bir sandavic
1 ayran

aksam
hala yemedim cunku cips yedim

kaptan nerde benim cezam :(
ben bir porsiyon ceza alabilir miyim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu nasil bir menudur :D yogunsun sanirim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım aralarını da yapsan olurmuş akşamki püre dışında göze çarpan bişey yok oda 1 kaşık yani.. çok az yemişsin bugün sen kuzum...

canım seninde güzel ve az :1: ben ne diyeyim size gari doyuyorsanız sorun yok.. evde iş çok iyi olmuş bu arada hem kafan dağılır hem ek gelir:1:

Ya simdi iskembe varya isin icinde onlar benim bildigim kadari ile tam olarak bilmiyorum ama diyette iskembe ve turu seyler pek onerilmiyor. Ama gogonun dedigi gibi metabolizmayi sasirtmak gerekir onun dedigide mantikli geldi bilemedim iste korkuyorum ya.

Canım her öğünde protein sebze karbonhidrat dengeli olmalı zaten diyetisyenlerde o şekilde liste veriyolar. Arada metabolizmayı sasirtmak için bikac gun sadece protein yada birkaç gün sadece sebze yenilebilir. Aynurda kaçamak yaptiktan sonra bile ara öğün yemeli bence.bahsettigim oyle cok bisey değil yesil cayin yanına 2 bisküvi yada 2 ceviz 3 badem gibi.

Anladim gogocum aklimda bulunsun bunlar.

Ben de iyiki buradayım diyorum. Dışarıda beni gören nerdeyse her ama herkes aaa kız ne kadar incelmişsin diyolar.ne yaptın?hiç 1şey yemiyomusun?ben 9.5kilo zayıfladım dediyimde ilk bunu söylüyorlat.ben de diyorum ki yok ya ben ekmek bile yiyorum tok oluyorum ama zayıflıyorum çünki genelde doğru besinleri tüketiyorum.yemin ederim böyke inamsızca,sanki yalan söylüyormuşum gibi bakanlar da oldu yani.ben de kendimle gürur duyuyorum.ama bazen sinir edenler de oluyor.yeter kız yüzün düşmüş yapma artık diyor bazıları.benim yüzüm etlidir şimdi inince herkesin dikkatini çekti.ama ben halimde memnunum.önemli olsn şu.bir de şu sallanmalar olmasa. ..oh miss..

Canim benim sen bosver insanlarin hepsini at bir koseye kendine bak. İnanmazlarsa inanmasinlar. Kilo insanin ilk yuzunden gider derler hep kilo verdikce yuz dusecek tabi sismeyecek ya booosveeer cok guzel olcaksin coook :D

Bizimkiler hergün birlikte gidiyolar benden iyi biliyor eşim kızın kıyafetlerini.

Gelmeyen arkadaşlar varya iyi olur taze kan diye düşündüm canım.

Aralarda bişeyler ye her zaman canım proteinsiz gün gecirmemeye çalış yanlız sebze yemek zayiflatmaz.

Bak şimdi sende aralari çayla gecirmissin.yapmayin öyle kızlar ara öğün yiyin illa birde ana öğünleri az yemeyin.
Çok iyi yapmışsın canım benim.şimdi 3yeni kişi mi oldu?
Yok gogocum simdi ben bir ogun sebze bir ogun protein aliyorum ya normalde bu sefer sirf protein oldu o yuzden yarin protein almam dengeler.

Birde gogocum dama bir kac gundur cok kacamak yapti o yuzden iyi oldu biraz ona aslinda :)

Evet canım haklısın.kaçamakların bedelini ödedim çok şükür. ..
Canım her öğünde protein sebze karbonhidrat dengeli olmalı zaten diyetisyenlerde o şekilde liste veriyolar. Arada metabolizmayı sasirtmak için bikac gun sadece protein yada birkaç gün sadece sebze yenilebilir. Aynurda kaçamak yaptiktan sonra bile ara öğün yemeli bence.bahsettigim oyle cok bisey değil yesil cayin yanına 2 bisküvi yada 2 ceviz 3 badem gibi.
Ben de çayı öylesine içmeyi hoç sevmem ama işte ek kalori olmasın diye...
boy 1.60
kilo 75
hedef 55 tekrar merhaba benide alırsanız sevinirim
Hoş geldin aramıza.umarım sen bize,biz de sana iyi geliriz...
ne güzel işte zayıfladın demeleri... beni sürekli görenler farketmiyordu ama işyerine gittiğim gün herkes çok zayıflamışsın dedi ve en son gördüklerinden beri sadece 3 kilo verdim... ama ben sıkılaştım canım yağdan veriyorum heralde az az gidiyor ama iyi gidiyor.. sen yeter diyenlere bakma ideal kilolara inene kadar devam.. banada herkes iyisin çocuk gibi kalırsın falan diyor ama aldanmam:34:
Beni de zaten geçen eylülden beri görmüyorlardı.en son gördüklerinde 75 76 kilo falandım....
canım benim ilk diyetisyende böyle bir liste vermişti 1 ayda 1 klo bile gitmemişti yeni arkadaşın hevesinii de kırmak istemem ama:1:
Bana da fazla geldi...
canım aralarını da yapsan olurmuş akşamki püre dışında göze çarpan bişey yok oda 1 kaşık yani.. çok az yemişsin bugün sen kuzum...

canım seninde güzel ve az :1: ben ne diyeyim size gari doyuyorsanız sorun yok.. evde iş çok iyi olmuş bu arada hem kafan dağılır hem ek gelir:1:
Evet canım beni şaşırtan da o ta.doyuyorum.hiç sofradan aç kalktığım olmadı bu güne kadar. ..
güzellerim yazıyorum ama canım çok sıkkın... iyimi kötümü ne olduğuna karar veremediğim bir haber aldım bu akşam, şok dalgası geçtikçe daha da üzülüyorum.. eşime yurtdışı görevi çıktı ve ben işe başladım ücretsiz izin hakkım da yok... tek başıma burda kalma fikri bile delirtiyor beni.. eşim ayrıntıları öğrenmeye gitti şimdi 6 aylık görevse burda kalmak zorundayım izin alamıyorum ve ne yaparım hiç bilmiyorumm...:50:
Herşeyin hayırlısı canım.sen güzel 1haftasonu geçir sonra bulursun 1yolunu...
Inşallah o kadar uzun değildir canım zor bi durum. Yanında kalcak kimse yokmu annen kaynanan falan.
Yok ya. Vallaha ben kaynanayla kalmaktansa 6ay yalnız kalmayı tercih ederim...:sly::sly::sly:
merhabalar cidden herkesten özür diliyorum bildirimde yapamadım malesef telefonum kırıldı onun derdine düştüm paramparça oldu malesef
unuttum forumu fln cidden çok çok özür dilerim neyseki abiskom yeni telefon aldı saolsun
yeni gelen arkadaşlar varmış hoşgeldinizz diyorum
Sen de hoş geldin..tel.ini kullan güzelce.ama sana 1şey söyleyimmi katılım az olursa motivasyon düşer.sen daha çok gel aramıza...
rapor
sabah
1 kahve
1 paket cubuk kraker

oglen
bir sandavic
1 ayran

aksam

Bu nasıl bir menü kuzum?olmaz ki.böyle zayıflanmaz ki..
tamam canım çok saol perşembeden yapıcam inş :54::16:
dün yediklerimi yaziyim
sabah 1 yumurta salatalık domates
ara 1 elma
öğlen 1 tabak domatesli makarna
akşam yarım tabak tae fasülye ve yeşillik
2litre su spor yok

makarna yedik canım çok çekti arkadaşımla ortak yumulduk resmen dengelicem artık bu hafta yapıcak bişey yok :14:
yarın 1.30 saat spor yapıcam dün ve bugün yapamadım spor fln :14:
Canım benim sadece makarna yedin diye bu kadar üzülmeeee.sonuçta sadece domates le yedin...boş ver.diyete devam.bence sorun yok yani...
Canim benim sen bosver insanlarin hepsini at bir koseye kendine bak. İnanmazlarsa inanmasinlar. Kilo insanin ilk yuzunden gider derler hep kilo verdikce yuz dusecek tabi sismeyecek ya booosveeer cok guzel olcaksin coook :D

Evet canım ya.onları takan mı var.hem de o inanmayanların hepsi zayıflamayı çok isteyenler ama başaramayanlardır zaten..
Ya simdi iskembe varya isin icinde onlar benim bildigim kadari ile tam olarak bilmiyorum ama diyette iskembe ve turu seyler pek onerilmiyor. Ama gogonun dedigi gibi metabolizmayi sasirtmak gerekir onun dedigide mantikli geldi bilemedim iste korkuyorum ya.

Canım benim bence sen kendine çok yükleniyorsun.arada 1kaşık püreymiş,işkenbe çorbasıymış,makarnaymış olucak böyle şeyler.ben diyet yapıp da döner yiyenini bile duydum . Sonra bir şekilde düzenliyorsun.mesela ben pizza yedim mi 2gün kendimi kıstım.ama pizza yediyim için deyil,hem 4 dilim yediyim içim,hem onun öncesinde büyük 1puaça yediyim için,hem sonrasında gözleme yediyim için.yani bir gün sadece 2dilim pizza yemiş olsaydım.asla cezalandırmazdım kendimi. Şimdi sen sadece 1kaşık püre,ve işkenbe çorbası içtin.takma kafana...tam gaz devam...inan bana ben bu 9.5kilo kilomu verirken nefsim çeken herseyi az da olsa yedim.

Çok iyi yapmışsın canım benim.şimdi 3yeni kişi mi oldu?

Evet canım haklısın.kaçamakların bedelini ödedim çok şükür. ..

Ben de çayı öylesine içmeyi hoç sevmem ama işte ek kalori olmasın diye...

Hoş geldin aramıza.umarım sen bize,biz de sana iyi geliriz...

Beni de zaten geçen eylülden beri görmüyorlardı.en son gördüklerinde 75 76 kilo falandım....

Bana da fazla geldi...

Evet canım beni şaşırtan da o ta.doyuyorum.hiç sofradan aç kalktığım olmadı bu güne kadar. ..

Herşeyin hayırlısı canım.sen güzel 1haftasonu geçir sonra bulursun 1yolunu...

Yok ya. Vallaha ben kaynanayla kalmaktansa 6ay yalnız kalmayı tercih ederim...:sly::sly::sly:

Sen de hoş geldin..tel.ini kullan güzelce.ama sana 1şey söyleyimmi katılım az olursa motivasyon düşer.sen daha çok gel aramıza...

Bu nasıl bir menü kuzum?olmaz ki.böyle zayıflanmaz ki..

Canım benim sadece makarna yedin diye bu kadar üzülmeeee.sonuçta sadece domates le yedin...boş ver.diyete devam.bence sorun yok yani...

Evet canım ya.onları takan mı var.hem de o inanmayanların hepsi zayıflamayı çok isteyenler ama başaramayanlardır zaten..

Canım benim bence sen kendine çok yükleniyorsun.arada 1kaşık püreymiş,işkenbe çorbasıymış,makarnaymış olucak böyle şeyler.ben diyet yapıp da döner yiyenini bile duydum . Sonra bir şekilde düzenliyorsun.mesela ben pizza yedim mi 2gün kendimi kıstım.ama pizza yediyim için deyil,hem 4 dilim yediyim içim,hem onun öncesinde büyük 1puaça yediyim için,hem sonrasında gözleme yediyim için.yani bir gün sadece 2dilim pizza yemiş olsaydım.asla cezalandırmazdım kendimi. Şimdi sen sadece 1kaşık püre,ve işkenbe çorbası içtin.takma kafana...tam gaz devam...inan bana ben bu 9.5kilo kilomu verirken nefsim çeken herseyi az da olsa yedim.

Haklisin kuzus ama korku cok bende anliyor musun? Etrafimda ki herkes resmen dalga geciyorlar benimle hadi bee 67 ye nasil duseceksin max. 80 olabilirsin o da zor ama falan diye. Adam gibi destek veren bir teyzem birde babacigim :( babam bile tam olarak inanamiyor aslinda 104 iken ben 38 kilo fazlalik vardi ya cok geliyor yani. Sanki boylr ufak bir kacamakla kilo alcam diye korkuyorum yememeye calissamda bir sekildr duzenim gidiyor ya :(

Saka maka bir yana basladigimdan beri 8 kilom gitti :)

İlk donemler uc rakamli olmasi kanima dokunuyordu simdi doksanlar olmasi :) seksenleri bir gorsem diye dua ediyorum simdi :)

rapor
sabah
1 kahve
1 paket cubuk kraker

oglen
bir sandavic
1 ayran

aksam

Cezan bu hafta menülerini düzenli hale getirmek canım
tamam canım çok saol perşembeden yapıcam inş :54::16:
dün yediklerimi yaziyim
sabah 1 yumurta salatalık domates
ara 1 elma
öğlen 1 tabak domatesli makarna
akşam yarım tabak tae fasülye ve yeşillik
2litre su spor yok

makarna yedik canım çok çekti arkadaşımla ortak yumulduk resmen dengelicem artık bu hafta yapıcak bişey yok :14:
yarın 1.30 saat spor yapıcam dün ve bugün yapamadım spor fln :14:
Sabah ve akşam az olmuş makarnanin yaninda et türü yada yoğurt olsa iyi olurmuş
bakin kizlar

Gidalardaki şeker oranı mı yoksa

Cankuslaaar merhabaa

Misafirimi yolcu ettim. Hemen durumu degerlendirip otogardan eve kadar yurudum. Simdi geldim eve yulafli yogurt yaptim kendime iki soluklanip pazara gidicem :) opuldunuz

Biraz kendini tanıt istersen. Bu hafta deneme süresi canım katılım ve paylaşımına göre oylama yapıyoruz. Katılımın güzel olursa haftaya cuma listeye girebilirsin deneme süresi uzayabilirde tabi. Perşembe günleri tartılıp bildiriyoruz kilomuzu.daha merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin.

ben kısmi felçliyim 39 yaşındayım sağ elim tutmuyor hipotrioidimde var yani güç bir insan ama sağlığım için kilo vermem gerekli bunu tek başına yapamıyorum merak ettiğim şey günlük olarak hergün yemek listesi veriyormuyuz

ben kısmi felçliyim 39 yaşındayım sağ elim tutmuyor hipotrioidimde var yani güç bir insan ama sağlığım için kilo vermem gerekli bunu tek başına yapamıyorum merak ettiğim şey günlük olarak hergün yemek listesi veriyormuyuz

allah kolaylik versin canim tedavisi yok mu?

Çok geçmiş olsun öncelikle. Evet hergün bir önceki günün menüsünü ictigimiz su miktarını ve yaptığımız sporu paylasiyoruz bikaç sayfa okursan daha iyi olur. Birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz sohbet ediyoruz.

Çok geçmiş olsun öncelikle. Evet hergün bir önceki günün menüsünü ictigimiz su miktarını ve yaptığımız sporu paylasiyoruz bikaç sayfa okursan daha iyi olur. Birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz sohbet ediyoruz.

tamam teşekkür ederim

Haklisin kuzus ama korku cok bende anliyor musun? Etrafimda ki herkes resmen dalga geciyorlar benimle hadi bee 67 ye nasil duseceksin max. 80 olabilirsin o da zor ama falan diye. Adam gibi destek veren bir teyzem birde babacigim :( babam bile tam olarak inanamiyor aslinda 104 iken ben 38 kilo fazlalik vardi ya cok geliyor yani. Sanki boylr ufak bir kacamakla kilo alcam diye korkuyorum yememeye calissamda bir sekildr duzenim gidiyor ya :(

Saka maka bir yana basladigimdan beri 8 kilom gitti :)

İlk donemler uc rakamli olmasi kanima dokunuyordu simdi doksanlar olmasi :) seksenleri bir gorsem diye dua ediyorum simdi :)

Görürsün canım benim.benim için de hamile kalmadan önceki elbiselerimi rahat rahay giymek hayaldi.hiç inanmıyordum,ama giyorum şimdi hatta bol olanlar da var.hem kendin söyledin 8kilo vermişsin bile...
Cankuslaaar merhabaa

Misafirimi yolcu ettim. Hemen durumu degerlendirip otogardan eve kadar yurudum. Simdi geldim eve yulafli yogurt yaptim kendime iki soluklanip pazara gidicem :) opuldunuz

Ayyy canım.afferim sana.insan yürüyüş yaptıkca kendini super hiss ediyor ya...

Allah yardımcın olsun.kızlar anlatmış zaten.önce kendine güven,sora bize.ben asla doyup da zayıflamaya inanmazdım.ama şimdi gürurla söylüyorum.3aydlr diyetteyim onun 2.5aydı buradayım 9.5kilo zayıfladım bile...sen de başarırsın kuzum...hep birlikde sağlıklı yaşamı öğreniyoruz,dertleşiyoruz,sohbet ediyoruz,zayıflıyoruz...

Görürsün canım benim.benim için de hamile kalmadan önceki elbiselerimi rahat rahay giymek hayaldi.hiç inanmıyordum,ama giyorum şimdi hatta bol olanlar da var.hem kendin söyledin 8kilo vermişsin bile...

Ayyy canım.afferim sana.insan yürüyüş yaptıkca kendini super hiss ediyor ya...

Allah yardımcın olsun.kızlar anlatmış zaten.önce kendine güven,sora bize.ben asla doyup da zayıflamaya inanmazdım.ama şimdi gürurla söylüyorum.3aydlr diyetteyim onun 2.5aydı buradayım 9.5kilo zayıfladım bile...sen de başarırsın kuzum...hep birlikde sağlıklı yaşamı öğreniyoruz,dertleşiyoruz,sohbet ediyoruz,zayıflıyoruz...

merhaba damlanur size ve kendime güveniyorum ama tiroit belası var birde sormak istediğim şey ben aynı zamanda 70-79 arası zayıflamak isteyenlerede dahil oldun sorum olurmu

merhaba damlanur size ve kendime güveniyorum ama tiroit belası var birde sormak istediğim şey ben aynı zamanda 70-79 arası zayıflamak isteyenlerede dahil oldun sorum olurmu

İnşallah iyi olur. Doktora gittin mi,tedavi alıyormusun yani?benim bildiyim sorun olmamalı.ama yine de kaptan bilir.sonuçta başka takım deyil ki.

Back
X